Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Najviše se motiviram ja sama.Napokon sam uspjela skinut jedno 10 kg i doc na kolko tolko željenu kilažu.Jedini problem je to što još uvijek imam viška sala koje sad samo visi.Velika želja mi se još utegnu i zgradit neku mišicnu
…prikaži još! masu.A i dobro izgledat u kupaćem nakon puno godina :))
Počela sam vježbati kada mi je bilo 15 godina. Bilo je to zlatno doba aerobika u Hrvatskoj, kada su na scenu stupali danas vodeći, domaći fitness treneri. Nama djevojčicama oni su bili najveća motivacija! Mladi,zgodni, zabavni, sa smislom za ritam
…prikaži još!m i pokret!
Bilo je to razdoblje intenzivnih plesnih treninga, kolektivnih nastupa, aerobic konvencija i veselih izleta.Odrastajući u takvom sportskom okruženju,treninzi su mi postali skoro poput doručka., sastavni dio života.
Danas mogu sa sigurnošću reći, najbolja motivacija za mene je trener. Osoba koja uz urođeni talent i znanje stečeno kroz obrazovanje, posjeduje dobru volju i sposobnost da sve najbolje od sebe prenese drugima!
Želim početi trenirati zato što če to meni dobro doći skinuti špeka i malo dignuti mišiće jer tko zna trebali kasnije jakog posla dizati teško i ne mogu i dobim otkaz. A najviše zbog mora obožavam plivati a to če
…prikaži još! biti teško s toliko kila.
Nadam se da ču pobjediti svim ostalima puno sreće.
Pozdrav ;)
Vježbati sam počela vrlo rano. To je postao sastavni dio života. Počela sam sa raznim grupnim treninzima, a zatim sa teretanom. Uz pomoć osobnog trenera savladala sam strah od onih silnih, strašnih sprava za mučenje. Bila sam u super formi.
…prikaži još! Tada sam se udala, rodila 2 djece i jednostavno zanemarila sebe. Postala sam sama sebi žrtva. Nisam se puno udebljala, ali sam postala nezadovoljna, depresivna i čangrizava. Svakim danom je bilo sve gore, osječala sam kao da me pregazio vlak, nisam mogla trčati za djecom,a da se ne uspušem. Tada sam rekla dosta, prestani glumiti žrtvu, pokreni se, nemoj biti sama sebi neprijatelj. Pokrenula sam se, osmijeh mi se vratio na lice, tijelo se zategnulo, dobila sam opet lijepu siluetu. Zadovoljna ja, zadovoljna dijeca jel je mama sretna, a sretan je i moj mužić. Eto to me motivira. I da Pover pump obožavam. Pozdrav
motivacija br.1 - premlada sam da se osjećam ovak staro motivacija br.2 - znam da sam vježbala kak spada, kad više ne izgledam slatko motivacija br.3 - nema veze kolko sporo napredujem i dalje sam brža od onih koji sjede
…prikaži još!de doma na kauču
motivacija br.4 - vrijeme je da napokon imam svoju " poslije" fotku
motivacija br.5 - nitko se nikad nije utopio u znoju
motivacija br.6 - biti zdrav nije faza
motivacija br.7 - ovo radim zbog sebe, i samo za sebe
motivacija br.8 - želim biti snažna i zadovoljna svojim tijelom :)
1. Super osjećaj nakon dobro odrađenog treninga pa si prije svakog vježbanja kažem: "Znaš kako ćeš se dobro osjećati nakon vježbanja, Nataša!" 2. To je vrijeme posvećeno samo meni. 3. Sagorijevanje kalorija: što više vježbaš, više ćeš ih potrošiti! 4.
…prikaži još!
4. Izgledat ću bolje i privlačnije!
5. Onaj osjećaj kada staneš u svoje stare traperice.
6. Rješavanje stresa - najbolji način nakon dugog dana izbaciti sve to negativno iz sebe vježbanjem.
7. Bolje zdravstveno stanje.
8. Postizanje unaprijed određenog cilja: smanjenje bokova za određeni broj centimetara, broj prijeđenih kilometara...
9. Komentari drugih kako dobro izgledaš ( a znaš da možeš i još bolje ;))
10. Skori odlazak na more ili obljetnica mature!
Mlada dizajnerica koja trenutačno priprema reviju za natječaj, radi kasno u noć sjedeći i radeći za mašinom bez prestanka . Polako ali sigurno odlazi prema vrhu.... Ali za to je potrebno puno odricanja, uključujući prijatelje i vježbanje. Bavila sam se
…prikaži još!ja, uključujući prijatelje i vježbanje.
Bavila sam se raznim sportovima od kad znam za sebe. Prije nego sto sam postala modna dizajnerica mislila sam da ću postati sportašica. Ali evo me tu gdje jesam, vrlo sretna i zadovoljna u svom novom poslu. Kako vrijeme prolazi moj „stari prijatelj“ (vježbanje) me je malo ostavio da radim u svojoj karijeri... Sada ponovno žudim za svojim „starim prijateljem“ koji mi je davao bučice u ruke, trake za rastezanje, pilates lopte, drvene stapove i razne druge rekvizite.
Dizajneri nisu uvijek sigurni u ono sto rade, pa imaju osjećaj da se trebaju povući... Ali kada odem u tretanu ili na pilates moj osjećaj se mijenja... osjećam se 5 cm viša (makar sam visoka 1, 75 cm), zračim punom snagom, i da sam spremna OSVOJITI svijet i POBIJEDITI :)! Još jedna stvar koja me motivira je moja buduća publika... Želim biti uzor drugima. Da čovjek može biti ZDRAV, ZGODAN i USPJEŠAN !
If you ever get hurt and you feel that you're goin' down this little angel is gonna whisper in your ear. It's gonna say, 'Get up you son of a bitch 'cause Mickey loves you'.
Rocky V
Dobitnici Gold članarina za fitness!
Komentari 49
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.