Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nedavno sam na jednoj nagradnoj igri osvojila eterično ulje čajevca iz Australije...moram priznati da mi je to bio prvi susret sa eteričnim uljem...odmah sam na netu počela istraživati o tome kako se sve koristi, u kojim količinama, njegova svojstva...i vidim
…prikaži još! da je jako učinkovito...uvijek mi je ljepše neku knjigu listati i iz nje učiti,pa se stoga nadam da ću imati priliku i osvojiti ovu nagradu kako bi obogatila svoje znanje,a i počela primjenjivati i druga eterična ulja. :)
Moram priznati da nikada nisam niti imala prilike iskušati neka eterična ulja. Tako da bi mi knjiga dobro došla :) Ako ju zbilja i osvojim nekim čudom,onda ću sigurno iskušati,pa ću vam javiti da li sam otkrila išta novo i korisno :)
Jako želim osvojiti ovu knjigu jer me zanima sve o eteričnim uljima pošto nikada dosada nisam koristila ni probala eterična ulja. Pohađala sam predavanja iz eko poljoprivrede na imanju Željka Mavrovića u Sloboštini i jedna od tema predavanja su bile
…prikaži još! ljekovite biljke i eterična ulja koja su me jako zainteresirala i mislim da bi mi ova knjiga pomogla da krenem koristiti a možda i praviti eterična ulja :)
Ova knjiga je došla ko grom iz vedra neba. Zadnje dane intenzivno čitam na internetu o njima. Želja mi je da pomoću njih ojačam imunitet svoje djece kao i ostalih članova obitelji. Odčepiti nos i olakšati disanje bez kapi koje
…prikaži još! oštećuju sluznicu nosa mojih mališana za sada je samo san. Možda mi knjiga "Eterična ulja" pomogne...
Pravi sam obožavatelj eteričnih ulja, a upravo ylang-ylang je moje najdraže eterično ulje, ali za njega samo znam da je za ljepotu. Koristim eterična ulja u borbi protiv depresije, za raspoloženje i pozitivan duh. Ponekad čista ulja, a ponekad gotove
…prikaži još! mješavine. Nažalost znam samo osnovno o eteričnim uljima, zato bi me ova knjiga jako razveselila. Hvala Vam Zdrava Krava.
Obožavam eterična ulja! Koristim ih pri usisavanju s vodenim usisavačem. Stan mi se pretvori u mirisnu oazu. Preko zime, svaki dan ih koristim u svijećnjaku s vodom. Također, ekspanzija mirisa! Pri upali mokraćnih kanala obavezno koristim čajevac koji mi svaki
…prikaži još! puta pomogne. Skinula sam celulit s dvije različite kombinacije eteričnih ulja. Kao što vidite, kod mene su eterična ulja u upotrebi na svakom koraku. Informacije nalazim na internetu ili usmenom predajom. Zbilja bi h voljela imati knjigu da napokon imam nešto svoje o eteričnim uljima! :)
Moja obitelj oduvijek koristi etericna ulja za poboljsavanje kvalitete zivota,od onih malenih do velikih,voljeli bismo nauciti nesto novo i prosiriti svoja znanja,unaprijed hvala!
Tek sam nedavno otkrila moć eteričnih ulja. I evo jedan isproban recept za glavobolju: eterično ulje ružmarina lagano umasirati u sljepoočnice te nekoliko minuta ostati u mračnoj i tihoj prostoriji. Djeluje-isprobajte!
Obozavam etericna ulja,opsjednuta sam razo raznim mirisima.To me cini nekako potpuno sretnom.Volim da mi stan uvjek mirisi...Bas bih bila presretna kada bih osvojila ulje...U naprijed hvala!:)
Onaj tko nije nek zakorači u svijet eteričnih ulja u kojem se raznoraznim kombinacijama može poboljšati kvaliteta života. Bilo da isprobate mješavine u ugodnim masažama, paljenjem aroma svijetiljke u dnevnoj sobi, kapanjem ulja na prirodne materijale u spavaćaj sobi ili
…prikaži još! da par kapi dodate u zadnje ispiranje u perilici...izbor, kombinacije i mogućnosti su doista velike, a što je najvažnije zdrave i prirodne. Pozdravljam vas i prepuštam se mirisima cimeta i bergamota koji se šire iz moje prekrasne aroma svijetiljke....
