Komentari 55

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Tajci5555
    Imam više različitih eteričnik ulja kući. Prilikom učenja, za uklanjanje nervoze i napetosti. Provjereno, jako dobro djeluje kada dođu ispitni rokovi. Eterično ulje jasmina za miris kuće, tako ugodno miriše cijela kuća. Eterično ulje ružmarina za cirkulaciju, par kapi u …prikaži još!
  • Default avatar -
    nadicaaa
    Otkrit ću vam jedan recept koji ja koristim protiv strija. Pomiješam kamilicu s uljem od lavande i jojobe te tom mješavinom svakodnevno mažem područja sa strijama. Opažam rezultate i masaža stvarno godi mojoj koži, tim više što znam da je …prikaži još!
  • Default avatar -
    2_ms
    Prehlada u punom jeku, zima se bliži i trebam u nabavu eteričnih ulja. Kako bi još više naučila o kućnoj upotrebi i primjeni eteričnih ulja super :-) bi mi došla knjiga "Eterična ulja" !
  • Default avatar -
    Faint
    Najviše koristim eterično ulje cimeta jer mi pomaže u borbi protiv celulita. Obožavam i naranču koju koristim za ispunjavanje stana prekrasnim mirisom. Sa samim ljekovitim svojstvima drugih eteričnih ulja i nisam baš upoznata, ali planiram se uskoro detaljno informirati kako …prikaži još!
  • Default avatar -
    nina0407
    Eterična ulja su jako ljekovita,pomažu kod mnogih zdravstvenih problema,imaju svoju primjenu u njezi kože,u kupkama a jako dobro stimuliraju naš um. Naravno da treba znati njihovu primjenu jer nepravilnom upotrebom mogu postati i otrovi. Bitno je znati ih dozirati kao …prikaži još!
  • Default avatar -
    dklikic
    U vrlo kasnim godinama starosti (38)sam odlučila upisati fakultet,jedan od opravdanih strahova je naravno i KONCENTRACIJA,kako sjediti satima ,učiti i upamtiti hrpa podataka...U glavi još nerješene stvari sa posla,kuhanje za sutra,ona silna prašina,igračke po cijelom stanu koje čekaju da se …prikaži još!
  • Default avatar -
    manager25
    Obožavam eterična ulja! Koristim ih pri usisavanju s vodenim usisavačem. Stan mi se pretvori u mirisnu oazu. Preko zime, svaki dan ih koristim u svijećnjaku s vodom. Također, ekspanzija mirisa! Pri upali mokraćnih kanala obavezno koristim čajevac koji mi svaki …prikaži još!
  • Default avatar -
    mirjanai
    Budući da sam kući radi maske za lice i tijelo,redovito koristim razna eterična ulja. Npr. za lice pravim masku od zelene gline s eteričnim uljem lavande. Protiv celulita pravim mješavinu s baznim uljem bršljana i eteričnim uljima limuna i naranče. …prikaži još!
    Neda83
    Ne koristim eterično ulje jer ne znam kako.... Imam par bočica koje sam dobila na poklon i to ulje lavande i ruže,čekaju da ih pravilno isprobam...
  • Default avatar -
    inesplet
    Imam kod kuće nekoliko eteričnih ulja koje najviše koristim u mirisnoj lampi,čak sam jednom napravila i parfem, a i nije bio tako loš.Od svih ulja ipak najčešće i najviše koristim lavandu zato što je to JEDINO ulje koje se izravno …prikaži još!
  • Default avatar -
    grandfunk
    Onaj tko nije nek zakorači u svijet eteričnih ulja u kojem se raznoraznim kombinacijama može poboljšati kvaliteta života. Bilo da isprobate mješavine u ugodnim masažama, paljenjem aroma svijetiljke u dnevnoj sobi, kapanjem ulja na prirodne materijale u spavaćaj sobi ili …prikaži još!
  • Default avatar -
    Klementinica
    Nedavno sam na jednoj nagradnoj igri osvojila eterično ulje čajevca iz Australije...moram priznati da mi je to bio prvi susret sa eteričnim uljem...odmah sam na netu počela istraživati o tome kako se sve koristi, u kojim količinama, njegova svojstva...i vidim …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivankah
    Svaki miris ulja me podsjeti na odredeno mjesto ili dogadaj.Koristim ih kako bi se osijećala ugodnije.Miris naranče me vraća u naručje bake kad guli naranču i zajedno je jedemo.Miris cimeta na doručak kad sam bila mala(gris posipan cimetom). Miris jabuke …prikaži još!
  • Default avatar -
    mirjanal
    koristim eterična ulja a najviše volim miris melise a i lavande. nisam nikad koristila ulje lavande za glavobolju pa bi rado imala ovu knjigu i naučila se služiti eteričnim uljima za ostale ljekovite svrhe a ne samo kao ugodan miris u sobi
  • Default avatar -
    days
    Moja obitelj oduvijek koristi etericna ulja za poboljsavanje kvalitete zivota,od onih malenih do velikih,voljeli bismo nauciti nesto novo i prosiriti svoja znanja,unaprijed hvala!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.