Komentari 70

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kisica
    Konačno je došlo doba da se ljudi sve više okreću prirodi, žalosno je samo što nam sada priroda baš i nije darežljiva kao nekada jer smo je mi ljudi okrenuli protiv sebe. Nekako uvijek radije probam nešto lječiti na prirodan …prikaži još!
  • Default avatar -
    smokvica
    bas me je sram neznam niti jedan prirodni recept za napisati,a protiv "kemije" sam pa kad mi djecu ili nas nesto zaboli odem kod naseg travara..a imati takvu knjigu bi bilo jako jako korisno....i zato zelim srecu curkama koje su …prikaži još!
  • Default avatar -
    perita
    Ovo je recept, koji ja najviše koristim :) Narodni recept za lječenje boli u uhu Ubrati biljku Čuvar kuće, te njezine listove iscijediti na vaticu. Staviti u uho. Tri puta dnevno promijeniti vaticu. Jednostavan recept koji pomaže kod neugodne boli …prikaži još!
  • Default avatar -
    Anita321
    Ovo vam je recept za pripravu napitka koji pomaže u popravljanju krvne slike. Ja sam ga koristila i meni je pomoglo, recept vam objavljujem možda nekom i zatreba a možda i osvojim ovu prekrasnu knjigu koju bih rado željela imati. …prikaži još!
  • Default avatar -
    brb
    Prirodni lijek protiv ISPADANJA KOSE U 3 litre proključale vode staviti mješavinu od po 20 g hrastove kore,hrastovih listova i koprive(cijele biljke),kuhati poklopljeno 2 minute i ohladiti poklopljeno.Hladnu tekućinu preliti u tamnu bocu i začepljenu držati na hladnom mjestu. Uvečer,prije …prikaži još!
  • Default avatar -
    bucka23
    evo da i ja dam svoj cudotvorni prirodni lijek. eto prije jedno 6 godina moja mama je dosla kuci s flekama na glavi velicine kovanice od 5 kuna, na tom mjestu nije bilo kose i tako na vecini glave. mi …prikaži još!
    Jazzmatazz
    "The biggest drug dealers have PhDs!", misleći pritom na farmaceutske kompanije. Koliko god priznajem znanost i tehnologiju, toliko priznajem i prirodnu medicinu i ljekovite pripravke. Uvjerila sam se na vlastitoj koži kako je samo potrebno pronaći ono što vam od …prikaži još!
  • Default avatar -
    dezire
    za svaku bolest koja nas snađe u pripodi postoji biljka to je krasno znati a još bolje primjenjvati. voljela bih posjedovati knjigu uz koju bi to bilo moguće ... moj recept koji odnedavno koristim je čaj od maslinova lišća a …prikaži još!
  • Default avatar -
    antonijaaa
    Otkad znam za sebe, mama koristi prirodne lijekove i što više izbjegava tablete. Uvijek ima dobrih savjeta kako se što više posvetiti prirodi i na taj način zapravo ozdravljati bez tableta. Poznato je da svaka tableta, koliko god nećemu koristila, …prikaži još!
  • Default avatar -
    juice9
    Ove godine sam otkrila macerate gospine trave u maslinovom ulju, valjda se to tako kaže,i koristit ću ih vjerojatno zauvijek. Na godišnjem odmoru dobila sam neku nepoznatu kožnu bolest, čudan osip koji se raširio po cijelom tijelu. Stanodavka mi je …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.