Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Mojoj kćerki Bruni i meni bicikl je najomiljenije prijevozno sredstvo. Naime, ona ima 2 godine i obožava se voziti na biciklu, a mami dobro dođe malo tjelesne aktivnosti :-)
Dragi svi, ako želite sudjelovati u nagradnom natječaju svoje odgovore šaljite kroz obrazac jer one u komentarima nećemo uzeti u obzir prilikom odabira. Pozdrav od Zdrave Krave
Bicikl je sreća, pustolovina, uzbuđenje. Svaka vožnja sa sobom nosi novu priču. Moje prvo sjećanje vezano za bicikl je žuta sjedalica na maminom biciklu u kojoj me toliko puta vozila. Duge vožnje u prirodi, izleti, odlazak u vrtić, pa makar
…prikaži još! i u dućan- stari mamin bicikl bio je naše glavno prijevozno sredstvo. Danas sam sama majka veselog živahnog jednogodišnjaka. Dane provodimo izvan kuće, radujući se svakoj primjećenoj ptičici, kukcu i avionu na nebu. No, zbog nemogućnosti vožnje biciklom, osjećam kao da mu oduzimam prekrasne uspomene koje bi mogli stvoriti, baš onakve kakve je moja mama usadila duboko u meni.
Super. Znači tražili ste žrtve krađe bicikla, a ne kreativne odgovore. OVO JE KREATIVNI odgovor: Nakon posla, Kad zatvorim posljednji fascikl, Nasmiješeno ću se popeti, Na svoj novi gradski bicikl. Vozit ću se ko prava, Na njemu radit majstorije, Pedalirat
…prikaži još!orije,
Pedalirat do doma
I usput topit kalorije!
Zamišljam njegove kotače prave,
I sic koji nikad ne žulja,
Vjetar u kosi
I trbuh koji više ne ljuja
Ovo su moji razlozi,
Zašto ću ga toliko voljeti,
I ne mogu..
- stvarno ne mogu mu odoljeti!
Vozila bi se od maxića
Pa sve do nasipa kod Save,
Samo da mi je jedan bic
Od Explorer Sport i Zdrave Krave!
A VJERUJEM DA IMA JOŠ I PUNO KREATIVNIJIH, u koje je uloženo više mašte i truda-što je i bio nagradni zadatak.
Dragi svi, bilo je puno prijava i puno komentara, a žiri je odabrao najbolje. Nažalost ne možemo sve nagraditi, ali pratite i dalje Zdravu Kravu jer pripremamo vam još igara i natječaja. Pozdrav od Zdrave Krave
Drago mi je što su ove gospođe ili gospođice dobile bicikl ali bih voljela ako je moguće da objavite njihove priče. Zašto ih ne bi podijelili s nama ostalima da dobijemo priču ako već nismo bicikl.
smiješni ste stvarno, nije to bila nagradna igra sa sretnim odabirom, pošteno je da objavite odgovore dobitnika koji su im donijeli nagradu. Ovako samo budite sumnju u neregularnost, zamislite da netko dobije nagradu za najbolju pjesmu a nitko sem žirija
…prikaži još! ne može pročitati tu pjesmu :D stvarno ste lakrdija teška xD
Ja volim bicikl! Ja toliko volim bicikl da ne bi silazila s njega nikada, ali eto moram. :) Ujutro dijete vozim u vrtić biciklom, idem na posao biciklom, vraćam se s posla biciklom, pokupim dijete biciklom. Navečer se još nekad
…prikaži još!ad prozovamo biciklom.
Imamo i košaru za hranu koju pokupimo u trgovini, a nekad i kod bake, finu, skuhanu. Imamo i rozu trubicu, šarene naljepnice, pretinac za bočicu. Mazimo ga, pazimo i koristimo jer nam je život ljepši, zanimljiviji i zdraviji kad smo na biciklu.
sjećam se crnog bicikla mog dide s kojim se vozio od Bjelovara do Makedonije....to mi je ostalo utisnuto. A i scene u Amsterdamu gdje se svi voze okolo po kanalima, gradu.. aaa divno. Bicikl je zaista posebna kategorija :))..vječno se điraš...
