Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Najgora stvar koja mi se događa nakon ljeta, odnosno par tjedana nakon ljetovanja, je ljuštenje kože. Ne što izgleda ružno, katastrofalno, već i smeta, svrbi... Jedino što tada mogu učiniti je napraviti piling i dobro se namackati jako hidratantnom kremom.
…prikaži još! Piling najčešće napravim u "homemade" verziji-nakon tuširanja se dobro istrljam ručnikom, čak što grubljim, da skinem taj gornji sloj koji se ljušti. To mi je najbrži način, a učinkovit. :)
Prije nekoliko mjeseci saznala sam da imam policistične jajnike i zbog toga mi izbijaju po licu i leđima nepoželjni prištići. Dermatolog mi je prepisao Dercome suspenziju za kožu. Sretna sam jer djeluje, ali sam ,u drugu ruku, nezadovoljna zato što
…prikaži još! mi se lice na nekim mjestima isušuje, peruta i nekada svrbi. Pokušala sam to riješiti sa minimalno 9 kremi do sada i niti jedna mi ne pomaže. Navedene su od poznatih proizvođača i neke su bile prirodne kreme. Možda ova krema može promijeniti moju kožu u potpunosti.
kaj god da ja napišem,znam da ne budem niš dobila
neće me sreća!
ni ne znam kakva mi krema treba, s obzirom na godine, a ,mislim da je mješovita,naborana,opuštena,
S obzirom da mi je u posljednje vrijeme koza lica malo isusena, bas sam planirala ovih dana otici i kupiti kremu od dunje kako bi dala mom licu potrebnu njegu, jer sam kremu vec koristila i uvijek mi pomogne...medutim vrlo
…prikaži još! rado bih isprobala i ovu kremu sa podnevnim cvijetom
Poslije mora koža na laktovima dosta mi zna ispucati, isto kao i pete koje su jako suhe i gule se, stoga sam otkrila jedan mali trik: med. Posebno je dobar za moje usne, namažem navečer, usne, laktove i pete i
…prikaži još! sljedeće jutro se već vidi veeeeliki pomak iako je za kožu veoma dobro maslinovo ulje.
Moja mama voli eksperimentirati sa domaćim pripravcima pa mi je jednom prilikom izradila kremu koju i dan danas koristim, a to je krema od šake cvijeta nevena, pčelinjeg voska (može se besplatno dobiti kod svakog pčelara), zatim malo bademovog ili maslinovog ulja (oko 100ml), bademovo je za miris. također za miris malo eteričnog ulja. Eto nekoliko mojih tajni zbog čega mi je koža uvijek lijepa, hidratizirana i mirisna. A ono najbitnije, domaće je. :) Već imam jednu kremu za tijelo Dr. Hauschka poslije tuširanja i jako sam zadovoljna pa bih voljela imati još jednu (stara mi je pri kraju). :)
Ove godine sunce je sijalo i više nego inače, pa priznajem da me čak jednom i opeklo ( ni danas ne znam kako me to zdesilo)... I tad mi je pomogao stari dobri oblog od jogurta... Inače, obzirom da sam
…prikaži još!sam svijetle i osjetljive puti, a živim na moru, uvijek tražim najbolje metode da se zaštitim, i tu su uvijek: šeširi, sunčane naočale i kreme od prirodnih sastojaka...
A sad jedno sramotno priznanje... do prije nekog vremena nisam uopće znala za proizvode Dr. Hauschka, ali u zadnje vrijeme sam od nekoliko prijateljica čula komplimente za različite tegobe...
Možda bih ja trebala isprobati baš ovu kremicu, što mislite? : )
U boj protiv suhe i dehidrirane koze nakon ljeta krecem sa svojim prijateljicama. Naoruzamo se pilinzima, maskama i kremama, muzevima napunimo ruksake hranom i sokovima i posaljemo ih s djecom u kino na crtice, dok mi uzivamo u popodnevu samo
…prikaži još! za nas zene. Jedna drugoj parimo lice i isprobavamo razne maske, jedemo kremaste kolace, slikavamo se u raznim pozama i smijemo se kao tinejdzerice. Nakon tog beauty tretmana osjecam se par godina mladje jer osim dobre kozmetike, mojoj kozi godi i dobra porcija zabave i veselog raspolozenja.
