Komentari 70

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Tiloza
    Koristim tonik od arnike - za vene i kapilare. Od jeseni do proljeća u čaju pijem pripravak od meda sa peludi i propolisom - za jačanje imuniteta, za zdravu i sjajnu kožu i kosu, protiv prehlada i sličnog. Koristim i …prikaži još!
    Karolina91
    Meni fascinantno je sok od bazginih bobica. Bazgine bobice su same po sebi otrovne, no kada se od njih napravi sok po određenim postupcima tada je to nešto najbolje za krvnu sliku. Ja sam imala problema sa željezom, skoro slabokrvna, …prikaži još!
  • Default avatar -
    chelsea
    ovo knjiga je definitivno nešto što bi htjela imati u svojoj kućnoj biblioteci,prvenstveno zato što se u današnje vrijeme čovjek sve više treba okrenuti prirodi i njenim blagodatima posebice što je zdravlja tiče. postoje brojni prirodni recepti koje koristim što …prikaži još!
  • Default avatar -
    iblaz211
    Nedavno sam gledala p Juru na TV i stvarno poželila njegovu knjigu, naravno nisam ju dobila preko TV, a vjerojatno neću ni sada. Ali nema veze zato vam pišem da ponekad objavite pokoji recept iz njegove knjige. Ja osobno imam …prikaži još!
  • Default avatar -
    xena
    SAMA IZRAĐUJEM NEVENOVU MAST,GELOVE PROTIV BORA OKO OČIJU(PREDOBAR JE)MASKU OD PERŠUNA I KISELOG MLIJEKA,LOSION PROTIV OPADANJA KOSE.EVO RECEPTA ZA GEL PROTIV BORA OKO OČIJU:2 ŽLICE MEDA,1 DL DESTILIRANE VODE,1 ČAJNA ŽLIČICA ŽELATINE,1 ŽLIČICA LIMUNOVOG SOKA,PRAZNA I ČISTA POSUDICA.DESTILIRANU VODU STAVIMO …prikaži još!
  • Default avatar -
    atan
    Veći dio života provela sam na otoku.Taj dio čovjekova staništa ,gdje more,kamen i večim djelom godine sunce ,gube svoje međe i međusobno se isprepliću ifealan je upravo ljekovitom bilju .U zelenim lističima nerijetko prekrivenim dlačicama koje kao da nastoje ljubomorno …prikaži još!
  • Default avatar -
    juice9
    Kod liječenja bolesti prirodnim putem većina ljudi koristi najčešće prirodne čajeve, uvarke i sl. Tako je npr. kadulja poznata kao "kraljica ljekovitog bilja". Latinsko ime salvia dobila je od riječi salvare što znači spasiti ili izliječiti. Postoji i izreka "Cur …prikaži još!
  • Default avatar -
    MACAKTOMMY
    Prirodni lijek za poboljšanje vida: Nasjeckati peršinov list na sitno i skuhati čaj od 1 žlice osušenog lista u 2 -3 dl vode, kuhati 2 minute. Piti dulje vrijeme jednu do dvije šalice dnevno.
  • Default avatar -
    Pepeljugica
    Nikad nisam probala bolji recept za lijepu kosu od extra djevičanskog maslinovog ulja s dva žumanjca i malo meda i limuna. Nijedan sintetski proizvod nema takav efekt, a puni su kemikalija. Osim toga, ponekad i popijem malo extra djevičanskog maslinovog …prikaži još!
    tamaruska
    Moja mama u zadnjih par godina sama sprema raznorazne domaće "lijekove" (pripravke). Čajevi od osušenih biljaka (kopriva, metvica, kamilica i brojne druge) su odlični za brojne tegobe. A od ove godine mama je krenula i u "proizvodnju" domaće masti od …prikaži još!
  • Default avatar -
    suziqu
    Postoji jedna izreka koja mi je osobito draga "Kad prolaziš pored masline, pokloni joj se!" s obzirom na njena ljekovita svojstva kao i svih drugih biljaka trebali bi sa više poštovanja gledati na prirodu i na sve što nam ona …prikaži još!
    medoKartonski
    Puno bolje i zdravije je koristit "ljekove" iz prirode ... Pošto imam problema sa nesanicom isprobala sam kojekakve ljekove, i iako mi pomognu sa nesanicom u 99% slučajeva pojave se neki drugi problemi kao posljedica uzimanja ljekova za nesanicu ... …prikaži još!
  • Default avatar -
    trnje
    Priroda sadži lijekove za sve naše bolesti.Umjesto da organizam trujemo raznim sintetičkim lijekovima koji imaju niz nuspojava treba se okrenuti prirodnom i lijekovitim biljem i zdravom hranom oporaviti svoj organizam jer hrana treba biti naš lijek,a ne lijek naša hrana.Moja …prikaži još!
  • Default avatar -
    msams
    "Ljekaruša", autora fra Jure Marčinkovića za autora znači veliku radost, ali i za cjelokupnu naciju. Ludi danas nemaju vjere u moć samo izlječenja putem biljnih pripravaka i mirnog duševnog stanja. Nažalost je ustaljeno mišljenje da čim osjetiš neravnotežu u organizmu, …prikaži još!
  • Default avatar -
    Nin_Min
    Ljekovito bilje-veliko polje-cudesan svijet majke prirode koliko nauka bila na prvom mjestu-tako su nas ucili -zbog slabe komunikacije i bijega od prirode-sada joj se sami vracamo na razne nacine.trazeci spas od urbanog nacina zivota. Prirodni ljekovi -su nezamjenjivi-nisu stetni mogu …prikaži još!
    hippoxx
    prirodno je uvijek najbolje!! Vjerujem u ljekovitu stranu biljka,ali što s onim otrovnim biljkama,dali i one imaju tu svoju ljekovitu stranu?! Mslim da se biljke ne istražuju dovoljno,vjerujem da svaka biljka lječi određenu bolest!! Da nema biljaka nebi bilo ni …prikaži još!
  • Default avatar -
    Pirates
    Prije dvije godine sam bila u teškom periodu. Posao me gušio, praktički nisam imala privatni život i bila sam užasno nezadovoljna. Riješenje sam našla u prirodi. Počela sam sa malim šetnjama pored rijeke, a zatim sam se upisala i u …prikaži još!
  • Default avatar -
    pinokijica
    evo nekoliko mojih najboljih prirodnih recepata- 1. -Za podizanje imuniteta kroz razdoblje viroza i grpa radimo tako da prošpinamo šećer i na njega umješamo med i limunov sok i sve skupa zalijemo kipućim čajem od kamilice i popijemo 3* dnevno …prikaži još!
    Josipa_K
    Ne tako davno imala sam često problema s infekcijama mjehura koje je izliječio čaj od peršina.Čaj ima jaaaako ružan okus ali zato jako dobro liječi!Još jedan prirodan lijek koji često koristim u slučaju glavobolje,prije spavanja pojedem krastavac i ujutro se …prikaži još!
  • Default avatar -
    melitta
    Ovo me zaista razveselilo! Priroda nam daje toliko toga na izbor da bismo svi mogli biti zdravi, samo to treba znati iskoristiti. Imam jednu staru bilježnicu koju čuvam, a koja datira još iz mamine mladosti otprilike, u kojoj se nalaze …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.