Komentari 45

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    MadMadamMim
    I ja bih voljela vidjeti te kreativne odgovore.
  • Default avatar -
    msoldat
    Mojoj kćerki Bruni i meni bicikl je najomiljenije prijevozno sredstvo. Naime, ona ima 2 godine i obožava se voziti na biciklu, a mami dobro dođe malo tjelesne aktivnosti :-)
    Zdrava__Krava
    Dragi svi, ako želite sudjelovati u nagradnom natječaju svoje odgovore šaljite kroz obrazac jer one u komentarima nećemo uzeti u obzir prilikom odabira. Pozdrav od Zdrave Krave
  • Default avatar -
    inesemil
    Bicikl je sreća, pustolovina, uzbuđenje. Svaka vožnja sa sobom nosi novu priču. Moje prvo sjećanje vezano za bicikl je žuta sjedalica na maminom biciklu u kojoj me toliko puta vozila. Duge vožnje u prirodi, izleti, odlazak u vrtić, pa makar …prikaži još!
  • Default avatar -
    brouhaha
    ne pronalazim članak sa objavljenim pričama čitatelja. Može link?
  • Default avatar -
    MadMadamMim
    Super. Znači tražili ste žrtve krađe bicikla, a ne kreativne odgovore. OVO JE KREATIVNI odgovor: Nakon posla, Kad zatvorim posljednji fascikl, Nasmiješeno ću se popeti, Na svoj novi gradski bicikl. Vozit ću se ko prava, Na njemu radit majstorije, Pedalirat …prikaži još!
    Zdrava__Krava
    Dragi svi, bilo je puno prijava i puno komentara, a žiri je odabrao najbolje. Nažalost ne možemo sve nagraditi, ali pratite i dalje Zdravu Kravu jer pripremamo vam još igara i natječaja. Pozdrav od Zdrave Krave
  • Default avatar -
    bave1950
    Drago mi je što su ove gospođe ili gospođice dobile bicikl ali bih voljela ako je moguće da objavite njihove priče. Zašto ih ne bi podijelili s nama ostalima da dobijemo priču ako već nismo bicikl.
  • Default avatar -
    mangup
    smiješni ste stvarno, nije to bila nagradna igra sa sretnim odabirom, pošteno je da objavite odgovore dobitnika koji su im donijeli nagradu. Ovako samo budite sumnju u neregularnost, zamislite da netko dobije nagradu za najbolju pjesmu a nitko sem žirija …prikaži još!
  • Default avatar -
    postojanost
    Ja volim bicikl! Ja toliko volim bicikl da ne bi silazila s njega nikada, ali eto moram. :) Ujutro dijete vozim u vrtić biciklom, idem na posao biciklom, vraćam se s posla biciklom, pokupim dijete biciklom. Navečer se još nekad …prikaži još!
    ntkalcic
    sjećam se crnog bicikla mog dide s kojim se vozio od Bjelovara do Makedonije....to mi je ostalo utisnuto. A i scene u Amsterdamu gdje se svi voze okolo po kanalima, gradu.. aaa divno. Bicikl je zaista posebna kategorija :))..vječno se điraš...
  • Default avatar -
    tedra
    Ljeto se bliži... kupanje..lagane vožnje uz zalazak sunca(živimo na moru)... ALI ne mogu uživati u svemu tome jer NEMAM bicikl. Turisti stižu,gužve su u gradu, odlazak do trgovine ili tržnice autom traje cijela vječnost. Ponekad sam znala posuditi bicikl od …prikaži još!
  • Default avatar -
    vukm
    Bicikl sam zavoljela još u djetinjstvu. Vozim ga i danas kad mogu. Ne zauzima puno mjesta, lako ga održavati i parkirati. I kad sjednem na njega zauzme me onaj neopisivo dobar osjećaj slobode i sreće. Vozim ga i na posao …prikaži još!
  • Default avatar -
    jela27
    Dečko me već neko vrijeme nagovara na kupnju bicikle ali kad se sjetim financijske situacije uzbuđenje splasne.Jako bih ga voljela imati i naravno ovdje dobiti tako da oboje možemo u vožnju gradom.
  • Default avatar -
    svod
    Volim bicikl jer je to jedino prijevozno sredstvo koje se stopilo s mojim bitkom,svako ostalo ne.Uživam u svakom pokretu koji mi daje osjećaj slobode,radosti i jednostavnosti.
    TwistedAngel
    Provesti uz bicikl dan, jednako je kao san. Tko uživati u životu voli, provesti dan na biciklu neka izvoli. Svježi zrak mi pogoduje, oko mene više nitko ne negoduje. Dosta je za danas stihova bilo, 'ajmo hop na bicikl kome je milo! :)
  • Default avatar -
    ANA0711
    Iskreno nemam bicikl pa do sad nisam s njim išla na posao ali brzo bi se naviknula jer mi je već dosadilo voziti se zetom i na svakoj stanici pratiti da li je kontrola ušla tramvaj... :) Volim bicikl zato …prikaži još!
  • Default avatar -
    pcurcic
    BICIKL..MOJE NAJBOLJE PRIJEVOZNO SREDSTVO..JAKO PUNO SE VOZIM,,I TO MI DOBRO DOĐE..ISTINA DA TE PONEKAD BOLI MIŠIĆI OD PREDUGE VOŽNJE ALI TO JE SVE ZA IZDRŽATI,NA PUTU VIDIŠ SVAŠTA ZANIMLJIVO I NA SVE DRUGO ONDA ZABORAVIŠ..BICIKL KOJI SADA IMAM JE STAR …prikaži još!
  • Default avatar -
    kumica
    bicikl je glavna fora kad po gradu juriti se mora! u košaru torbu natovarim, da hranu bolje provarim :) liniju sam stesala, jer sam se na biciklu kretala... od težine silne svinula se rama, pa zato dobro dođe Zdrava krava! …prikaži još!
    Zdrava__Krava
    Dragi svi, praksa na našem portalu je prvo objaviti dobitnike pa zatim u posebnom članku objaviti priče ili odgovore čitatelja. Sve koje zanimaju kreativni odgovori naših dobitnika, moći će ih pročitati sljedeći tjedan na portalu. Pozdrav od Zdrave Krave
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.