Komentari 97

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    strasilica1
    Kad me nešto "uhvati" svi zanju bolje od mene šta bi trebala raditi, jesti, piti...a neznaju da žena najbolje sama pozna svoje tijelo... sviđa mi se što autorica ove knjige naglašava kako je bitno da svaka žena sama odabere način …prikaži još!
  • Default avatar -
    malo_tele
    Prirodni lijekovi su oni za koje ne žele da znamo...a ja uz ovu bibliju želim znati kako mogu pomoći svom organizmu i biti sam svog tijela gospodar.... „Mladost je sretno doba u kojem čovjek pocinje da vjeruje u sebe, a …prikaži još!
    gana
    Zašto baš meni treba Biblija prirodnog zdravlja? Evo nekoliko razloga. S obzirom da sam medicinska sestra i da studiram fizioterapiju najveći dio svog vremena provodim u bolnici, u okruženju ljudi kojima treba pomoći, ali ponajprije edukacija. Mislim da je osnovni …prikaži još!
  • Default avatar -
    dadoitea
    Ja sam baka koja svaki dan kuha za svoje najmilije. Uvijek me zovu da jedem s njima, ali uvijek ih fino odbijem. Oni neznaju da je meni najslađe jesti kad svi odu. Onda se tak fino napapam... Znam, to je …prikaži još!
  • Default avatar -
    ninica8
    Mlada, a pogođena mnogim disfunkcionalnostima gdje je svaki dan borba. Borba sa samom sobom, sa bližnjima i ostatkom svijeta.... Ova knjiga je upravo ono što mi treba da bih u važnim bitkama postala pobjednik!
  • Default avatar -
    iva1904
    Svaka žena treba brinuti o svom zdravlju, a ova Biblija je nešto što svaka žena MORA imati!!!
  • Default avatar -
    latissimus_dorsi
    ja sam zdrava nisam krava i želim ostati takva. nek mi zdrava krava podari knjigu da mogu širiti riječ njenu. amen.
    anitami
    Jednom je jedan pametan čovjek rekao: "Da bi bili zdravi, jedite lagano, duboko dišite, živite umjereno, radujte se i imajte interes u životu." Ja mu vjerujem i dodajem: "Žene, da bi bile zdrave, čitajte Bibliju prirodnog zdravlja žene i živite po njoj."
    Josipa_K
    U mojoj obitelji ima puno žena. Za Božić smo dobili još jednog malog ženskog člana.I zato bi ova knjiga došla u prave ruke jer bi bila maksimalno iskorištena i prenosila bi se s generacije na generaciju, s bake na kćeri …prikaži još!
  • Default avatar -
    suzana09
    potrebna mi je takva knjiga, da me nauči kako pomoći sebi i svom tijelu... kršćansku BIBLIJU smatramo svjetskim bestselerom, a vjerujem da i ova knjiga zaslužuje takvu popularnost...želim je imati u svojoj mini knjižnici...
  • Default avatar -
    arrabiata
    Kreativnost je nešto što nemaju svi, samo pojedini imaju taj dar. Ja ga recimo - nemam. Ali ovakva knjiga bi nam dobro došla svima; i kreativnima i onima koji nisu, i zdravima i bolesnima, i slijedbenicima zapadnjačke medicine a i …prikaži još!
  • Default avatar -
    Djurdjica3
    Imam 53 godine i upravo idem na operaciju kuka i neznam šta me čeka ali bez obzira na sve željela bi imati takvu jednu knjigu .Unaprijed zahvaljujem.
  • Default avatar -
    sneky20
    ..da popunim mjesto na vitrini...hahaha naravno šala...naslov govori sam za sebe..:-))
  • Default avatar -
    rosi30
    Ja bih isto kao i svi željela ovu knjigu ali eto ne za sebe več za svoju kumu.Ona ima 30 godina,več deset godina se bori sa teškim bolestima od tumora koji je operiran,do jednog koji joj je još uvjek u …prikaži još!
    Cupanka
    Htjela bih ovu knjigu pokloniti osobi kojoj je jako potrebna,osobi koja živi u skladu s prirodom,osobi koja još vjeruje u dobre ljude.
  • Default avatar -
    vesna1967
    Ponosna sam majka dvoje djece, supruga (dobra, nadam se-trudim se!), na srecu od skoro i zaposlena zena. Mislim da bi mi ova knjiga savrseno odgovarala kako bi i dalje mogla maksimalno koristiti svoj potencijal, jer covjek samo na taj nacin …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivanakopljar
    Imam 25 godina,radim fizički posao u dvije smjene.Kada radim u jutro ustajem u 4,kada radim popodne idem kasno spavati.Na poslu sam stalno na nogama.Naglo sam izgubila kilograme,jer zbog različitog radnog vremena nemam redovitu prehranu.Imam problema sa kralježnicom,jajnicima,cirkulacijom...Mislim da bi mi …prikaži još!
    LizaVU
    Ovo je uistinu vrlo zanimljiv naslov, vjerujem da ga svaka žena želi u svome domu pa tako i ja. Neprestano nas bombardiraju informacijama da se nezdravo hranimo i nezdravo živimo te da je za rješenje svih problema dovoljno kupiti samo …prikaži još!
  • Default avatar -
    nena39
    Knjiga koju bi trebalo imati u svakom domačinstvu, jer je važno čitati i znati o prehrani, tijelu, izbjegavati neke stvari,a to se zove preventiva,a mi nismo naučeni tako živjeti....mi tražimo riješiti problem tek kad se javi,a ne čitanjem i edukacijom …prikaži još!
    Swann
    Ova me knjiga zaintersirala kad sam nedavno čula za nju, a sad sam se definitvno oduševila kad sam vidjela da ju poklanjate. Stvarno bih voljela bolje razumjeti svoje tijelo, da mogu reći da smo ja i moje tijelo jedno i …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.