Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Još od kad sam bila sasvim mala muči me par stvari A još mi nitko nije ponudio odgovor pravi. Možda ova knjiga te odgovore krije Molim Vas pošaljite mi ju što prije. Jer zanima me što se događa u mome
…prikaži još! mome tijelu
I kako od bolesti da zaštitim obitelj cijelu.
Želim znati više o specifičnim bolestima i stanjima koje pogađaju žene
Jer možda u životu pogode baš mene.
Još sam mlada i nisam mama
Ali uskoro bih voljela da beba useli se k nama.
Trudnoće i porođaja se jako bojim
A strah me i dal ću znati kako da dojim.
A tek kasnije kad me vrućine i valunzi počnu prema menopauzi vući
Voljela bih znati kako si pomoći a da ne izludim sve u kući.
U ovoj se knjizi piše i o aromaterapiji,homeopatiji i liječenju putem masaže
A vjerujte to mi je kao i svima od igli i inekcija stoput draže.
Knjiga se bavi i prehranom i dodacima hrani
I pogađate zbog toga još me više mami.
Evo mlada sam i neznam još bas kako da očuvam zdravlje i vitalnost.Mislim da bi mi knjiga stavarno dobra došla jer ako sam na dijeti uvijek se razbolim a želim smršaviti ali očuvati zdravlje.Eto nadam se da sam vas uvjerila
…prikaži još! i da ćete mi pokloniti jednu ovu zanimljivu knjigu :)
Internet je pun korisnih informacija, ali knjiga je knjiga. Pogotovo ovakva o prirodnom zdravlju. Svakom čovjeku je njegovo zdravlje i zdravlje najmlijih jako važno stoga bi se svako razveselio ovakom daru ili nagradi. Ja sam mlada i u naponu snaga,
…prikaži još! nemam nikakvih poteškoća i želim da tako i ostane. Želim i dalje raditi na sebi da bi bila što zdravija i zadovoljnija u svom tijelu. Svjesna sam činjenice da se sve žene, bez obzira na dob, mogu naći u, većim i manjim, problemima i koliko je važno biti upoznat, informiran o mogućim načinima prevencije i mogućima posljedicama nebrige o sebi. Želim ovu knjigu jer upravo govori o prirodnom zdravlju koje me jako zanima, no još više želim ovu knjigu za svoju mamu koja obožava prirodu, prirodne načine liječenja i zdrav život. Nju bi ova knjiga oduševila.
Z ašto želim ovu knjigu? D a vam pravo kažem R adije nego lažem - A tko je ne bi želio! V jerujem u moć uma A u zdravom umu, zdravo je i tijelo! K ada bibliju ovu dobijem i
…prikaži još!dobijem i
R iječ po riječ upijem
A tijelo svoje opijem
V rlim novim saznanjima i
A lternativom, sretna ja ću biti!
Oduvijek sam knjiški moljac, stara škola, prije ću posegnuti za dobrom knjigom nego prosurfati po internetu.
Bilo bi je prekrasno posjedovati, čini mi se da je odlična, prepuna informacija o tom famoznom ženskom tijelu.
U zdravlje treba ulagati cijeli život, i postati odgovoran za vlastito zdravlje.Nemam se baš s čim pohvaliti jer sam godinama vodila neuredan život,a tijelo to pamti. Sada sam već gospođa u godinama koja muči muku s menopauzom i drugim boljkama
…prikaži još!a koje donose godine...Uskoro ću postati baka unučića i htjela bih pristojno proživjeti slijedećih nekoliko godina da ga mogu čuvati i učiti o zdravlju već od malih nogu. Sigurna sam da bi Biblija prirodnog zdravlja za žene olakšala moj život i naučila me kako živjeti zdravo i unaprijediti svoje zdravlje, kako zdravim ponašanjem izbjeći bolest i kako na vrijeme uočiti promjene u zdravlju koje, zanemarene, mogu dovesti do razvoja bolesti.Vjerujte da bi Biblija došla u prave ruke i da bih je maksimalno iskoristila , kako za sebe tako i za moje bližnje.
