Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Volim bicikl jer me on opusta.Sa biciklom mogu otic gdje zelim za razliku od auta.Sa biciklom se jednostavno obozavam vozit.Muzika na usi i gustanje.Sa biciklom pobjegnem od gradske vreve.do plaze i opustanje zivaca.Kad je guzva a moram ic negdje posto
…prikaži još! nemam bicikle moram sa autom.A kad bih imao biciklu mogao bih i ustedit gorivo i novce.Zato bi zelio dobit na poklon bicikl.A i iz jos jednog razloga jer nisam nikad nista osvojio.
Iskreno nemam bicikl pa do sad nisam s njim išla na posao ali brzo bi se naviknula jer mi je već dosadilo voziti se zetom i na svakoj stanici pratiti da li je kontrola ušla tramvaj... :) Volim bicikl zato
…prikaži još! zato što je uz tjelesnu aktivnost dovoljno brzo prijevozno sredstvo do posla i to bez"stresa" :)
Ja volim bicikl jer ga volim voziti po mojim bregima. Nažalost nemam svoj, samo mužev, i uz svoje troje djece teško ulovim vremena za vožnju. Da imam svoj bicikl, vjerojatno bih skupila sve klince i zajedno bi proveli dane u
…prikaži još! vožnji prirodom.
Dakle, moja veeeelika želja je da osvojim bicikl, jer od kad sam bila mala, nisam ni imala vlastiti bicikl. Uvijek posuđujem i ne mogu se voziti kad ja to želim.
Usrećio bi moju djecu, mene, pa i muža koji ne bi trebao više dijeliti bicikl sa mnom.
Bicikl sam naučila voziti vrlo rano, roditelji kažu sa nekih 4 - 5 godina. Najzanimljivija stvar u svemu tome je što moj prvi biciklić nije imao jednu pedalu (ni pomoćne kotačiće). Otac je rekao kako ne mogu voziti bicikl dok
…prikaži još! na njega ne stavi i tu drugu pedalu. No kako sam bila živo, znatiželjno i nestrpljivo djete, sjela sam na biciklić i počela se voziti po dvorištu na opće zaprepaštenje oca, jer nikada prije nisam vozila nikakav bicikl. I dan danas se kroz smijeh sjetimo tog događaja.
Obožavam biciklom proći kroz selo i udahnuti miris svježe pokošene trave. Bicikl je moj najbolji prijatelj, vožnju njime doživljavam kao izlet. Nakon zime vrati me u ravnotežu i uvelike mi pomaže u skidanju viška kilograma. Dobro je Einstein rekao: " Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving" .
Provesti uz bicikl dan, jednako je kao san.
Tko uživati u životu voli, provesti dan na biciklu neka izvoli.
Svježi zrak mi pogoduje, oko mene više nitko ne negoduje.
Dosta je za danas stihova bilo, 'ajmo hop na bicikl kome je milo! :)
Volim kretanje. Posebno u prirodi. Uvijek sam bila u pokretu...bicikl, trčanje...dok me jedan nesavjesan vozač nije pokupio dok sam vozila skuter. Mjeseci liječenja, vezana uz krevet, operacije, toplice...Nakon svega hodam ali malo teže i kraće relacije. Onda sam shvatila da
…prikaži još! bi bicikl bio nešto što bi mi ponovno omogućilo kretanje. Prošle godine u ovo vrijeme, uzela sam stari sinov mtb i ajmo na Jarun. Prvih nekoliko puta mi je sin pomogao da sjednem i siđem sa bicikla:)) zbog muške rame:))) ali nekako sam se uspjela odvesti kakvih 300 metara i nazad:(((....malo sam "vrtila" sobni bicikl preko zime i sad sam spremnija. Vjerujem i nadam se da ću sad moći odpeglati cijeli krug oko Jaruna! Još samo kad bih imala dobar, laganiji bicikl:)))
Bicikl je sreća, pustolovina, uzbuđenje. Svaka vožnja sa sobom nosi novu priču. Moje prvo sjećanje vezano za bicikl je žuta sjedalica na maminom biciklu u kojoj me toliko puta vozila. Duge vožnje u prirodi, izleti, odlazak u vrtić, pa makar
…prikaži još! i u dućan- stari mamin bicikl bio je naše glavno prijevozno sredstvo. Danas sam sama majka veselog živahnog jednogodišnjaka. Dane provodimo izvan kuće, radujući se svakoj primjećenoj ptičici, kukcu i avionu na nebu. No, zbog nemogućnosti vožnje biciklom, osjećam kao da mu oduzimam prekrasne uspomene koje bi mogli stvoriti, baš onakve kakve je moja mama usadila duboko u meni.
