Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja volim bicikl! Ja toliko volim bicikl da ne bi silazila s njega nikada, ali eto moram. :) Ujutro dijete vozim u vrtić biciklom, idem na posao biciklom, vraćam se s posla biciklom, pokupim dijete biciklom. Navečer se još nekad
…prikaži još!ad prozovamo biciklom.
Imamo i košaru za hranu koju pokupimo u trgovini, a nekad i kod bake, finu, skuhanu. Imamo i rozu trubicu, šarene naljepnice, pretinac za bočicu. Mazimo ga, pazimo i koristimo jer nam je život ljepši, zanimljiviji i zdraviji kad smo na biciklu.
Drago mi je što su ove gospođe ili gospođice dobile bicikl ali bih voljela ako je moguće da objavite njihove priče. Zašto ih ne bi podijelili s nama ostalima da dobijemo priču ako već nismo bicikl.
Dragi svi, bilo je puno prijava i puno komentara, a žiri je odabrao najbolje. Nažalost ne možemo sve nagraditi, ali pratite i dalje Zdravu Kravu jer pripremamo vam još igara i natječaja. Pozdrav od Zdrave Krave
Super. Znači tražili ste žrtve krađe bicikla, a ne kreativne odgovore. OVO JE KREATIVNI odgovor: Nakon posla, Kad zatvorim posljednji fascikl, Nasmiješeno ću se popeti, Na svoj novi gradski bicikl. Vozit ću se ko prava, Na njemu radit majstorije, Pedalirat
…prikaži još!orije,
Pedalirat do doma
I usput topit kalorije!
Zamišljam njegove kotače prave,
I sic koji nikad ne žulja,
Vjetar u kosi
I trbuh koji više ne ljuja
Ovo su moji razlozi,
Zašto ću ga toliko voljeti,
I ne mogu..
- stvarno ne mogu mu odoljeti!
Vozila bi se od maxića
Pa sve do nasipa kod Save,
Samo da mi je jedan bic
Od Explorer Sport i Zdrave Krave!
A VJERUJEM DA IMA JOŠ I PUNO KREATIVNIJIH, u koje je uloženo više mašte i truda-što je i bio nagradni zadatak.
Odabrani dobitnici gradskih bicikala!
Komentari 45
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.