Moj dan počinje sa tri kreme,ali sve uzalud uz klimu na poslu koja je sad i "najmoderniji " oblik grijanja koji će uskoro biti u pogonu, a od kojeg se ustvari samo razbolite , a lise suši i kosa puca!!!!
…prikaži još!!!!!
Ne znam više šta kupiti....
Pijem puno tekućine na moru i stavljam kremu s visokim zaštitnim faktorom na lice, ali svejdeno kad sam na najačem suncu malo izgorim, koža mi se obnovi već nakon par dana nakon mora jer izbjegavam sunce doma, napravi odmah piling,
…prikaži još! masku i hidratantnu kremu obavezno.
Oduvijek vodim bitku sa suhom kožom.Koristila sam razne kreme,no imam problema sa alergijama pa sam na neke od njih imala reakcije.Međutim,svaka od tih krema koje sam ikada stavila na svoju kožu nije mi dala dugotrajni učinak,tako da se i dalje
…prikaži još! borim protiv isušenosti.Dr.Hauschka intenzivna krema zvuči kao pravi spas za moju kožu koja bi se voljela osjećati hidratiziranom i lijepom u predstojećem godišnjem dobu koje nam dolazi :)
Neizbježne posljedice Sunca i slane vode poput isušene kože sklone neugodnom zatezanju i iritacijama ne mogu izbjeći niti ja. Nakon ljeta pilingom nastojim ukloniti mrtve stanice jer želim da koža prodiše, postane meka sa zdravim tonusom i sjajem. Odabirem hidratantne
…prikaži još!e hrema koje će uravnotežiti vlažnost jer moja koža čezne za regeneracijom i hidratacijom. Jedna od njih je zasigurno ova Dr. Hauschka krema. Sve to začinim jednom opuštajućom masažom (s Dr. Hauschka uljem od ruže) koja će pojačati cirkulaciju i osloboditi napetost i nadam se da sam mojoj koži priuštila ono što treba. Lijep pozdrav:)
Poslije sunca i mora,svakako napravim peeling cijelog tijela i to nekoliko puta jer se koža ljušti. Nakon toga obavezno nanesem hidratantnu kremu ili mlijeko za tijelo kako bi koža dobila što više vlage i postala elastična. Za lice obavezno koristim
…prikaži još! hidratantnu kremu, laganiju za dan, a nešto masniju za noć!
Kod mene nema nekog posebnog recepta kako njegovati kožu ni prije, a ni poslije ljetovanja. Kroz cijelu godinu kožu svakodnevno njegujem losionom za tijelo tako da je ona u potpunosti nahranjena. Isto pravilo provodim i na ljetovanju, kao i nakon
…prikaži još! njega, tako da poslije ljetovanja uistinu nemam nekakvih problema s kožom da bi joj trebao neki poseban tretman. Zaključak je: puno tekućine, svaki dan losion za tijelo i naravno malo genetike također ima veze sa svim tim.
Nakon ljeta, sunca, mora, soli... priznajem da obično brzo oporavim kožu... "ključ uspjeha" je u tome što na sunce nikad ne izlazim bez zaštitnog faktora, a kad je lice u pitanju, onda je to SPF30 ili više... Nakon ljetovanja u
…prikaži još! tom mi je slučaju dovoljno nastaviti uobičajenu njegu: maske i kreme za lice su obavezne... Volim Dr.Hauschka kreme i često ih koristim, ovu bih zaista radi probala, moja bi koža bila jako zahvalna na tome...
Živim na moru , imam Zlatnog retrivera... Treba li još nešto kako bi shvatili da sam stalno u kontaktu sa vodom li slanom morskom ili vodom zbog održavanja čistoće... Tako da mi je koža dosta suha, stalno moram koristiti milijun
…prikaži još! krema kako bih održala vlažnost kože i tražim nešto što bi mi pomoglo u tomu lakše i brže... Zato kada bih shvatila da je to ova krema sigurno bi ona bila moj prvi izbor... A da, nisam Vam rekla da sam inače sa kontinenta a sada već dvije godine pa i dalje ću živjeti na moru pa uz to sve ovo još teže pada mojoj koži...
Intenzivna njega za ravnotežu kože
Komentari 61
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.