Komentari 49

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    aperkovic
    Počela sam vježbati kada mi je bilo 15 godina. Bilo je to zlatno doba aerobika u Hrvatskoj, kada su na scenu stupali danas vodeći, domaći fitness treneri. Nama djevojčicama oni su bili najveća motivacija! Mladi,zgodni, zabavni, sa smislom za ritam …prikaži još!
  • Default avatar -
    Vasa15
    Moje ime je Valentino Vasilik. Bavim se sportom od svoje četvrte godine. Do prvog razreda osnovne trenirao sam gimnastiku, obožavo sam izvoditi razne vratolomije i zadiviti sve gledaoce davalo mi je snagu i samopouzdanje, a istovremeno mi je bila dobra …prikaži još!
  • Default avatar -
    debeladeklica
    Svaki put kad prolazim Kaptol centrom, vidim te super zgodne i utrenirane ljude i svako malo čujem - Orlando! Kad sam napokon shvatila da Orlando nije neki hipsterski pozdrav, javila se želja da i sama postanem Orlandica :) Još kad …prikaži još!
  • Default avatar -
    linkin_parkovka
    Osjećaj da sam imaš kontrolu nad svojim tijelom i zdravljem te osjećaj povezanosti uma i tijela.
  • Default avatar -
    bub
    Hmm,ova nagrada mora biti moja :) Studiram i radim i moja leđa to više ne mogu da podnesu! Treba im jedan sočan trening da se što višeee oporave! Jer toliko je negativne energije koja se mora ispucati do ljeta, eto …prikaži još!
  • Default avatar -
    damac
    Nikad nisam vježbala, i nisam neki sportski tip, ali s obzirom da mi sin kreće u sportski program u vrtiću, i meni će trebati puno snage za trčanje za njim.
    josipafranjevic
    oj, ja nemam nikakve motivacije kak svi vi,pokušavala sam ali svaki put je završilo u plaču i sa sladoledom, debela sam i osjećam se kao nasukani kit, ali kad bih osvojila gold članarinu možda bih se osjećala kao dupin i …prikaži još!
  • Default avatar -
    lana
    Ja bih da napokon osvojim neku nagradu na vašem portalu.. Stalno igram a ono ništa.. :-( A besplatno vježbanje uvijek dobro dođe.. :-)
  • Default avatar -
    irenaserious
    Rodila sam prije 3 godine i svaki put kažem "ovo proljeće dovest ću se u formu". I nikako da to napravim. Dok sam bila na faksu sve je bilo lakše jer sam imala vremena. Sad ga nemam toliko, a ako …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.