Komentari 70

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ladyjil
    članak je vrlo koritan jer mislim da se danas premalo važnosti pridaje lječenju biljem,pa bi bilo dobro da nas što više pročita barem ovaj članak i intervju,a sretnici koji osvoje knjigu će imat priliku malo više naučit,jer je ipak sve …prikaži još!
  • Default avatar -
    koskos
    moj djed, inače liječnik, volio je što više bolesti liječiti prirodnim pripravcima. skupljao je ljekovite trave i radio razne čajeve. tu je naviku usadio i nama. budući da često imam problema sa zubima, a onda i upalama zubnoga mesa, sve …prikaži još!
    ninanena
    Najčešće koristim gospinu travu.Osušenu za čaj.Jednu čajnu žličicu osušenog lista i cvijeta gospine trave preliti sa 2,5 decilitra kipuće vode.Odličan napitak za tmurne jesenske dane koji nas nakon prekrasnih sunčanih bace u depresiju.Učinak je još bolji kad ju sama uberem …prikaži još!
    Zdrava__Krava
    U igri darivanja koja je trajala od 11. do 17. kolovoza, najboljih 5 komentara nagradili smo knjigom Ljekaruša autora fra Jure Marčinkovića. Nagrađeni komentatori su: Atan, laurita77, Andiii, Melitta i Pirates. Korisnike ćemo putem e-maila obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade
    VKuSRCU
    Moja baka mi je dosta pomogla u životu, ponajviše svojim mudrim savjetima, od kojih su mi neki ostali u pamćenju i dan danas. Kao na primjer da je za slatki san dovoljna šalica čaja skuhana od cvijeta kamilice, kako je …prikaži još!
  • Default avatar -
    MARADONA
    Prirodni lijek protiv anemije: U 2 litre crnog vina staviti 200 g suhog lišća koprive, ubrane u proljeće. Ostaviti da 24 sata odstoji. Nakon 24 sata vino je već za upotrebi i može se piti. Piti po jednu malu čašicu …prikaži još!
  • Default avatar -
    brb
    Volim prirodne,ljekovite recepte i trenutno koristim jedan recept iz knjige: ' Ljekovitim biljem do zdravlja' od Rade Marušića što ne znači da ne bih jako voljela imati i knjigu 'Ljekaruša'. Ovo je recept koji se zove UPUTA ZA MRŠAVLJENJE i …prikaži još!
  • Default avatar -
    anacolak
    Po zanimanju sam aromaterapeut,obožavam biljke i biljne pripravke.Imam troje djece,i njima često dajem meda i cimeta.Odličan je za sve:sinuse,kašalj,prehladu.....Prirodni,nekomplicirani i na kraju zdravi!!!
  • Default avatar -
    jagica
    moj prijatelj kaže 'umjetni način života i bolesti koje donosi liječe se umjetnim lijekovima', a ja kažem da 'umjetni' načina života ne postoji. Postoji priroda koja je život, ona nas je stvorila i ona nas može izliječiti. Knjiga Ljekaruša će …prikaži još!
    kosee
    eterično ulje eukaliptusa - na zglobove da me štiti od komaraca (a komarci me inače obožavaju) ili udisanje za smirivanje alergije (prestanem kihati i šmrcati isti tren). a još i fino miriši! :)
  • Default avatar -
    REZIKA
    Prirodni lijek protiv ispadanja kose: Žumanjak jednog jajeta miješati dok ne postane pjenast, zatim dodati 1 žlicu ruma i 1 žlicu ricinusova ulja. Ovim lijekom treba masirati korijen vlasi i tjeme. Kada je kosa dobro izmasirana, povezati glavu toplim rupcem. …prikaži još!
  • Default avatar -
    atan
    Veći dio života provela sam na otoku.Taj dio čovjekova staništa ,gdje more,kamen i večim djelom godine sunce ,gube svoje međe i međusobno se isprepliću idealan je upravo za ljekovito bilje.U zelenim lističima nerijetko prekrivenim dlačicama koje kao da nastoje ljubomorno …prikaži još!
  • Default avatar -
    kerempuh
    svakako se svaki put oduševim kad pročitam neki novi recept ili nečije oduševljenje sa učinkovitošću nekog pripravka, onda krenem ispisivati recept, popišem sve sastojke, krenem u biljnu ljekarnu po razno razna ulja, čajeve, onda ne nađem sve na jednom mjestu, …prikaži još!
  • Default avatar -
    JOSATONI
    Nebi htjela puno o liječenju biljem,dovoljno nam je da se tradicijska medicina primjenjuje od davnina .Pristalica sam moderne medicine ali samo u stanjima kad je to zaista neophodno.Svoja iskustva želim podjelit s vama ne toliko zbog knjige koliko zbog efekta …prikaži još!
  • Default avatar -
    Andrija
    Knjiga mi djeluje jako jako zanimljivo i rado bih ju imala! Prije svega zato jer vjerujem u prirodu i lijekove iz prirode.Inače sam shiatsu praktičar i uvjerila sam se da puno toga prirodnog djeluje bolje od sintetičkih lijekova, koje na …prikaži još!
    Imutak
    Danas se sve više ljudi okreću prirodi i počiinju shvaćati da nam ona daje mnogo dobrih stvari.Ako poštujemo prirodu i njezin balans tada nam ona to vraća sa velikom ljubavlju.Kad poštujemo i njezin najmanji dio ona će nam uvijek biti …prikaži još!
  • Default avatar -
    micuga
    Voljela bih dobiti "Ljekarušu" jer znam osobu koja bi joj se radovala i koristila ju svakodnevno i knjiga bi imala vlasnika koji ju stvarno zaslužuje. Recept za čisti ten: Paradajz je i odlično sredstvo za njegu kože lica. Prije spavanja …prikaži još!
    ladyjil
    dali se može napisat samo jedan komentar ili više??!!
    mamazora
    Suprug i ja obožavamo planinariti i boraviti u prirodi pa zajedno sa svoje tri curice nastojimo uživati u svemu što nam priroda daje. One su još jako male, ali iako imaju samo dvije tj. tri godine, bile su već u …prikaži još!
    Andiii
    Nekoliko stvari koje meni uvijek pomognu: na malu ranu kapnuti dvije tri kapi propolisa pomješanoga sa medicinskim alkoholom, protiv grlobolje karamelizirati šećer a potom ga zaliti mlijekom dok se ne istopi i popiti (i fino je)... kurije oči izlječite tako …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.