Komentari 97

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    stankica
    Još od kad sam bila sasvim mala muči me par stvari A još mi nitko nije ponudio odgovor pravi. Možda ova knjiga te odgovore krije Molim Vas pošaljite mi ju što prije. Jer zanima me što se događa u mome …prikaži još!
  • Default avatar -
    antonya
    Evo mlada sam i neznam još bas kako da očuvam zdravlje i vitalnost.Mislim da bi mi knjiga stavarno dobra došla jer ako sam na dijeti uvijek se razbolim a želim smršaviti ali očuvati zdravlje.Eto nadam se da sam vas uvjerila …prikaži još!
  • Default avatar -
    tona844
    Bez previše diskusije... ovo je nešto što bi svaka žena trebala imati na umu.... U zdravom tijelu, zdrav duh :)
  • Default avatar -
    melia13
    Internet je pun korisnih informacija, ali knjiga je knjiga. Pogotovo ovakva o prirodnom zdravlju. Svakom čovjeku je njegovo zdravlje i zdravlje najmlijih jako važno stoga bi se svako razveselio ovakom daru ili nagradi. Ja sam mlada i u naponu snaga, …prikaži još!
  • Default avatar -
    Danelectro
    Z ašto želim ovu knjigu? D a vam pravo kažem R adije nego lažem - A tko je ne bi želio! V jerujem u moć uma A u zdravom umu, zdravo je i tijelo! K ada bibliju ovu dobijem i …prikaži još!
  • Default avatar -
    maryz
    Oduvijek sam knjiški moljac, stara škola, prije ću posegnuti za dobrom knjigom nego prosurfati po internetu. Bilo bi je prekrasno posjedovati, čini mi se da je odlična, prepuna informacija o tom famoznom ženskom tijelu.
  • Default avatar -
    ROCCO
    U zdravlje treba ulagati cijeli život, i postati odgovoran za vlastito zdravlje.Nemam se baš s čim pohvaliti jer sam godinama vodila neuredan život,a tijelo to pamti. Sada sam već gospođa u godinama koja muči muku s menopauzom i drugim boljkama …prikaži još!
  • Default avatar -
    Moja priča je veoma slična većini priča majki sa malom djecom. Prešla sam 40. i krajnje je vrijeme da se ozbiljno posvetim svojem zdravlju. Svoje slobodno vrijeme uglavnom posvećujem isključivo obitelji. Nekako sam sebe oduvijek stavljala na zadnje mjesto pod …prikaži još!
  • Default avatar -
    Olena
    Ja sam cijeli život prakticiram lječenje na BIO bazi,imam puno razlićitih recepata, radim tinkture za jačanje imuniteta, stalno tražim takvu informaciju na internetu, a po zanimanju sam njegovateljica. Zato mislim da takva knjiga bila za mene jako korisna.
    Imutak
    Veliki sam ljubitelj pisane riječi i nema dana da ne pročitam nekoliko redaka jer to mi je lijek.Kada bi ja dobila ovu knjigu ne bi bila samo lijepa knjiga na polici koja skuplja prašinu već svakodnevni priručnik za poboljšanje života.Ova …prikaži još!
  • Default avatar -
    MIMA78
    Odkada je moja mama oboljela od karcinoma dojke, odkada je krenula na mukotrpne kemoterapije i zračenja, od tada zdrava prehrana i život zauzimaju najvažnije i prvo mjesto u mojoj obitelji. Ovu knjigu prvenstveno bih željela za svoju mamu. Ima raznovrsne …prikaži još!
  • Default avatar -
    sogica
    draga zdrava krava i ja želim biti zdrava (neću reći da želim biti krava jer u našim krajevima ljudi taj izraz koriste kao pogrdu,a zapravo se radi o jednoj jako dragoj,lijepoj i plemenitoj životinji koja ne zna što je agresija …prikaži još!
  • Default avatar -
    loonatonk
    Pobjegla sam iz gradusine na otok i sad osim volje imam i vremena i za knjige i za zdravlje na prirodan način! :)
    Chihuahua
    Željela bih saznati neke nove informacije kako sebi i svome zdravlju pristupiti na zdraviji i prirodniji način. Mislim da su prirodne metode uvijek bolje, ali osobno nemam dovoljno informacija pa mi je uvijek jednostavnije bilo otići u ljekarnu i uzeti …prikaži još!
  • Default avatar -
    tatjanaaa
    Ovu knjigu bih poklonila svojoj mami koja je nakon dugo vremena pobijedila zlocudnu bolest;))))
  • Default avatar -
    Keef
    Smatram kako u današnje vrijeme se svaka žena zapita što može učiniti za sebe i svoje zdravlje. Većina nas ima određenih problema sa svojim zdravljem, zahvaljujući stresnom stilu životu. Ja osobno, iako sam u svojim dvadesetima, puno proučavam prirodne načine …prikaži još!
  • Default avatar -
    natalija
    Moje tijelo je moj hram.Ne vjerujem u ljekove moderne medicine i smatram da svaki taj lijek kolko pomaže toliko odmaže.Želim ovu knigu kako bi mogla pravilno gospodariti svojim tijelom i poboljšati zdravstveno stanje svoje obitelji. I na stranu sa svim …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.