Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Dr.Hauschka krema baš je prava fora,nju svaka koža jednom probat mora.Kao i svaka mlada duša kozmetiku i ja volim-stoga Vas draga redakcijo ovo lijepo molim .!Usrećite ovom kremom ovu dušu mladu;da će oporavit kožu od Sunca,dajte joj nadu!?! Ponajprije je
…prikaži još! važno napraviti dobar blagi prirodni peeling tih kriznih područja-laktova i dlanova.Oni izgledaju tamniji i imamo osjećaj kao da su zmazani.Ja koristim kupku s malo maslinovog ulja i mlaku vodu,a kada koža omekša smiješam palentu i jogurt i lagano istrljam koljena i dlanove.Nemojte ribati nasilno,ponovite radije nekoliko puta.Neizbježno je da će nam se onaj najtanji dio kože "operutati" zbog toga što je dehidriran.Znate i sami da se nakon tuširanja i brisanja boja "izgubi"-koliko god da nanosili mlijeka i losione na nju.Važno ju je nakon toga dobro hidratizirati,jer tek onda ostaje ono što zovemo podloga nakon sunčanja.Za lice koristim bunarsku vodu,koja nema klora,stavljam obloge od hladnog mlijeka,a drugi dan mlake obloge od nezaslađenog zelenog čaja.Naravno,važno je i dosta sna,izbjegavanje stresa,dosta tekućine i sezonsko voće i povrće.Sad su aktualne breskve,tikvice,razne bundeve,a sve je bogato karotenom.Ova krema mi se čini još jednim super rješenjem,bilo bi lijepo imati priliku koristiti je.U iščekivanju rezultata njegovat ću kožu onim što imam.Srdačan pozdrav!
Nakon 20 godina jedna baka je otišla sa svojom susjedom na more. Konačno bez opterećenja, s malo, ali za mene dovoljno novca, novim badićem, poklonjenim šeširom i velikom torbom za plažu dobivenoj na nagradnoj igri. baka je već prvi dan
…prikaži još! ljetovanja krenula na plažu. More toplo, a sunce tako ugodno . Nakon osvježavajućeg namakanja u moru užitak je bilo sunčanje, pa čitanje omiljene knjige u hladu. Ne moram vam ni reći kakva je uživancija bila večernja šetnja uz plažu, pa partija kartanja uz more. Divota. I tako sve što je lijepo kratko traje. Sada kada sam se vratila nisam baš zadovoljna sa kožom. Malo mi se ljušti i treba joj vlage, a i naborana je od godina. Znam, godine ne mogu vratit, ali vlagu mojoj koži ipak mogu. Svaki dan ujutro se mažem maslinovim uljem, popodne jogurtom, a navečer omiljenim mlijekom za tijelo. I kosu moram malo oporaviti. Stavljam pakung od maslinovog ulja i limuna i već nakon dva puta nekako je svježija i ljepša. Eto, neznam da li sam mojim komentarom nekome malo pomogla, ali ipak moram reći da su ovi tretmani meni pomogli, a i nisu skupi. Lagala bi kada bi rekla da ne želim ovu kremu...
Oduvijek vodim bitku sa suhom kožom.Koristila sam razne kreme,no imam problema sa alergijama pa sam na neke od njih imala reakcije.Međutim,svaka od tih krema koje sam ikada stavila na svoju kožu nije mi dala dugotrajni učinak,tako da se i dalje
…prikaži još! borim protiv isušenosti.Dr.Hauschka intenzivna krema zvuči kao pravi spas za moju kožu koja bi se voljela osjećati hidratiziranom i lijepom u predstojećem godišnjem dobu koje nam dolazi :)
Ljetovanje na moru odlican je odmor za nas mozak i dusu, ali stres za nasu kozu. Stoga je potrebno, nakon sto se dobro odmorimo na godisnjem, i kozi pomoci da se sto bolje odmori :) Kozu iscrpljenu od sunca i
…prikaži još!i morske soli treba nahraniti i hidratizirati. Kako bi se moja koza sto brze vratila u dobru formu, prvo ju dobro nahranim iznutra, tj. osiguram joj dovoljno nutrijenata i vitamina pravilnom i laganom prehranom te vitaminskim dodacima ako je potrebno. Kako ne bi ostalo samo na tome, potrebno je i potaknuti cirkulaciju kako bi sva ta "hrana" dosla do koze. To najbolje cini masaza nakon opustajuce kupke i sto vise fizicke aktivnosti tijekom dana. Naravno da je dobro kozu nahraniti i "lokalo" raznim kremicama, ali ne bilo kakvim. Posto je koza ionako iscrpljena, nema smisla dodatno ju opteretiti. Zato biram kreme koje sadrze sto manje sastojaka, a sadrze one prirodnog podrijetla te obavezno vitamin E koji je snazan antioksidans i aloe veru za umirivanje nadrazenosti. Ulja su također dobrodosla jer, osim sto hrane, također i sprjecavaju daljnji gubitak vlage. Za hidrataciju samo voda i to mnogo vode :)
Upravo zato mislim da su dr. Hauschka kreme najbolji izbor za moju kozu!
