Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
pročitala sam bibliju svetu naravno,a rado bih pročitala i ovu. Trenutno sam nezaposlena i puno čitam ,štrikam, brinem se o djeci,mužu,kućnom ljubimcu,svom domu,zdravom kuhanju,redovitom vježbanju i opet imam oho ho kilograma viška i naravno hipertenziju . Već mjesec dana pokušavam
…prikaži još!m napraviti, za početak bar male pomake u svom načinu života i mislim da bi ova biblija bila kao stvorena za mene :))
Željela bih saznati neke nove informacije kako sebi i svome zdravlju pristupiti na zdraviji i prirodniji način. Mislim da su prirodne metode uvijek bolje, ali osobno nemam dovoljno informacija pa mi je uvijek jednostavnije bilo otići u ljekarnu i uzeti
…prikaži još! nešto na preporuku magistre. Želim to promijeniti, a ako bi mi ova knjiga mogla pomoći, želim je u svome domu. Vjerujem da bi ova knjiga bila najčitanija i najposuđivanija u mojoj obitelji.
Moja mama kaže: "Svaka bolest ima svoju biljku." Što bi značilo da se bolesti mogu liječiti i na prirodan način, bez da za svaki problem trčimo u ljekarnu i kljukamo se s tabletama. Važno je očuvati zdravlje na prirodan način
…prikaži još! jer previše ljekova definitivno nije dobro za organizam. I sama preferiram očuvanje zdravlja i imuniteta na način da se nastojim zdavo hraniti, piti posebne lgg jogurte i probiotike i slično. No, željela bih još više o tome naučiti iz ove knjige. Živimo u modernom i ubrzanom svijetu, praktički smo izgubili kontakt s prirodom i zanemarujemo zdravlje, što nam se kasnije obije u glavu. Ne želim da se meni to dogodi, stoga se nadam ovoj knjizi! :)
Imam najlipše godine,22 i već 8 godina se borim sa dijabetesom tip 1,i tako ću doživotno,četiri puta dnevno.Istražujem različite kuhinje i načine kuhanja.Živili!
Oduvijek sam knjiški moljac, stara škola, prije ću posegnuti za dobrom knjigom nego prosurfati po internetu.
Bilo bi je prekrasno posjedovati, čini mi se da je odlična, prepuna informacija o tom famoznom ženskom tijelu.
Ja bih isto kao i svi željela ovu knjigu ali eto ne za sebe več za svoju kumu.Ona ima 30 godina,več deset godina se bori sa teškim bolestima od tumora koji je operiran,do jednog koji joj je još uvjek u
…prikaži još! tijelu.Sada je trudna 6 mj. sve je o.k ,svi smo jako sretni zbog nje i baš mi je želja da joj poklonim takvu jednu knjigu kakva je Biblija prirodnog zdravlja. Unaprjed hvala.
Škicam tu knjigu u knjižarama već duže vrijeme i bilo bi divno kad bih prestala škicat jer sam ju dobila na poklon. Ionako nisam nikad ništa dobila pa da i ja vidim kako je to :) al glasam da ju
…prikaži još! i rosi30 osvoji za prijateljicu :)
Doslo je vrijeme i za moje Obracenje . Novogodisnja odluka je donesena: Vrijeme je za preobrazaj, odricem se losih navika, okrecem se zdravom zivotu.. SAD ILI NIKAD!! Biblija prirodnog zdravlja bila bi idealan oslonac i pomoc da se moja VJERA
…prikaži još! U ZDRAV ZIVOT ne poljulja. :)))
Smatram kako u današnje vrijeme se svaka žena zapita što može učiniti za sebe i svoje zdravlje. Većina nas ima određenih problema sa svojim zdravljem, zahvaljujući stresnom stilu životu. Ja osobno, iako sam u svojim dvadesetima, puno proučavam prirodne načine
…prikaži još! liječenja jer sam se osobno uvjerila u to kako današnji doktori i zdravstvo ti ne mogu pomoći, ako se sam ne informiraš i tražiš neke nove načine, metode i ideje liječenja. Upravo iz tog razloga, sklonija sam vjerovati sebi i prirodnim načinima liječenja, a isto tako smatram kako bi mi ova knjiga iznimno pomogla u daljnjem otkrivanju sebe i svog tijela, te bih željela naučiti kako živjeti još zdravije!
Zašto baš meni treba Biblija prirodnog zdravlja? Evo nekoliko razloga. S obzirom da sam medicinska sestra i da studiram fizioterapiju najveći dio svog vremena provodim u bolnici, u okruženju ljudi kojima treba pomoći, ali ponajprije edukacija. Mislim da je osnovni
…prikaži još! problem našeg zdravstva kriva raspodjela sredstava. Premalo novca, vremena, a bome i truda se ulaže u prevenciju bolesti. Osobno, pobornik sam mudre izreke: bolje spriječiti nego liječiti. Smatram da bi me ovo djelo obogatilo, te da bih naučila vrlo jednostavnim savjetima i objašnjenjima pomoći osobama svih dobnih skupina. Vjerujem da se ključ sveukupnog zdravlja krije u vrlo jednostavnim postupcima, samo što naši prezaokupljni umovi nisu toga svjesni. Voljela bih to svima osvijestiti i mislim da je knjiga odličan instrument za to.
