Komentari 45

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Bicikl
    Pita te me zašto volim bicikl? E pa evo vam odgovora! Godine užurbanog nerekreativnog hodanja sciljem da se ne zakasni ili kako se još kaže stigne na vrijeme. Trćanje za autobusom, guranje u njemu u rano jutro, živciranje u autu …prikaži još!
  • Default avatar -
    brouhaha
    tjedan dana je stvarno dovoljno da se smisli neki dobar odgovor; ako ne uspijete, slobodno možete uzeti moj kao pobjednički, dajem vam sva prava :)
  • Default avatar -
    Sandri_
    .
  • Default avatar -
    anitramkravaa
    Bicikl i ja prijatelja dva :) Uz njega znam da nisam sama. Ne samo da se osjećam sretno već i zeleno i zdravo jer pomaže on meni, ali pomoću njega pomažem i ja svojoj najdražoj Zemlji. Mozda je mali.. ali PALI :)
  • Default avatar -
    pepyshepy
    sjesti na bicikl volim nikoga za prijevoz ne molim mogu vozit do rane zore noge mi se ne umore bicikl meni puno znači uvijek u pokretu su mu kotači gradom prolazim često dolazim na isto mjesto i dok vani munja …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.