Isprobala sam more krema,od poznatih proizvođača pa do onih manje poznatih,često puta bila poprilično razočarana.Koža mi je dosta suha,jako sklona borama.Naravno,što može izbrisati godine s lica?Pa ja to niti ne žalim.moje je geslo da su moje bore dokaz moje mudrosti(hahaha),malo
…prikaži još! šale na moj račun.Ali bez neke dobre kreme na licu ne počinjem dan.Do sad sam najzadovoljnija kremom od nevena,blaga,prozračna,lako se upija,baš kako moja koža voli.A sad evo prilike za nešto NOVO!!!Pa iznenadite me!
Nakon ljeta, sunca, mora, soli... priznajem da obično brzo oporavim kožu... "ključ uspjeha" je u tome što na sunce nikad ne izlazim bez zaštitnog faktora, a kad je lice u pitanju, onda je to SPF30 ili više... Nakon ljetovanja u
…prikaži još! tom mi je slučaju dovoljno nastaviti uobičajenu njegu: maske i kreme za lice su obavezne... Volim Dr.Hauschka kreme i često ih koristim, ovu bih zaista radi probala, moja bi koža bila jako zahvalna na tome...
Nakon povratka s ljetovanja koža lica mi je jako suha i dehidrirana pa si pokušavam pomoći na prirodan način maskom maskom od meda. Ova maska se kod mene pokazala kao najbolja pomoć za kožu nakon što je kombinacija sunca i
…prikaži još!i mora ostavila svoj trag.. Med vlaži kožu i istovremeno umanjuje bore. Masku radim tako da pomiješam dvije žlice meda sa dvije žlice kiselog vrhnja i potom dobivenom smjesom lagano premažem lice. Ostavim da djeluje oko desetak minuta, te potom lice isperem mlakom vodom. Na licu se odmah primjeti učinak tako da koža izgleda puno zdravije, nahranjeno i sjajno. Nadam se da ću osvojiti ovu prekrasnu kremu koja će mi dodatno pomoći u postizanju cilja kojem teži svaka žena, a to je lijepa i njegovana koža.
Nakon mora i isušene kože, tražim nešto hranjivo što licu pomoći može, da vratim izgubljenu snagu i sjaj, sada kada je ljetu skoro kraj. Dolazi zima i kožu treba hraniti, od isušenosti i vlage posebno braniti, zato vam otkrivam svoju
…prikaži još! svoju tajnu strogu,
koja je mene potpuno oborila s nogu.
Stavim žličicu cimeta i veliku žlicu meda,
to je sve što vašoj suhoj koži treba,
nakon ove lagane maske umijte se toplom vodom,
i ovaj recept proglasite svojom posljednjom modom.
Prije svega mi je najvažnije da kožu tokom ljeta ne izlažem previše suncu i da ju redovito štitim kremama s SPFom. To uvelike smanjuje potrebu za oporavkom nakon ljeta. Ali budući da se tragovi ljeta vide na koži, koristim laganu
…prikaži još! hidratantnu kremu koja ju ne otežava dodatno a pruža joj dovoljno hidratacije. Također redovito stavljam masku koja mi dubinski očisti lice kako bi se krema lakše upila. I naravno pije potrebnu količinu vode, ali ne samo nakon ljeta već kroz cijelu godinu. Ali budući da volim isprobavati kozmetičke novitete, htjela bih i ovu kremu probati jer zvuči i više nego obečavajuće.
Poslije mora koža na laktovima dosta mi zna ispucati, isto kao i pete koje su jako suhe i gule se, stoga sam otkrila jedan mali trik: med. Posebno je dobar za moje usne, namažem navečer, usne, laktove i pete i
…prikaži još! sljedeće jutro se već vidi veeeeliki pomak iako je za kožu veoma dobro maslinovo ulje.
Moja mama voli eksperimentirati sa domaćim pripravcima pa mi je jednom prilikom izradila kremu koju i dan danas koristim, a to je krema od šake cvijeta nevena, pčelinjeg voska (može se besplatno dobiti kod svakog pčelara), zatim malo bademovog ili maslinovog ulja (oko 100ml), bademovo je za miris. također za miris malo eteričnog ulja. Eto nekoliko mojih tajni zbog čega mi je koža uvijek lijepa, hidratizirana i mirisna. A ono najbitnije, domaće je. :) Već imam jednu kremu za tijelo Dr. Hauschka poslije tuširanja i jako sam zadovoljna pa bih voljela imati još jednu (stara mi je pri kraju). :)
Ljeti koristim nevenovu mast ili ulje od gospine trave koju sama pripravim doma, i ne mogu se požaliti. Osim što djeluje, prirodno je i sigurna sam da su sastojci prirodni.Tako nemam potrebe kupovati razne kreme koje su skupe i za
…prikaži još! koje neznaš dali ti uopće odgovaraju. Najgore je da ih kupiš a poslije ustanoviš da ti ne odgovara,a povrata nema. No to ne znači da ne volim kreme, dapače, rado ih koristim ukoliko mi to financijska situacija omogućava, pa s vremena na vrijeme rado posežem za kupovinom kakvih mirisnih kremica, a bilo bi super i dobiti na dar. Dobro bi mi došla koja kvalitetna krema za suhu kožu nakon ljetovanja :)
kaj god da ja napišem,znam da ne budem niš dobila
neće me sreća!