Uživam u eteričnim uljima i ne mogu zamisliti da ne upalim aroma lampu čim dođem s posla. Obožavam miris naranče i metvice, kao i ylang-ylang. Volim uvijek kombinirati dvije vrste i nekako mi se čini da uvijek pogodim super kombinaciju.
…prikaži još!u.
Protiv glavobolje obavezno koristim ulje metice (utrljam u sljepoočnice i malo legnem).Poslije sam kao nova..
Na tržištu postoji jako puno eteričnih ulja i proizvođača (jako puno loših,na žalost) pa bi voljela dobiti knjigu kako bi još više naučila, pa i sama napravila neko eterično ulje..hvala
Moja pokojna mama uvijek se bojala da ću biti osjetljiva kao i ona. Muče me mnoge zdravstvene tegobe. Tek kada sam otkrila svijet eteričnih ulja moje su se tegobe bitno smanjile. Tijelo mi je zdravije, a misli sretnije. Želim o
…prikaži još! njima što više naučiti tako da bih bila jako sretna kada bih osvojila ovu knjigu.
Obožavam eterična ulja,čak sam se upustila u improviziranu prozvodnju eteričnih ulja nevena,lavande i gospine trave,ali naravno voljela bih znati malo više o tome.Prije spavanja upalim aroma lampicu sa lavandom.Moram priznat da su se moje česte i jake glavobolje smanjile trostruko,gotovo
…prikaži još! da ih i nema više,a najviše me iznenadila kombinacija 6 vrsta eteričnih ulja(ružmarin,cedar,čempres,borovica,kadulja i eukaliptus limunski)u ulju lješnjaka koja je uklonila moj tvrdokorni celulit,savršeno!Nakon godina i godina eksperimentiranja s raznoraznim kremama koje bi pomogle mojoj suhoj i perutavoj koži lica i tijela pronašla sam savršenu kombinaciju eteričnog ulja palmarose i geranija pomiješano sa baznim uljem avokada.Koža je sad glatka poput bebine!!
Imam jako dobra iskustva sa eteričnim uljima. Koristim ih u aroma lampicama na poslu, kako bih više uživala u radnom danu. Koristim ih kod kuće, isto u aroma lampici, ali i kada imam prehladu, nakapljem na maramicu malo eukaliptusa, pa
…prikaži još! stavim ispod jastuka.Također, koristila sam eterična ulja za tretiranje suhe problematične kože i to vrlo uspješno. Moje najdraže kombinacije su limun, mandarina, naranča, eukaliptus, lavanda, bergamot,grejp i tamjan::)))
timijan i kajeput po kap nakapamo na maramicu i stavimo u sobu,lakše se diše :)
a teta u ljekarni nam je pomješala u bademovom ulju par kapi,timijana,kajeputa i čajevca da možemo djetetu mazati na prsa i leđa ako kašlje
Obozavam etericna ulja i ljekovita bilja. npr. Eukaliptus ulje mi je pomoglo kod razlicitih tegoba,a kod kuce imam uvijek Jasminovo ulje u lampici .dali netko zna gdje ima Arganovo ulje za kupit?
Ima li nešto bolje za sklad osijećaja i divnog MIRISA na koži od eteričnih ulja.Ja eterična ulja koristim za izradu krema i mogu vam reci da su odlicne,nema takve kreme koja moze toliko pomoci kao etericn oulje ruzmarina,kamfora ili mandarine
…prikaži još! nama zenama.Stoga knjigu u ruke list po list okrečući vidjeti ćete kako je zabavno imati svoj pripravak koji djeluje.Pozdrav svim ljudima dobre volje:)
Etericno ulje pomaze. Meni je najdraze ulje mente, koje me smiri nakon teska dana, uhvatim se bocice, kapnem kapi i miris mente ocisti zrak i odvede me u toplije vrijeme, u proljece i onda meditiram. Nema boljeg od mirisa etericna
…prikaži još! ulja mente. Udahnem li taj svjez zrak mogu raditi bolje. Bez etericnog ulja, kojem se nadam svaki dan ne bi mogla nista. Volim knjige i svakako bi htjela nauciti vise o etericnim uljima.
Ulja koristim u sve svrhe, a najviše volim natopiti komadić drvca (a ponekad i samo komadić vate) uljem od metvice ili ružmarina, ponekad samo ulje citronele, i to stavim u auto na policu kraj volana, opojni miris ispunjava auto, miriše
…prikaži još! danima, a kako puno vremena provodim u vožnji, uvijek me miris razbudi, opusti, smiruje....
Eterična ulja za senzualnost
Komentari 55
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.