Moja priča je veoma slična većini priča majki sa malom djecom. Prešla sam 40. i krajnje je vrijeme da se ozbiljno posvetim svojem zdravlju. Svoje slobodno vrijeme uglavnom posvećujem isključivo obitelji. Nekako sam sebe oduvijek stavljala na zadnje mjesto pod
…prikaži još!od "ako stignem". Vodila sam računa o zdravoj prehrani i vježbanju, ali ne dovoljno i nikada nisam istinski usvojila zdrav način života. Polako osjećam posljedice nemara prema sebi, kao što su neke kronične bolesti (štitnjača, iritabilni kolon), te kronični umor i nekoliko kilograma viška.
Vjerujem da bi mi jedan cjeloviti "udžbenik" kao ovaj pomogao u trajnom usvajanju zdravih navika.
Ja sam cijeli život prakticiram lječenje na BIO bazi,imam puno razlićitih recepata, radim tinkture za jačanje imuniteta, stalno tražim takvu informaciju na internetu, a po zanimanju sam njegovateljica. Zato mislim da takva knjiga bila za mene jako korisna.
Veliki sam ljubitelj pisane riječi i nema dana da ne pročitam nekoliko redaka jer to mi je lijek.Kada bi ja dobila ovu knjigu ne bi bila samo lijepa knjiga na polici koja skuplja prašinu već svakodnevni priručnik za poboljšanje života.Ova
…prikaži još! knjiga već svojim nazivom zove na čitanje i svakodnevno korištenje.
Odkada je moja mama oboljela od karcinoma dojke, odkada je krenula na mukotrpne kemoterapije i zračenja, od tada zdrava prehrana i život zauzimaju najvažnije i prvo mjesto u mojoj obitelji. Ovu knjigu prvenstveno bih željela za svoju mamu. Ima raznovrsne
…prikaži još! literature, brdo knjiga, ali ovu još u svojoj kolekciji nema. Ova Biblija mi se čini kao najvredniji dar koji bih joj uz svoju ljubav mogla pokloniti. Osim što bi njoj puno značila, i meni bi dala nova saznanja, jer sam po struci nutricionist. Biblija prirodnog zdravlja-Biblija za dugi život!!Hvala Vam!!
draga zdrava krava i ja želim biti zdrava (neću reći da želim biti krava jer u našim krajevima ljudi taj izraz koriste kao pogrdu,a zapravo se radi o jednoj jako dragoj,lijepoj i plemenitoj životinji koja ne zna što je agresija
…prikaži još! i koja nam tako velikodušno daje mlijeko) pa bi voljela osvojiti ovu knjigu
Željela bih saznati neke nove informacije kako sebi i svome zdravlju pristupiti na zdraviji i prirodniji način. Mislim da su prirodne metode uvijek bolje, ali osobno nemam dovoljno informacija pa mi je uvijek jednostavnije bilo otići u ljekarnu i uzeti
…prikaži još! nešto na preporuku magistre. Želim to promijeniti, a ako bi mi ova knjiga mogla pomoći, želim je u svome domu. Vjerujem da bi ova knjiga bila najčitanija i najposuđivanija u mojoj obitelji.
Smatram kako u današnje vrijeme se svaka žena zapita što može učiniti za sebe i svoje zdravlje. Većina nas ima određenih problema sa svojim zdravljem, zahvaljujući stresnom stilu životu. Ja osobno, iako sam u svojim dvadesetima, puno proučavam prirodne načine
…prikaži još! liječenja jer sam se osobno uvjerila u to kako današnji doktori i zdravstvo ti ne mogu pomoći, ako se sam ne informiraš i tražiš neke nove načine, metode i ideje liječenja. Upravo iz tog razloga, sklonija sam vjerovati sebi i prirodnim načinima liječenja, a isto tako smatram kako bi mi ova knjiga iznimno pomogla u daljnjem otkrivanju sebe i svog tijela, te bih željela naučiti kako živjeti još zdravije!
Moje tijelo je moj hram.Ne vjerujem u ljekove moderne medicine i smatram da svaki taj lijek kolko pomaže toliko odmaže.Želim ovu knigu kako bi mogla pravilno gospodariti svojim tijelom i poboljšati zdravstveno stanje svoje obitelji. I na stranu sa svim
…prikaži još!m nikada nigdje nisam ništa osvojila,pa bi bio red i na mene :)))
Biblija prirodnog zdravlja za žene
Komentari 97
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.