Rijetko kada poželim neku knjigu baš za sebe da ju imam doma, a ova je zaista jedna od njih. U godinama sam kada sam još dovoljno mlada da mogu sve prevenirati i zato trebam ovu knjigu da naučim na vrijeme
…prikaži još! kako spasiti stvari za budućnost. Kad već pazim na odijevanje i dekorativnu i preparativnu kozmetiku, bio bi red da naučim kako paziti i osluškivati svoje tijelo. Stvarno želim da razveselite mene, a da ja razveselim svoje prijateljice kada im posudim ovu divnu knjigu za žene.
U zdravlje treba ulagati cijeli život, i postati odgovoran za vlastito zdravlje.Nemam se baš s čim pohvaliti jer sam godinama vodila neuredan život,a tijelo to pamti. Sada sam već gospođa u godinama koja muči muku s menopauzom i drugim boljkama
…prikaži još!a koje donose godine...Uskoro ću postati baka unučića i htjela bih pristojno proživjeti slijedećih nekoliko godina da ga mogu čuvati i učiti o zdravlju već od malih nogu. Sigurna sam da bi Biblija prirodnog zdravlja za žene olakšala moj život i naučila me kako živjeti zdravo i unaprijediti svoje zdravlje, kako zdravim ponašanjem izbjeći bolest i kako na vrijeme uočiti promjene u zdravlju koje, zanemarene, mogu dovesti do razvoja bolesti.Vjerujte da bi Biblija došla u prave ruke i da bih je maksimalno iskoristila , kako za sebe tako i za moje bližnje.
Pošto u zadnje vrijeme puno čitam o zdravlju te se intenzivno sa sobom bavim, drago bi mi bilo i tu knjigu dobro prouciti, sa ciljem kako bih mogla jos bolje svoje tijelo razumjeti, te možda i napredovati u svemu tome.
…prikaži još!. Jako mi je stalo do svog zdravlja i uvijek s radošću primam nove informacije, koje cu također s radošću dijeliti s ljudima koji me okružuju, te i ostalima pomoći! Također mislim da je bitno živjeti s prirodom, te se zdravo hraniti, pa mislim i kako bi mi ta knjiga dobro dosla da usavršim svoj prirodni život! Unaprijed se zahvaljujem:)
Nije samo meni potrebna ova knjiga, potrebna je svim ženama koje brinu o sebi i svom zdravlju, te koje žele najbolje za sebe. Čitav život učimo i spoznajemo neke nove informacije koje dalje prenosimo svojim prijateljicama, majkama, sestrama.... tako širimo
…prikaži još! krug informiranih i samosvjesnih žena, a ova knjiga definitivno tome pridonosi:)
Mojoj mami se brzo bliži 50ti rođendan, i baš smo prije par dana pričali nešto o zdravlju. Kada sam vidio ovaj oglas, odmah sam se sjetio da bi to bio savršen dar, pogotovo zato jer voli čitati, pa bi joj
…prikaži još! ova knjiga izvrsno se uklopila u njezinu kolekciju.
želim tu knjigu jer bi je htio pokloniti svojoj supruzi koja ne znam di više vremena provodi,da li na vašem portalu Zdrava krava,ili čitajući knjige o zdravlju i zdravoj prehrani koje posuđuje iz knjižnice,.
To je prava knjiga za nju.
imam 20 godina i želim takvu knjigu, jer mislim da u njoj stoje odgovori na sva moja pitanja, prosla sam mnogo bolesti i jos uvijek se borim sa jednom- štitnjača - i mislim da bi mi jako pomoglo u promijeni
…prikaži još!i moje prehrane, te kao zaštita od drugih bolesti. Vjerni sam čitatelj portala Zdrava krava i voljela bih kada bih imala takvu jednu u svome domu, tada bih zasigurno znala da na Zdravu kravu mogu računati i u svome domu, bez interneta i bez portala...i ovim putem zahvaljujem svim divnim ljudima koji su mi na mnogo načina s ovog portala pomogli. lijep pozdrav...
Knjiga koju bi trebalo imati u svakom domačinstvu, jer je važno čitati i znati o prehrani, tijelu, izbjegavati neke stvari,a to se zove preventiva,a mi nismo naučeni tako živjeti....mi tražimo riješiti problem tek kad se javi,a ne čitanjem i edukacijom
…prikaži još! spriječiti da do tog problema dođe....knjiga za svakoga, zašto ne i za muškarca,il za moju 15-togodišnju kćer.........hvala....tenna
Sto da vam kazem...Ova knjiga je bas nesto, sto bi meni i mojoj majci trebalo! Jako mnogo se zanimamo za zdravu prehranu, zdrav nacin zivota, alternativne pristupe zdravljenju, preventivu bolesti prirodnim putem...Mnogo toga citamo i mnogo toga nas zanima, tako
…prikaži još! da...Ovakva knjiga bi bio fenomenalan dodatak nasoj biblioteci!!Ako je dobijem ja, znajte, da je otisla u prave ruke...u biti u DVA PARA pravih ruku jer cemo je sigurno koristiti obje! A sto je najljepse u svemu....to da onda ja i moja mama zajedno citamo takve knjige i medjusobno komentiramo sto smo procitale....te debatiramo satima o tome...i DRUZIMO SE....a to...to je meni nesto najljepse i najdraze na svijetu! Molim vas zato...poklonite knjigu meni i mojoj mami!
Biblija prirodnog zdravlja za žene
Komentari 97
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.