Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Počela sam vježbati kada mi je bilo 15 godina. Bilo je to zlatno doba aerobika u Hrvatskoj, kada su na scenu stupali danas vodeći, domaći fitness treneri. Nama djevojčicama oni su bili najveća motivacija! Mladi,zgodni, zabavni, sa smislom za ritam
…prikaži još!m i pokret!
Bilo je to razdoblje intenzivnih plesnih treninga, kolektivnih nastupa, aerobic konvencija i veselih izleta.Odrastajući u takvom sportskom okruženju,treninzi su mi postali skoro poput doručka., sastavni dio života.
Danas mogu sa sigurnošću reći, najbolja motivacija za mene je trener. Osoba koja uz urođeni talent i znanje stečeno kroz obrazovanje, posjeduje dobru volju i sposobnost da sve najbolje od sebe prenese drugima!
Moje ime je Valentino Vasilik. Bavim se sportom od svoje četvrte godine. Do prvog razreda osnovne trenirao sam gimnastiku, obožavo sam izvoditi razne vratolomije i zadiviti sve gledaoce davalo mi je snagu i samopouzdanje, a istovremeno mi je bila dobra
…prikaži još! metoda da se "ispušem". Sa 7 godina počeo sam trenirati karate. Osvajao sam razne medalje u više kategorija. Sada imam 17 godina i još uvijek se bavim karateom, ali više ne treniram zbog natjecanja medalja i slave već radi zabave, ljubavi prema tom sportu uz koji sam odrasto. Treniram mlađe generacije svoga kluba i prenosim svoje znanje i strast na buduće prvake. Zadnjih pol godine također treniram kickbox te sam u tih par mjeseci dostigao međunarodno srebro te par manjih rezultata na drugim otvorenim natjecanjima. Ja se nisam prijavio za ovu nagradnu igru radi sebe jer osobno smatram da sam u odličnoj formi, želim ovu nagradu za svoju majku koja je u zadnje vrijeme potisnuta zbog svoje težine. Ona bi htjela rekreaciju ali nema volje doma trenirat sama, niti ima vremena za to uz mog mlađeg brata. Svaki dan ide u Zagreb na posao te bi to članarstvo bilo odlično za nju zbog dostupnosti poslje posla. A također bih želio vidjeti svoju mamu ponovnu nasmijanu i pozitivnog stava prema svojoj figuri. Ona za ovu nagradnu igru nije saznala pa će biti još veći poklon ako osvojim vašu nagradu. Hvala!
Svaki put kad prolazim Kaptol centrom, vidim te super zgodne i utrenirane ljude i svako malo čujem - Orlando! Kad sam napokon shvatila da Orlando nije neki hipsterski pozdrav, javila se želja da i sama postanem Orlandica :) Još kad
…prikaži još!ad sam saznala da me svaki novi Les Mills trening može mislima približiti Rimu ili Beču...zvuči vrlo primamljivo :)
Hmm,ova nagrada mora biti moja :) Studiram i radim i moja leđa to više ne mogu da podnesu! Treba im jedan sočan trening da se što višeee oporave! Jer toliko je negativne energije koja se mora ispucati do ljeta, eto
…prikaži još!to smilujte se pa mi i omogućite ;)Nema bolje motivacije od želje da se oporavite i izbacite iz sebe svu lošu energiju, ma što poželjeti više :)
Nikad nisam vježbala, i nisam neki sportski tip, ali s obzirom da mi sin kreće u sportski program u vrtiću, i meni će trebati puno snage za trčanje za njim.
oj, ja nemam nikakve motivacije kak svi vi,pokušavala sam ali svaki put je završilo u plaču i sa sladoledom, debela sam i osjećam se kao nasukani kit, ali kad bih osvojila gold članarinu možda bih se osjećala kao dupin i
…prikaži još! izgledala kao srna... :)
Rodila sam prije 3 godine i svaki put kažem "ovo proljeće dovest ću se u formu". I nikako da to napravim. Dok sam bila na faksu sve je bilo lakše jer sam imala vremena. Sad ga nemam toliko, a ako
…prikaži još!o ga i imam preumorna sam da se uopće pokrenem. Želim izgledati bolje i riješiti se celulita i naslaga oko trbuha, a i treba mi promjena ustaljene rutine posao - kuća. Ja sam informatičar po struci i sjedim minimalno 8 sati i mislim da je sve jasno.........
Dobitnici Gold članarina za fitness!
Komentari 49
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.