Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kad me nešto "uhvati" svi zanju bolje od mene šta bi trebala raditi, jesti, piti...a neznaju da žena najbolje sama pozna svoje tijelo... sviđa mi se što autorica ove knjige naglašava kako je bitno da svaka žena sama odabere način
…prikaži još! na koji će liječiti svoje probleme, i upravo zato bi voljela dobiti ovu knjigu.
Prirodni lijekovi su oni za koje ne žele da znamo...a ja uz ovu bibliju želim znati kako mogu pomoći svom organizmu i biti sam svog tijela gospodar.... „Mladost je sretno doba u kojem čovjek pocinje da vjeruje u sebe, a
…prikaži još!a još nije prestao da vjeruje drugima“ mislim da Andrićev citat upotpunjuje moje navedeno razmišljanje o svijetu i želju za novim saznanjima pomoću ove biblije:-))
Zašto baš meni treba Biblija prirodnog zdravlja? Evo nekoliko razloga. S obzirom da sam medicinska sestra i da studiram fizioterapiju najveći dio svog vremena provodim u bolnici, u okruženju ljudi kojima treba pomoći, ali ponajprije edukacija. Mislim da je osnovni
…prikaži još! problem našeg zdravstva kriva raspodjela sredstava. Premalo novca, vremena, a bome i truda se ulaže u prevenciju bolesti. Osobno, pobornik sam mudre izreke: bolje spriječiti nego liječiti. Smatram da bi me ovo djelo obogatilo, te da bih naučila vrlo jednostavnim savjetima i objašnjenjima pomoći osobama svih dobnih skupina. Vjerujem da se ključ sveukupnog zdravlja krije u vrlo jednostavnim postupcima, samo što naši prezaokupljni umovi nisu toga svjesni. Voljela bih to svima osvijestiti i mislim da je knjiga odličan instrument za to.
Ja sam baka koja svaki dan kuha za svoje najmilije. Uvijek me zovu da jedem s njima, ali uvijek ih fino odbijem. Oni neznaju da je meni najslađe jesti kad svi odu. Onda se tak fino napapam... Znam, to je
…prikaži još! uzrok mojim kilama. Bole me noge, kičma i sve ostalo. Svaki tjedan odlučim da ću paziti na prehranu, ali kad mi je sve tak fino... Da, jako želim ovu bibliju. Voljela bi da je dobijem, možda bi mislila drugačije...
Mlada, a pogođena mnogim disfunkcionalnostima gdje je svaki dan borba.
Borba sa samom sobom, sa bližnjima i ostatkom svijeta.... Ova knjiga je upravo ono što mi treba da bih u važnim bitkama postala pobjednik!
Jednom je jedan pametan čovjek rekao: "Da bi bili zdravi, jedite lagano, duboko dišite, živite umjereno, radujte se i imajte interes u životu." Ja mu vjerujem i dodajem: "Žene, da bi bile zdrave, čitajte Bibliju prirodnog zdravlja žene i živite po njoj."
U mojoj obitelji ima puno žena. Za Božić smo dobili još jednog malog ženskog člana.I zato bi ova knjiga došla u prave ruke jer bi bila maksimalno iskorištena i prenosila bi se s generacije na generaciju, s bake na kćeri
…prikaži još! (sestru i mene), na unuke, nećakinje...bila bi jako čitana knjiga!
potrebna mi je takva knjiga, da me nauči kako pomoći sebi i svom tijelu...
kršćansku BIBLIJU smatramo svjetskim bestselerom, a vjerujem da i ova knjiga zaslužuje takvu popularnost...želim je imati u svojoj mini knjižnici...
Kreativnost je nešto što nemaju svi, samo pojedini imaju taj dar. Ja ga recimo - nemam. Ali ovakva knjiga bi nam dobro došla svima; i kreativnima i onima koji nisu, i zdravima i bolesnima, i slijedbenicima zapadnjačke medicine a i
…prikaži još! onima istočnjačke. P.S. namjerno govorim u srednjem rodu jer bi ovakva knjiga trebala i muškarcima!