ni ne znam kakva mi krema treba, s obzirom na godine, a ,mislim da je mješovita,naborana,opuštena,
Rijetko se izlažem suncu zbog straha da će mi koža nakon sati provedenih na plaži biti smežurana poput osušene koštice od breskve. Ove godine bili smo na moru prvi put nakon pet godina. Mališanka je narasla, pa smo zbog nje
…prikaži još! sredinom kolovoza otputovali na Jadran. Pobornica sam prirodne kozmetike, pa smo se nakon sunčanja kćerka i ja mazale kremom na bazi termalne vode. I bilo je dobro. Tada. Kad smo se vratili kući, koža mi je bila poprilično suha i još jest. Prehranu sam ojačala Spirulinom i kvalitetnim zelenim čajem. Ova krema izgleda mi primamljivo. Uživala sam čitanjem u opisu i blagodati sastojaka, tim više što ima veze s biodinamikom, a dr. Rudolf Steiner rođen je tu u selu pokraj nas...
Nedavno sam čitala članak o nekoj glumici i o tome kako održava svoju mladolikost. Moram priznati da sam se jako iznenadila kada sam pročitala kako žena ima više od 50 godina...Naime, izgledala je mlađe od 30, a jedna od njezinih
…prikaži još! tajni je bila ta da se nikada ne sunča! Odlučila sam ovog ljeta isprobati taj trik (pogotovo jer nisam dobila godišnji pa moru nisam ni primirisala). Po cijele dane sam bila u uredu i tek oko 18 sati bi išla u bazen...i evo, jesen stiže (dunjo moja ;) ) a moja kože zaista izgleda odlično! Nikada nisam išla u solarij, ali sam se svejedno voljela malo osunčati...i onda bih u rujnu muku mučila sa suhom kožom koja se ljušti...sada nemam taj problem...tako da nastavljam s redovitom njegom kao što to radim cijele godine (mlijeko za tijelo, na lice krema) i ništa drugo! Tko bi rekao da će mi na kraju biti drago što nisam bila na moru!
:( Moj problem je moje lice, molim te pomozi mi kravice.. Kako živim ja na moru, znaš ono ˝moraš˝ imat dobru boju, Maslinovo ulje i Gospina trava za preplanulu boju kombinacija su prava. A kad sunce na mene krene iz
…prikaži još!ne krene
iz rukava vadim kremu Avene.
Ali, ah to lice
opet je cijelo na pjegice.
Osjećam da Dr. Hauschka spas je moj,
i da zajedno trebamo krenuti u boj.
BAŠ ŽELIM TAJ PODNEVNI CVIJET
DA UZDIGNUTE GLAVE HODAM KROZ SVIJET.
:)
Prije nekoliko mjeseci saznala sam da imam policistične jajnike i zbog toga mi izbijaju po licu i leđima nepoželjni prištići. Dermatolog mi je prepisao Dercome suspenziju za kožu. Sretna sam jer djeluje, ali sam ,u drugu ruku, nezadovoljna zato što
…prikaži još! mi se lice na nekim mjestima isušuje, peruta i nekada svrbi. Pokušala sam to riješiti sa minimalno 9 kremi do sada i niti jedna mi ne pomaže. Navedene su od poznatih proizvođača i neke su bile prirodne kreme. Možda ova krema može promijeniti moju kožu u potpunosti.
Poslije žarkog sunca,potrebno je čudo,a i sila teža djeluje baš ludo.
Potrebna je vlaga da osvježi lice,a i smanji bore-izdajničke zlice.
Trebam kremu taj "podnevni cvijet",
Odmah ću osjetit kako promijenio se moj svijet.
Pijem puno tekućine na moru i stavljam kremu s visokim zaštitnim faktorom na lice, ali svejdeno kad sam na najačem suncu malo izgorim, koža mi se obnovi već nakon par dana nakon mora jer izbjegavam sunce doma, napravi odmah piling,
…prikaži još! masku i hidratantnu kremu obavezno.
Najbitnije mi je voditi računa o koži tijekom ljeta i zime. Ako sam malo "zabušavala", prva pomoć mi je homemade krema sa propolisom i medom. Spas za sve! Pošto mi je ta kremica pri kraju, želim probati nešto novo i
…prikaži još! možda je baš krema dr. Hauschka moj novi spas!!!!!!!
Intenzivna njega za ravnotežu kože
Komentari 61
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.