Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pita te me zašto volim bicikl? E pa evo vam odgovora! Godine užurbanog nerekreativnog hodanja sciljem da se ne zakasni ili kako se još kaže stigne na vrijeme. Trćanje za autobusom, guranje u njemu u rano jutro, živciranje u autu
…prikaži još!tu zbog gradske gužve koje najviše ima baš kada žurim... pa sam se sjetila riješenja- BICIKL!
Osim što će me vratiti u djetinjstvo iako ne planiram padati s njega riješit ću sve svoje vremenske probleme a usput se i rekreirati. Sama određujem kada ću krenuti inema nepredvidljivih prepreka koje će me usporiti. On će me uvijek čekati i na njemu se ne moram ni s kim gurati i uz sve to sve ću gradske gužve zaobići! I da, opetću uz njega slobodno vrijeme imati!!!
Bicikl i ja prijatelja dva :)
Uz njega znam da nisam sama. Ne samo da se osjećam sretno već i zeleno i zdravo jer pomaže on meni, ali pomoću njega pomažem i ja svojoj najdražoj Zemlji. Mozda je mali..
ali
PALI :)
sjesti na bicikl volim nikoga za prijevoz ne molim mogu vozit do rane zore noge mi se ne umore bicikl meni puno znači uvijek u pokretu su mu kotači gradom prolazim često dolazim na isto mjesto i dok vani munja
…prikaži još!ani munja sjeva
meni se i dalje pjeva
Odabrani dobitnici gradskih bicikala!
Komentari 45
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.