Ja bih isto kao i svi željela ovu knjigu ali eto ne za sebe več za svoju kumu.Ona ima 30 godina,več deset godina se bori sa teškim bolestima od tumora koji je operiran,do jednog koji joj je još uvjek u
…prikaži još! tijelu.Sada je trudna 6 mj. sve je o.k ,svi smo jako sretni zbog nje i baš mi je želja da joj poklonim takvu jednu knjigu kakva je Biblija prirodnog zdravlja. Unaprjed hvala.
Ponosna sam majka dvoje djece, supruga (dobra, nadam se-trudim se!), na srecu od skoro i zaposlena zena. Mislim da bi mi ova knjiga savrseno odgovarala kako bi i dalje mogla maksimalno koristiti svoj potencijal, jer covjek samo na taj nacin
…prikaži još! moze biti zadovoljan samim sobom.
Imam 25 godina,radim fizički posao u dvije smjene.Kada radim u jutro ustajem u 4,kada radim popodne idem kasno spavati.Na poslu sam stalno na nogama.Naglo sam izgubila kilograme,jer zbog različitog radnog vremena nemam redovitu prehranu.Imam problema sa kralježnicom,jajnicima,cirkulacijom...Mislim da bi mi
…prikaži još! knjiga zaista dobro došla.Hvala.
Ovo je uistinu vrlo zanimljiv naslov, vjerujem da ga svaka žena želi u svome domu pa tako i ja. Neprestano nas bombardiraju informacijama da se nezdravo hranimo i nezdravo živimo te da je za rješenje svih problema dovoljno kupiti samo
…prikaži još! dodatke prehrani. Osobno ih ne konzumiram, ali sam jednako svjesna da moje tijelo žudi za promjenom. Nisam dovoljno informirana da bih svome zdravlju pristupila na kvalitetniji način, a iz pročitanoga vidim da bi mi to ova knjiga mogla pružiti stoga se prijavljujem za ovaj dar i nadam se da će vam moj komentar biti dovoljno zanimljiv :)
Knjiga koju bi trebalo imati u svakom domačinstvu, jer je važno čitati i znati o prehrani, tijelu, izbjegavati neke stvari,a to se zove preventiva,a mi nismo naučeni tako živjeti....mi tražimo riješiti problem tek kad se javi,a ne čitanjem i edukacijom
…prikaži još! spriječiti da do tog problema dođe....knjiga za svakoga, zašto ne i za muškarca,il za moju 15-togodišnju kćer.........hvala....tenna
Ova me knjiga zaintersirala kad sam nedavno čula za nju, a sad sam se definitvno oduševila kad sam vidjela da ju poklanjate. Stvarno bih voljela bolje razumjeti svoje tijelo, da mogu reći da smo ja i moje tijelo jedno i
…prikaži još! da se stvarno dobro poznajemo. Smatram da treba posvetiti više pozornosti našem tijelu jer nam svašta može unaprijed poručiti i unaprijed nas upozoriti, a time možemo svašta naučiti i o sebi. Pročitala sam također na ovu temu i to da tijelo pamti sve što smo dosada proživjeli i stvarno se nadam da bi mi ova knjiga mogla pomoći u razumjevanju funkcioniranja i ponašanja mog tjela. Voljela bih dobiti ovu knjigu i zato što bi mi pomogla da ja i moje tijelo postanemo prijatelji, da moj interes postane stvaran i dubinski povezan s mojim tijelom, a ne samo mojom vanjštinom, površinom i izgledom. Želim naučiti slaviti svoje zdravlje i pružiti svu potrebnu pažnju mom tijelu, zdravlju i time i životu. Ipak na meni je da sam slušam svoje tijelo.
Biblija prirodnog zdravlja za žene
Komentari 97
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.