Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
biram da jasno gledam očima ljubavi. Volim ono što vidim. Ja sada zaslužujem ljubav, romansu i radost i sva dobra koje život ima da mi ponudi. Ja sam okružena s ljubavvlju sve je dobro. Ja sam žena, snažna i zdrava u srcu i umu.
Voljeti sebe, znači voljeti i sve oko sebe. Ljubav je osjećaj koji zrači i odašilje signal bez granica. Ako zračimo ljubav ona će nam se vratiti još jača i snažnija i donijeti sa sobom radost i sreću. Što nam više
…prikaži još! od toga može trebati?!
1.Volim te i prihvatam te upravo takvu kakva jesi i ne osuđujem te zbog ničega! Ti si jedinstven i svršen izraz života i više nikada neće postojati niko poput tebe u čitavom Svemiru! Sve se događa za tvoje najveće dobro!
Prihvacam ovu situaciju, ovo stanje,ovaj problem...sve se rijesava,sve prolazi :) i jos jedna jednostavna kao i sam naziv knjige,trazi i bit ce ti dano :) hvala :)
The one that succeded, failed more times than the one who gave up. Koliko god puta padnemo, potrebno se ustati i krenuti dalje. I kada vidimo čovjeka koji je uspio, ne treba pretpostaviti da mu je put bio lak, već
…prikaži još!ć samo da je imao snage ustati se i nastaviti ići dalje, padati dalje i ponovo se ustajati.
Kada je problem nerješiv, promijeni problem! To je moja krilatica koja mi je nebrojeno puta u životu dala snage da izdržim, sagledam stvari iz "ptičje perspektive" i uzmem najbolje što mogu za nastavak borbe. Jer, život je za mene borba
…prikaži još! i stalno dizanje s koljena na noge, nije me nikada mazio. Ali, idemo dalje! :)
Izdržat ću jer ja to mogu, hoću i želim. Inače to je moj moto. Invalid sam i imam neku cudnu dijagnozu. Godine "hodanja" po bolnicama , 3 operacije dok sam jos bila dijete... ne znam uvijek sam imala tu snagu
…prikaži još! da samu sebe "podignem"... duga ostajanja u bolnicama bez roditelja, bez posjeta... naravno bilo je tu suza al opet ponajviše osmijeha i mojeg ogromnog optimizma koji ustvari i čini mene kao potpunu osobu. Uzdignute glave, samu sebe bodrim... ti to možeš, JA TO MOGU, HOĆU i ŽELIM!
Osvoji kartice s pozitivnim afirmacijima za svaki dan!
Komentari 44
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.