Komentari 55

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    luna14
    Dakle imam 14 godina i jako me zanjima prirodna kozmetika.Počela sam raditi kreme,lalbela,tonike...imam dosta et. ulja doma i koristim ih prema raspoloženju.Mojim prijateljima je to sada postalo vrlo popularno pa me cesto mole da i njima napravim neku kremu sa …prikaži još!
  • Default avatar -
    kokicaa
    Zadnjih godinu dana prošla sam neke radionice te počela sama izrađivati sapune i kozmetiku za sebe, svoju familiju i prijatelje. Jako me zanimaju prirodna svojstva biljaka, utjecaj eteričnih ulja na zdravlje i ljepotu te mi je svaka informacija dobro došla …prikaži još!
  • Default avatar -
    jasna460
    Etericna ulja - hvala Bogu sto postoji. Od pamtivijeka se prepoznavala njegova ljekovitost i blagotvornost za zdravlje. Tako se i ja svakodnevno uvjeravam u njegovu korisnost. Kada mi je zacepljen nos kapnem dvije tri kapi eukaliptusa u vodu i duboko …prikaži još!
  • Default avatar -
    vagoda
    Obožavam eterična ulja,čak sam se upustila u improviziranu prozvodnju eteričnih ulja nevena,lavande i gospine trave,ali naravno voljela bih znati malo više o tome.Prije spavanja upalim aroma lampicu sa lavandom.Moram priznat da su se moje česte i jake glavobolje smanjile trostruko,gotovo …prikaži još!
  • Default avatar -
    sbotica
    Ulja koristim u sve svrhe, a najviše volim natopiti komadić drvca (a ponekad i samo komadić vate) uljem od metvice ili ružmarina, ponekad samo ulje citronele, i to stavim u auto na policu kraj volana, opojni miris ispunjava auto, miriše …prikaži još!
  • Default avatar -
    luna14
    Drago mi je što se pružaju prilike da dobiju knjigu i oni čiji imovinski status nije najbolji nego ovisi o njihovoj domišljatosti.. Imam 14 godina i volim prirodu općenito, sve ono korisno što mogu sama napraviti i osjećati se ponosna …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ruler
    Da budem iskren, nikada nisam koristio eterična ulja niti znam nešto mnogo o njima. Zadnja sam godina srednje škole te me čeka državna matura i puno puno stresa i živciranja. Ova knjiga bi mi mogla pomoći da pronađem rješenja za …prikaži još!
    maja_zg
    Moram priznati da nikada nisam niti imala prilike iskušati neka eterična ulja. Tako da bi mi knjiga dobro došla :) Ako ju zbilja i osvojim nekim čudom,onda ću sigurno iskušati,pa ću vam javiti da li sam otkrila išta novo i korisno :)
    xenia64
    Ponedjeljak je kao i uvijek počeo vrlo stresno. U boravku me nakon sinoćnjeg partijanja dragog sina i njegova društva dočekao ustajali miris cigareta i prolivenog piva. Nakapala sam malo ulja mandarine na suhi češer i stavila ga na radijator. Dok …prikaži još!
  • Default avatar -
    euphoriazgb
    Obožavam eterična ulja! Sa aromaterapijom me "zarazila" prijateljica (koja se bavi aromaterapijom već duži niz godina) kada sam joj se požalila za svoj loš ten i akne, niti jedan proizvod do tada mi nije pomogao. Dala mi je par prijedloga …prikaži još!
  • Default avatar -
    Antonija14
    Uživam u eteričnim uljima i ne mogu zamisliti da ne upalim aroma lampu čim dođem s posla. Obožavam miris naranče i metvice, kao i ylang-ylang. Volim uvijek kombinirati dvije vrste i nekako mi se čini da uvijek pogodim super kombinaciju. …prikaži još!
  • Default avatar -
    gzeba
    Obozavam etericna ulja i kao i vecina ih koristim za stvaranje ugodne tj.mirisne atmosfere u kuci. Neznam koliko ih imam al slaba sam na njih :-). Bilo bi zaista lijepo nauciti i stogod vise i kako si mozda pomoci u …prikaži još!
  • Default avatar -
    anitaa124
    Etericno ulje pomaze. Meni je najdraze ulje mente, koje me smiri nakon teska dana, uhvatim se bocice, kapnem kapi i miris mente ocisti zrak i odvede me u toplije vrijeme, u proljece i onda meditiram. Nema boljeg od mirisa etericna …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mirnica666
    Jako želim osvojiti ovu knjigu jer me zanima sve o eteričnim uljima pošto nikada dosada nisam koristila ni probala eterična ulja. Pohađala sam predavanja iz eko poljoprivrede na imanju Željka Mavrovića u Sloboštini i jedna od tema predavanja su bile …prikaži još!
  • Default avatar -
    olala
    O eteričnim uljima znam ponešto, a počela sam ih intenzivnije koristiti nakon što sam saznala kako su umjetni mirisi štetni. Često koristim et. ulje naranče, mandarine i limuna za osvježivanje prostora, čajevac za dezinsekciju, lavandu kao miris u ormaru ili …prikaži još!
  • Default avatar -
    Shema
    Ova knjiga je došla ko grom iz vedra neba. Zadnje dane intenzivno čitam na internetu o njima. Želja mi je da pomoću njih ojačam imunitet svoje djece kao i ostalih članova obitelji. Odčepiti nos i olakšati disanje bez kapi koje …prikaži još!
  • Default avatar -
    analuna90
    Volim eterična ulja zbog njihove lijekovitosti i prekrasnog mirisa. Ne znam puno o njima ali voljela bih pročitati ovu knjigu :) Trenutno koristim ulje od lavande koje me opušta nakon stresnog dana, učenja za faks i pazenje malog djeteta :)
    gregori
    Volim eterična ulja zbog njihove lijekovitosti i prekrasnog mirisa. Ne znam puno o njima pa bih voljela pročitati ovu knjigu.
  • Default avatar -
    dunja_vk
    ulje lavande mi je pomoglo kod kronične glavobolje. lagano sam ga umasirala u vrat i sljepoočnice i ostavila da djeluje. u vrlo kratkom vremenu, za nekih 5minuta, sam osjetila kako djeluje, i da me glavobolja popušta :)
  • Default avatar -
    Ivanasz
    Eterična ulja koristim vec duze vrijeme i mogu ih preporuciti svima. Tako je odlican geranij protiv prosirenih kapilara, vetiver protiv bora, kupka s čajevcem protiv prehlade ili gripe, a lovorova kupka smanjuje bol u misicima. Probajte, necete pogrijesiti :)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.