Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
uzmi sve što ti život pruža danas si cvijet sutra uvela ruža :) ili Zvijezde su tu ne da nam pokazuju put već daju do znanja da su mogućnosti poput neba beskrajne, a svoj put... biramo sami..baš svakoga dana
Nakon par godina borbe s napadajima panike, odlučila sam se prepustiti. Najvažnije što sam sebi govorila je I to će proći, i dobro i loše. I ne opterećuj se ,uči kao da češ živjeti vječno, a živi kao da ćeš
…prikaži još!š umrijeti sutra! I vjerujte mi, spašavalo me u kriznim trenucima.
Samo su promjene stalne,veseli se njima,one ti daju dinamičnost i raznolikost tvom životu,jer stvarno je svaka promjena stalna,čak i ona loša...sutra je novi dan...koja je sljedeća :)
Kada je problem nerješiv, promijeni problem! To je moja krilatica koja mi je nebrojeno puta u životu dala snage da izdržim, sagledam stvari iz "ptičje perspektive" i uzmem najbolje što mogu za nastavak borbe. Jer, život je za mene borba
…prikaži još! i stalno dizanje s koljena na noge, nije me nikada mazio. Ali, idemo dalje! :)
"Sve je moguće, sve je na dohvat ruke, samo se čovjek ne smije predati. Teško je dok se ne odlučiš, tada sve prepreke izgledaju neprelazne, sve teškoće nesavladive. Ali kad se otkineš od sebe neodlučnog, kad pobijediš svoju malodušnost, otvore
…prikaži još! se pred tobom neslućeni putevi i svijet više nije skučen ni pun prijetnji." M. Selimović
Osvoji kartice s pozitivnim afirmacijima za svaki dan!
Komentari 44
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.