Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Najbolje me motivira na prvom mjestu ljubav, dok sam zaljubljena i volim sve mogu i želim, a na drugom mjestu me motivira dok se sjetim kako mi je svuči se po ljeti u badić dok nisam zadovoljna svojim tijelom, kad
…prikaži još! samo zamislim taj osjećaj, motivacija raste na maximum, a još dok znam da je uz mene najdraža osoba na svijetu, problem ne postoji :)
Obožavam sport i baviti se fitnessom, ali nakon trudnoće, poroda i neprospavanih noći, imala sam izgovor, no sad kad je bebač malo veći - nikako da krenem! Osjećam se krivom da nisam sa svojom curicom.. A jednostavno obožavam kad mi
…prikaži još!mi trener(ica) dokaže da i nakon punog sata, nekad i 2, ipak mogu napraviti još 30 trbušnjaka i kad mi iscijedi i onaj zadnji atom snage čučnjevima s iskorakom, a ja se nakon svega osjećam bolje nego ikad! Obožavam svaki pojedini trening kojeg osjećam u svakom djeliću mišića za koje nisam ni znala da ih imam! Motivacija za trening mi je samo to da je To taj feeling! A i moja malena sigurno ne želi mamu kojoj visi trbuh nego koja je fit!
Samo trebam krenuti...
mene ne motiviraju one slavne face i njihov izgled nego samo moja dobra,cvrsta volja...moja zelja za ljepotom i da se osjecam lijepo i ugodno u svojem tijelu....motiviram se i uz neku dobru glazbu a poslihe se uvijek nagradim
Najviše me motivira osjećaj koji osjećam nakon vježbanja, da sam posvetila vrijeme sebi i učinila nešto za sebe. Ostalo su samo sitne motivacije, dobar izgled, spaljivanje kalorija i osjecaj da imam mišiće za koje nisam ni znala da postoje :)
Motivira me prvo to da se u odjeći koju nosim osjećam ugodno pod uvjetom da na sebi nemam šatorsko krilo, te onaj fantastičan rasterečujući osjećaj nakon treninga kada lebdis kao perce fizički i psihički jer si znojem izbacio sav teret
…prikaži još! i stres iz organizma.
Mlada dizajnerica koja trenutačno priprema reviju za natječaj, radi kasno u noć sjedeći i radeći za mašinom bez prestanka . Polako ali sigurno odlazi prema vrhu.... Ali za to je potrebno puno odricanja, uključujući prijatelje i vježbanje. Bavila sam se
…prikaži još!ja, uključujući prijatelje i vježbanje.
Bavila sam se raznim sportovima od kad znam za sebe. Prije nego sto sam postala modna dizajnerica mislila sam da ću postati sportašica. Ali evo me tu gdje jesam, vrlo sretna i zadovoljna u svom novom poslu. Kako vrijeme prolazi moj „stari prijatelj“ (vježbanje) me je malo ostavio da radim u svojoj karijeri... Sada ponovno žudim za svojim „starim prijateljem“ koji mi je davao bučice u ruke, trake za rastezanje, pilates lopte, drvene stapove i razne druge rekvizite.
Dizajneri nisu uvijek sigurni u ono sto rade, pa imaju osjećaj da se trebaju povući... Ali kada odem u tretanu ili na pilates moj osjećaj se mijenja... osjećam se 5 cm viša (makar sam visoka 1, 75 cm), zračim punom snagom, i da sam spremna OSVOJITI svijet i POBIJEDITI :)! Još jedna stvar koja me motivira je moja buduća publika... Želim biti uzor drugima. Da čovjek može biti ZDRAV, ZGODAN i USPJEŠAN !
Za vježbanje me najviše motivira želja da tijelo ponovno dovedem u formu. Unazad nekoliko godina imala sam velikih problema sa zdravljem, par puta završila u bolnici nakon čega me čekao dulji oporavak te je sve to utjecalo na opuštanje mog
…prikaži još! tijela i gubitak dobre forme. Sada sam, zbog celijakije i alergije na salicilate, na dijeti koja se sastoji od mesa i jaja pa tražim način kako bih iskoristila te dodatne proteine koje unosim u svoje tijelo. Želim se pokrenuti, napraviti nešto sa sobom, postati izdržljivija na fizičke napore i jednostavno postati bolja verzija sebe. :)
Za vježbanje me najviše motivira želja da se ja odlično osjećam u svojem tijelu, nije mi toliko bitno višak kila ili dvije ali mi je bitno da ne pretjeram s tim. Najbitnije je da to radim radi sebe a ne
…prikaži još! radi nikoga drugoga, naravno i želim zadržati svoje obline ali moram poraditi na struku recimo , no uvijek radi sebe. Nikad nisam na nekim opsesivnim dijetama jer to samo dovodi do kontraefekta. Zadovoljstvo sa samim sobom dovodi do poboljšanja općeg stanja i izgleda.
No problem mi je što je dugo zima trajala i nisam imala gdje se kretati, sad vozim bicikl kad stignem pa bi mi trebala teretana da se dovedem u formu.
Iskreno nemam uvijek motivacije, ali čim dođe ovo doba godine odmah se sjetim badića i mojih viškova!
Natjeram se u teretanu i onda pratim savjete kravice kako do zdrave linije!
Kravice ja bi vježbala!
Želim početi trenirati zato što če to meni dobro doći skinuti špeka i malo dignuti mišiće jer tko zna trebali kasnije jakog posla dizati teško i ne mogu i dobim otkaz. A najviše zbog mora obožavam plivati a to če
…prikaži još! biti teško s toliko kila.
Nadam se da ču pobjediti svim ostalima puno sreće.
Pozdrav ;)
Super nagrada !!! Poklonila bi je svom sinu koji je upravo to poželio za rođendan koji mu je bio u Ožujku. Rekla sam da pričeka dok budem mogla financijski... i eto još čeka ! možda bude prije nego sam planirala..... pozzzz !
1. Super osjećaj nakon dobro odrađenog treninga pa si prije svakog vježbanja kažem: "Znaš kako ćeš se dobro osjećati nakon vježbanja, Nataša!" 2. To je vrijeme posvećeno samo meni. 3. Sagorijevanje kalorija: što više vježbaš, više ćeš ih potrošiti! 4.
…prikaži još!
4. Izgledat ću bolje i privlačnije!
5. Onaj osjećaj kada staneš u svoje stare traperice.
6. Rješavanje stresa - najbolji način nakon dugog dana izbaciti sve to negativno iz sebe vježbanjem.
7. Bolje zdravstveno stanje.
8. Postizanje unaprijed određenog cilja: smanjenje bokova za određeni broj centimetara, broj prijeđenih kilometara...
9. Komentari drugih kako dobro izgledaš ( a znaš da možeš i još bolje ;))
10. Skori odlazak na more ili obljetnica mature!
Hrana i sex. Broj 1 užitak u životu mi je fino jesti a onda moram sagorjeti te kalorije da bih izgledala dobro i imala prilike uživati u užitku broj 2 a to je sex :)
Najviše se motiviram ja sama.Napokon sam uspjela skinut jedno 10 kg i doc na kolko tolko željenu kilažu.Jedini problem je to što još uvijek imam viška sala koje sad samo visi.Velika želja mi se još utegnu i zgradit neku mišicnu
…prikaži još! masu.A i dobro izgledat u kupaćem nakon puno godina :))
Dobitnici Gold članarina za fitness!
Komentari 49
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.