Komentari 61

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    branchy
    Najgora stvar koja mi se događa nakon ljeta, odnosno par tjedana nakon ljetovanja, je ljuštenje kože. Ne što izgleda ružno, katastrofalno, već i smeta, svrbi... Jedino što tada mogu učiniti je napraviti piling i dobro se namackati jako hidratantnom kremom. …prikaži još!
    BabyBlueButterfly
    Prije nekoliko mjeseci saznala sam da imam policistične jajnike i zbog toga mi izbijaju po licu i leđima nepoželjni prištići. Dermatolog mi je prepisao Dercome suspenziju za kožu. Sretna sam jer djeluje, ali sam ,u drugu ruku, nezadovoljna zato što …prikaži još!
    baba44
    kaj god da ja napišem,znam da ne budem niš dobila neće me sreća! ni ne znam kakva mi krema treba, s obzirom na godine, a ,mislim da je mješovita,naborana,opuštena,
  • Default avatar -
    zara82
    S obzirom da mi je u posljednje vrijeme koza lica malo isusena, bas sam planirala ovih dana otici i kupiti kremu od dunje kako bi dala mom licu potrebnu njegu, jer sam kremu vec koristila i uvijek mi pomogne...medutim vrlo …prikaži još!
  • Default avatar -
    martinamm
    Poslije mora koža na laktovima dosta mi zna ispucati, isto kao i pete koje su jako suhe i gule se, stoga sam otkrila jedan mali trik: med. Posebno je dobar za moje usne, namažem navečer, usne, laktove i pete i …prikaži još!
  • Default avatar -
    marijana72
    mmmm....zvuči odlično, taman bi mi dobro došla jer nikako da pronađem idealnu kremu za lice
  • Default avatar -
    gomuhr
    Ove godine sunce je sijalo i više nego inače, pa priznajem da me čak jednom i opeklo ( ni danas ne znam kako me to zdesilo)... I tad mi je pomogao stari dobri oblog od jogurta... Inače, obzirom da sam …prikaži još!
  • Default avatar -
    malapcelamaja
    U boj protiv suhe i dehidrirane koze nakon ljeta krecem sa svojim prijateljicama. Naoruzamo se pilinzima, maskama i kremama, muzevima napunimo ruksake hranom i sokovima i posaljemo ih s djecom u kino na crtice, dok mi uzivamo u popodnevu samo …prikaži još!
  • Default avatar -
    AngelinaN123
    Moj dan počinje sa tri kreme,ali sve uzalud uz klimu na poslu koja je sad i "najmoderniji " oblik grijanja koji će uskoro biti u pogonu, a od kojeg se ustvari samo razbolite , a lise suši i kosa puca!!!! …prikaži još!
  • Default avatar -
    inas
    Pijem puno tekućine na moru i stavljam kremu s visokim zaštitnim faktorom na lice, ali svejdeno kad sam na najačem suncu malo izgorim, koža mi se obnovi već nakon par dana nakon mora jer izbjegavam sunce doma, napravi odmah piling, …prikaži još!
  • Default avatar -
    Monikak
    Godinama koristim Dr.Hauschka hidratantnu kremu ,i nemam nikakvih problema s kožom. Stavim je 3 puta na dan i to je to.
  • Default avatar -
    ayvanna
    ja tek idem na godisnji pa da se pripremim unaprijed,bolje spriječiti nego lječiti :)
    Jillian
    Oduvijek vodim bitku sa suhom kožom.Koristila sam razne kreme,no imam problema sa alergijama pa sam na neke od njih imala reakcije.Međutim,svaka od tih krema koje sam ikada stavila na svoju kožu nije mi dala dugotrajni učinak,tako da se i dalje …prikaži još!
  • Default avatar -
    kokitiki1
    Neizbježne posljedice Sunca i slane vode poput isušene kože sklone neugodnom zatezanju i iritacijama ne mogu izbjeći niti ja. Nakon ljeta pilingom nastojim ukloniti mrtve stanice jer želim da koža prodiše, postane meka sa zdravim tonusom i sjajem. Odabirem hidratantne …prikaži još!
  • Default avatar -
    dijanaturk
    Poslije sunca i mora,svakako napravim peeling cijelog tijela i to nekoliko puta jer se koža ljušti. Nakon toga obavezno nanesem hidratantnu kremu ili mlijeko za tijelo kako bi koža dobila što više vlage i postala elastična. Za lice obavezno koristim …prikaži još!
  • Default avatar -
    anadvorski20
    Volim isprobavat svakodnevno nove kreme al još nisam našla onu pravu. Možda je ova krema baš ta?hmm..bilo bi ljepo kad bih su dobila pa bi saznala :)
  • Default avatar -
    mpetr620
    Kod mene nema nekog posebnog recepta kako njegovati kožu ni prije, a ni poslije ljetovanja. Kroz cijelu godinu kožu svakodnevno njegujem losionom za tijelo tako da je ona u potpunosti nahranjena. Isto pravilo provodim i na ljetovanju, kao i nakon …prikaži još!
  • Default avatar -
    pa3sha
    Nakon ljeta, sunca, mora, soli... priznajem da obično brzo oporavim kožu... "ključ uspjeha" je u tome što na sunce nikad ne izlazim bez zaštitnog faktora, a kad je lice u pitanju, onda je to SPF30 ili više... Nakon ljetovanja u …prikaži još!
  • Default avatar -
    mazolina
    Živim na moru , imam Zlatnog retrivera... Treba li još nešto kako bi shvatili da sam stalno u kontaktu sa vodom li slanom morskom ili vodom zbog održavanja čistoće... Tako da mi je koža dosta suha, stalno moram koristiti milijun …prikaži još!
  • Default avatar -
    malocrnozlato
    voljna sam ju isprobati :) možda je ona upravo ono što trazim!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.