I moj ima pricu, ali svaki drugaciju. Prvi je bio najdrazi, prosaran veselim bojama, sa pomocnim kotacima. Nakon dosta muke i truda jednog dana sam ih ponosno skinula i prevladala jednu vise stepenicu..odrastanja. Onaj crni i crveni takoder imaju svoju
…prikaži još! pricu. Toliko osmijeha, toliko energije i srece dok letis novim,nepoznatim cestama, puteljcima, ko ptica svojim prostranstvima. Dok ga vozim uzivam u svakom trenutku, osjecaju slobode, adrenalina, avanture, inspiracije...zato ga toliko volim.
Bicikl je najbolje prijevozno sredstvo i najbolji način vježbanja ..a o oslobađanju od stresa da ne pričam.. :)
Kako često znam reć' : sjediš, a ideš. i usput vježbaš :)) Zato volim bickl.... :)
smiješni ste stvarno, nije to bila nagradna igra sa sretnim odabirom, pošteno je da objavite odgovore dobitnika koji su im donijeli nagradu. Ovako samo budite sumnju u neregularnost, zamislite da netko dobije nagradu za najbolju pjesmu a nitko sem žirija
…prikaži još! ne može pročitati tu pjesmu :D stvarno ste lakrdija teška xD
Dragi svi, praksa na našem portalu je prvo objaviti dobitnike pa zatim u posebnom članku objaviti priče ili odgovore čitatelja. Sve koje zanimaju kreativni odgovori naših dobitnika, moći će ih pročitati sljedeći tjedan na portalu. Pozdrav od Zdrave Krave
Mah... ne treba uopće sudjelovat na ovakvim igrama.
Uložiš volju, svoje vrijeme i kreativnost a već se vjerojatno znaju pobjednici unaprijed. :( Niste uopće u redu.
Pita te me zašto volim bicikl? E pa evo vam odgovora! Godine užurbanog nerekreativnog hodanja sciljem da se ne zakasni ili kako se još kaže stigne na vrijeme. Trćanje za autobusom, guranje u njemu u rano jutro, živciranje u autu
…prikaži još!tu zbog gradske gužve koje najviše ima baš kada žurim... pa sam se sjetila riješenja- BICIKL!
Osim što će me vratiti u djetinjstvo iako ne planiram padati s njega riješit ću sve svoje vremenske probleme a usput se i rekreirati. Sama određujem kada ću krenuti inema nepredvidljivih prepreka koje će me usporiti. On će me uvijek čekati i na njemu se ne moram ni s kim gurati i uz sve to sve ću gradske gužve zaobići! I da, opetću uz njega slobodno vrijeme imati!!!
Bicikl sam zavoljela još u djetinjstvu. Vozim ga i danas kad mogu. Ne zauzima puno mjesta, lako ga održavati i parkirati. I kad sjednem na njega zauzme me onaj neopisivo dobar osjećaj slobode i sreće. Vozim ga i na posao
…prikaži još! i baš bi voljela imati nov gradski bicikl i pokazati ga i kolegicama, ne zato da mi budu ljubomorne već da ih motiviram da što prije krenu u vožnju biciklom.
Ljeto se bliži... kupanje..lagane vožnje uz zalazak sunca(živimo na moru)... ALI ne mogu uživati u svemu tome jer NEMAM bicikl. Turisti stižu,gužve su u gradu, odlazak do trgovine ili tržnice autom traje cijela vječnost. Ponekad sam znala posuditi bicikl od
…prikaži još!d muža (što se nije pokazalo pametno) i samo sam gubila vrijeme jer mi je preveliko i neudobno za voznju.. Kćerkica je narasla, tražila da njoj kupimo, tako da sam ja na stend by-u...
Bilo bi lijepo da sve troje možemo uživati u vožnji biciklima, i uz to bez da zagađujemo okoliš; a poslužio bi mi i da se njim mogu odvesti do posla (cca 2km) i ostanem u formi jer radni dan u trajanju od 8 sati provedem sjedeći.
Odabrani dobitnici gradskih bicikala!
Komentari 45
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.