Komentari 17

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Zdrava__Krava
    Zdrava__Krava
    Draga Kiki44, u našem članku možeš doznati kako ubrzati metabolizam: http://www.zdravakrava.24sata.hr/clanak/2032/kako-ubrzati-metabolizam. Pozdrav do Zdrave Krave
  • Avatar Kiki44
    Kiki44
    Hvala Zdrava krava!Pročitala članke i naravno,spremila ih!Vidim da je dobro piti zeleni čaj.Jedno vrijeme sam ga pila,barem jednu šalicu dnevno,a onda odustala i vratila se ispijanju kave.Da,dosta toga bih trebala promijeniti i vjerujem da rezultati neće izostati.Samo mi nedostaje malo …prikaži još!
  • Default avatar -
    zlatko2804
    cimet se kvalitetom i cijenom jako razlikuje(mislim na cejloncki cimet)onaj iz Bio Bio je dobar ali i skupo ako bi gledali koštanje po kilogramu,u DM-u su do nedugo imali mješavinu cejlonskor i casije u omjeru 70/30,sad je to navodno čisti …prikaži još!
  • Avatar TanjaLana
    TanjaLana
    Ja pijem med i cimet jedno vrijeme, no, za sada ništa. Treba biti umjeren, slažem sa sa mag.nutricionizma, a također i s time da se ovisi o kvaliteti cimeta, ali naravno i meda.
  • Default avatar -
    zlatko2804
    Kiki44...možda da gablec od sendviča ili kebaba zamjeniš recimo sa mixom od leće i slanutka,kuhano jaje ili šaka badema i oraha sa nekoliko suhih šljiva ili datulja+ neka voćka(jabuka,kruška,banana),ovo drugo ja koristim kao međuobrok...sad sam u prehranu uveo i kuhanu …prikaži još!
  • Avatar Kiki44
    Kiki44
    Zlatko2804,hvala Ti puno na savjetima i prijedlozima!Sve ja znam što bih i kako trebala uvrstiti u prehranu,samo što to i nije baš tako lako pošto me vrijeme ograničava tj,vrijeme za gablec na poslu pa zatim međuobrok itd.Ma da ja više …prikaži još!
  • Avatar Kiki44
    Kiki44
    Pozdrav! Hvala na detaljnijem objašnjenju u vezi napitka od meda i cimeta!Jasnno da nije dovoljno samo piti taj napitak,ako se istodobno ne pripazi na prehranu,tj,promijeni režim prehrane,uz tjelovježbu.na stranici Alternative neki forumaši su naveli pozitivne učinke uzimanja tog napitka(rezultat je …prikaži još!
  • Default avatar -
    zlatko2804
    na dijeti uz cimet i med sam već 7 mjeseci,uspio sam skinuti 32 kg,naravno prilagodio sam i prehranu.U početku je išlo dosta brzo,poslije oko 0.7-1 kg tjedno.Napravio sam mali pokus,prestao sam na par tjedana koristiti cimet i med i skidanje …prikaži još!
  • Avatar Kiki44
    Kiki44
    Čestitam na gubitku kg!Mislim da je poanta cijele priče u prilagodbi prehrana i tjelovježbi,upravo kako je g.Nenad opisao u članku.Čitala sam da i zelena kava pomaže u mršavljenju bez ikakvih odricanja što se tiče prehrane,ali po meni je to čista …prikaži još!
  • Avatar Bella_Trix
    Bella_Trix
    bok zdrava krava, kiki i zlatko :)! mene zanima koja je shema oko pripreme napitka? jel se stavi zlicica meda i cimeta u caj? je li jedanput dnevno, tj. prije spavanja ili kako? nisam bas shvatila taj dio a rado …prikaži još!
  • Avatar Kiki44
    Kiki44
    Bella,malu žličicu(ili pola čajne žličice)cejlon cimeta(ne kasija),možeš ga kupiti u DM-u ili u Biobio dućanu,preliješ s dva dl prokuhane,vrele vode i kad se ohladi do mlačnog,staviš jednu do dvije žličice meda i taj napitak piješ ujutro pola sata prije doručka …prikaži još!
  • Avatar Kiki44
    Kiki44
    U pravu si Zlatko,ali važno je kupiti čisti cejlonski cimet i ja osobno najradije ga kupujem u Biobio dućanu.Što si ti sve učinio po pitanju prehrane kad si uspio pokrenuti organizam na mršavljenje?Ja sam malo lijena za tjelovježbu,pogotovo sad kad …prikaži još!
  • Default avatar -
    zlatko2804
    @ Kiki44...kao prvo treba odlučiti i postaviti si cilj :) onda ide ostalo.Ja sa dijetu počeo 20.02.sa 118,5 kg(visok sam 170 cm),opseg oko struka je bio 128 cm,sad težim 87 kg,opseg 103 cm,tlak sam imao 138/95,sad je 115/75...počeo sam sa …prikaži još!
  • Avatar Kiki44
    Kiki44
    Zlatko2804 hvala ti na savjetima i svemu što si opisao u svome odgovoru!Kao što sam već prethodno napisala moj je cilj samo malo smanjiti težinu(do 5 kg)jer sam visoka negdje oko 167cm,a težina,pa od 69-70,ovisi o danu!?Dakle,moja vruća želja je …prikaži još!
  • Default avatar -
    shalala
    Ja sam negdje pročitala da u napitak ide jedna jušna žlica cimeta i dvije jušne žlice meda. Postupak je isti kao i dolje opisan. No mene upravo brinu te dvije velike žlice meda. U dva dana koliko to pijem dobila …prikaži još!
  • Default avatar -
    shalala
    ono što mene zanima i nisam pronašla, zapravo je pitanje koliko dugo je potrebno napitak piti i da li treba napraviti pauzu i sl.
  • Avatar Kiki44
    Kiki44
    Shalala,kad praviš napitak od meda i cimeta ne moraš se pridržavati onih dvije žlice meda.Ja popijem sam cimet,a možeš staviti meda tek toliko da ti je napitak ukusniji.Med je zdrav,ali je i kaloričan,kako je g.Bratković naveo,bolje ga ne konzumirati previše …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.