Ljeto se bliži... kupanje..lagane vožnje uz zalazak sunca(živimo na moru)... ALI ne mogu uživati u svemu tome jer NEMAM bicikl. Turisti stižu,gužve su u gradu, odlazak do trgovine ili tržnice autom traje cijela vječnost. Ponekad sam znala posuditi bicikl od
…prikaži još!d muža (što se nije pokazalo pametno) i samo sam gubila vrijeme jer mi je preveliko i neudobno za voznju.. Kćerkica je narasla, tražila da njoj kupimo, tako da sam ja na stend by-u...
Bilo bi lijepo da sve troje možemo uživati u vožnji biciklima, i uz to bez da zagađujemo okoliš; a poslužio bi mi i da se njim mogu odvesti do posla (cca 2km) i ostanem u formi jer radni dan u trajanju od 8 sati provedem sjedeći.
Bicikl sam zavoljela još u djetinjstvu. Vozim ga i danas kad mogu. Ne zauzima puno mjesta, lako ga održavati i parkirati. I kad sjednem na njega zauzme me onaj neopisivo dobar osjećaj slobode i sreće. Vozim ga i na posao
…prikaži još! i baš bi voljela imati nov gradski bicikl i pokazati ga i kolegicama, ne zato da mi budu ljubomorne već da ih motiviram da što prije krenu u vožnju biciklom.
Dečko me već neko vrijeme nagovara na kupnju bicikle ali kad se sjetim financijske situacije uzbuđenje splasne.Jako bih ga voljela imati i naravno ovdje dobiti tako da oboje možemo u vožnju gradom.
Volim bicikl jer je to jedino prijevozno sredstvo koje se stopilo s mojim bitkom,svako ostalo ne.Uživam u svakom pokretu koji mi daje osjećaj slobode,radosti i jednostavnosti.
Provesti uz bicikl dan, jednako je kao san.
Tko uživati u životu voli, provesti dan na biciklu neka izvoli.
Svježi zrak mi pogoduje, oko mene više nitko ne negoduje.
Dosta je za danas stihova bilo, 'ajmo hop na bicikl kome je milo! :)
Iskreno nemam bicikl pa do sad nisam s njim išla na posao ali brzo bi se naviknula jer mi je već dosadilo voziti se zetom i na svakoj stanici pratiti da li je kontrola ušla tramvaj... :) Volim bicikl zato
…prikaži još! zato što je uz tjelesnu aktivnost dovoljno brzo prijevozno sredstvo do posla i to bez"stresa" :)
BICIKL..MOJE NAJBOLJE PRIJEVOZNO SREDSTVO..JAKO PUNO SE VOZIM,,I TO MI DOBRO DOĐE..ISTINA DA TE PONEKAD BOLI MIŠIĆI OD PREDUGE VOŽNJE ALI TO JE SVE ZA IZDRŽATI,NA PUTU VIDIŠ SVAŠTA ZANIMLJIVO I NA SVE DRUGO ONDA ZABORAVIŠ..BICIKL KOJI SADA IMAM JE STAR
…prikaži još! 15 GODINA,DOBILA SAM GA U 6.RAZREDU OSNOVNE ŠKOLE,MORAŠ GA VOLJETI I ČUVATI..UGLEDALA SAM OVAJ VAŠ SUPER NOVI BAJS I MISLIM SI O NJEMU KAKO BI MI DOBRO DOŠAO DA MOGU I DALJE SE VOZITI I ISTRAŽIVATI NOVE PUTOVE..
bicikl je glavna fora kad po gradu juriti se mora! u košaru torbu natovarim, da hranu bolje provarim :) liniju sam stesala, jer sam se na biciklu kretala... od težine silne svinula se rama, pa zato dobro dođe Zdrava krava!
…prikaži još!a krava!
Biciklić mi novi treba,
da ostanem mršava, zdrava i lijepa!
Dragi svi, praksa na našem portalu je prvo objaviti dobitnike pa zatim u posebnom članku objaviti priče ili odgovore čitatelja. Sve koje zanimaju kreativni odgovori naših dobitnika, moći će ih pročitati sljedeći tjedan na portalu. Pozdrav od Zdrave Krave
Odabrani dobitnici gradskih bicikala!
Komentari 45
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.