Komentari 97

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    fliska
    Interesantna knjiga,vrijedilo bi je imati u životu. Sviđa mi se ideja spajanja tradicionalne medicine s prirodnim terapijama, načinima samopomoći i tehnikama za izlječenje uma i tijela . Dobro je imati ovu knjigu, pridržavati se savjeta Dr. Marilyn Glenville i znati …prikaži još!
    Lafemme23
    yes, konačno neka knjiga, bravo zdrava kravice, treba nam nešto da nas osvjesti o svom tijelu i da nas malo pogura, a svi znaju da su kravice najbolje u gurkanju(bile ljubičaste ili ZELENE), pa ti vjerujem da je ova knjiga …prikaži još!
  • Default avatar -
    trnje
    želim tu knjigu jer smatram da sami sebi možemo najbolje pomoći i da priroda ima lijek za sve te da je bolest samo alarm da se prema svom tijelu ne odnosimo onako kako zaslužuje
  • Default avatar -
    marina021
    Moja mama kaže: "Svaka bolest ima svoju biljku." Što bi značilo da se bolesti mogu liječiti i na prirodan način, bez da za svaki problem trčimo u ljekarnu i kljukamo se s tabletama. Važno je očuvati zdravlje na prirodan način …prikaži još!
  • Default avatar -
    samac555
    Jućer mi je muž rekao: "Ne prođe dan da te nešto ne boli. Stalno kukaš da si debela, a ne trudiš se da to popraviš. Nemoj me krivo shvatiti, trebaš misliti na sebe, kako bi se i ti bolje osjećala." …prikaži još!
  • Default avatar -
    secy
    Voljela bih osvojiti Bibliju prirodnog zdravlja jer mi je zdravlje (što sam starija) sve više dragocijeno i prioritetno,a još uvijek nemam pravu knjigu vodilju.Prednost dajem prirodnom načinu liječenja.zdravlje je naše najveće blago i treba ga čuvati i njegovati posebnom pažnjom …prikaži još!
  • Default avatar -
    stanli
    U jednom časopisu pročitala sam intervju s autoricom knjige i moram priznati da me je knjiga jako zainteresirala. Ovo je za mene sasvim jedan novi pogled na samopomoć pri rješavanju raznih tegoba koje prate žensko zdravlje dolaskom godina, a i …prikaži još!
  • Default avatar -
    Zabochanka
    Biblija mi pomaže u svakodnevnom životu, no nešto nedostaje...I evo, Biblija i za moje tijelo, kao što već imam Bibliju za svoju dušu.
  • Default avatar -
    smokvica
    ova knjiga je takva potreba, stivo koje je potrebno u svakoj kuci,a pogotovo ako prevladava ljepsi spol pocevsi od moje svekrve,moje zaove,mojih djevojcica i naravno moje malenkosti :)
  • Default avatar -
    TheJazz1989
    Biblija prirodnog zdravlja za mene kako bih mogla liječiti žene, jer fizioterapeut sam ja i dobro bi mi došla jedna biblija, a nakon svakog papanja dobro dođe i malo vježbanja i zato mi treba pomoć knjige kako bi riješila njihove brige !
  • Default avatar -
    miso1
    Moju ženu svaki dan nova bolest muči Pa ja kao da sam doktor moram sa posla trčat kući. Moju ženu svaki dan nešto drugo boli Na probleme se žali čak i dok smo u krevetu goli. Ja ne poznajem kakvo …prikaži još!
  • Default avatar -
    natalija
    Moje tijelo je moj hram,samo mu nedostaje ova biblija. Želim naučiti mudrost kako ga što duže očuvati i zaštititi i naravno,tu mudrost prijeti i ženama iz svog života kojima će ona biti potrebna. Tvrdim da moderna medicina-ljekovi koliko pomažu toliko …prikaži još!
  • Default avatar -
    bambi22
    Želim knjigu, a nemam inspiracije sve je već o zdravlju manje više rečeno, uz pomoć googla ili bez njega. :-)) Zdravlje je najvažnija stvar na svijetu jedna od rijetkih koja se ne može kupiti novcem i na mojoj listi želja …prikaži još!
    VOLIMZIVOT
    Biblija je knjiga koja otvara oči, koja vodi i pomaže u lijepim i teškim trenucima. Knjiga koja nas uči da treba cijeniti ono što imamo i da moramo dati sve od sebe da to dobro i zadržimo a sve ono …prikaži još!
  • Default avatar -
    doroteica
    Već godinama vodim "rat s kilama". Odlučim se na jednu od dijeta i nakon što izgubim koju kilicu, dobijem još par više nego što sam imala prije dijete. Užas. Moj život je jedan veliki stres koji ja lijiečim nezdravom prehranom. …prikaži još!
    Vanesa18
    Pošto u zadnje vrijeme puno čitam o zdravlju te se intenzivno sa sobom bavim, drago bi mi bilo i tu knjigu dobro prouciti, sa ciljem kako bih mogla jos bolje svoje tijelo razumjeti, te možda i napredovati u svemu tome. …prikaži još!
  • Default avatar -
    malo_tele
    Prirodni lijekovi su oni za koje ne žele da znamo...a ja uz ovu bibliju želim znati kako mogu pomoći svom organizmu i biti sam svog tijela gospodar.... „Mladost je sretno doba u kojem čovjek pocinje da vjeruje u sebe, a …prikaži još!
  • Default avatar -
    mortica
    Vrijeme ispitnih rokova uzrokuje veliki stres kod studentica, što može pogodovati padu imuniteta i dovesti do raznih bolesti......pomozite mi da spasim svoje cimerice, prijateljice, kolegice, (...) i sebe! :)
  • Default avatar -
    NeverMind
    Idem na trudnicko bolovanje za nekih mjesec dana. Ukoliko knjiga sadrzi korisne savjete vracanja energije nakon poroda, sakupljanja energije koja ce mi itekako biti potrebna molim lijepo da mi je posaljete. Takodjer zelim uciniti prave korake vracanja organizma u "normalu". Eto toliko.
  • Default avatar -
    Panterica
    Voljela bih dobiti ovu knjigu jer mi je već sa 16 godina dijagnosticiran PCOS koji liječim već tri godine (a tek mi je 19 godina), a k tome se već dva mjeseca moram pridržavati anticandida dijete (što mi vrlo teško …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.