Komentari 61

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    bogatstvo
    na kožu treba misliti još na ljetovanju pa je štititi kremama sa visokim zaštitnim faktorima,piti puno vode i izbjegavati sunce kad je najopasnije,a nakon povratka s ljetovanja najbitniji je prvo dobar piling pa onda bademovo ulje koje je čisti vitamin …prikaži još!
  • Default avatar -
    majamajchy
    Ovisi u kakvom stanju mi je koža. Zna se desiti koje ljeto da je u super stanju, da je meka i nije suha, dok se potrefi koje ljeto dok je jako suha i ispucana, čak i perutava. U tim slučajevima …prikaži još!
  • Default avatar -
    nasja
    Mojoj koži vlage treba da budem glatka kao beba. Sve što je sunce učinilo od kože, Dr. Hauschka popraviti može. Ja se trudim, mažem kremicama, pijem vodu, ma koristim svaki savjet, ali upravo sada saznah da je rješenje podnevni cvijet. …prikaži još!
  • Default avatar -
    Klementinica
    Ove godine sam prvi put doživjela iritaciju kože na moru, i to u predjelu prepona na nogama...za tren se koža zacrvenila, i počeli su izbijati mali crveni prištići. Jednostavno nisam pri sebi imala ništa za što bi mislila da bi …prikaži još!
    foxxyy48
    Kupka od maslinova ulja, maska za lice od avokada ili krema za tijelo od meda. To su tri mušketira,koja mi pomažu u oporavku kože nakon ljetnjeg izlaganja suncu. Prirodno je, zdravo je (mogu i jesti maske,ulja i kupke dok ih pripremam ;).
  • Default avatar -
    tince
    Svi hvala ovu kremi i baš bih je voljela isprobati jer imam suhu kožu
  • Default avatar -
    zmajica7
    Ljeti koristim nevenovu mast ili ulje od gospine trave koju sama pripravim doma, i ne mogu se požaliti. Osim što djeluje, prirodno je i sigurna sam da su sastojci prirodni.Tako nemam potrebe kupovati razne kreme koje su skupe i za …prikaži još!
  • Default avatar -
    strasilica1
    S obzirom da sam svijetle puti, ljeti obavezno "izgorim" unatoč raznoraznim kremicama, hladu i sl., tako da mojoj koži treba žešći oporavak.. Puno mirisnih kremica, rukice mog muža koje će to dobro utrljati (jer inače ne pomaže :) ), čašica …prikaži još!
  • Default avatar -
    darwina
    Rijetko se izlažem suncu zbog straha da će mi koža nakon sati provedenih na plaži biti smežurana poput osušene koštice od breskve. Ove godine bili smo na moru prvi put nakon pet godina. Mališanka je narasla, pa smo zbog nje …prikaži još!
    kisica
    Moja je koža poput bebine, osjetljiva na sunce, na hladnoću i na vjetar. Zasada sam otkrila da Melem rješava sve i obnovi moju kožu veoma brzo. To je do sad bio moj najbolji prijatelj :)
  • Default avatar -
    dadoitea
    Nakon 20 godina jedna baka je otišla sa svojom susjedom na more. Konačno bez opterećenja, s malo, ali za mene dovoljno novca, novim badićem, poklonjenim šeširom i velikom torbom za plažu dobivenoj na nagradnoj igri. baka je već prvi dan …prikaži još!
  • Default avatar -
    Marina10
    svoju inače suhu kožu, nakon sunčanja njegujem maslinovim uljem. Ali ono je premasno, pa mi se često dogodi da umrljam odjeću. Voljela bih isprobati ovu kremu, jer je mojoj koži potrebna hidratacija.
  • Default avatar -
    ellica18
    Nakon mora i isušene kože, tražim nešto hranjivo što licu pomoći može, da vratim izgubljenu snagu i sjaj, sada kada je ljetu skoro kraj. Dolazi zima i kožu treba hraniti, od isušenosti i vlage posebno braniti, zato vam otkrivam svoju …prikaži još!
  • Default avatar -
    glava
    puno vode za vrijeme ljeta pomaže cijelom organizmu a posebno koži i svakodnevna hidratacija nakon sunčanja...to je moj recept...a kad završe svi godišnji prvo ide jedan dooobar peeling cijelog tijela i onda također svakodenvno mazanje jako hidratantnim kremama..nova u mojoj …prikaži još!
    Kiki44
    Isprobala sam more krema,od poznatih proizvođača pa do onih manje poznatih,često puta bila poprilično razočarana.Koža mi je dosta suha,jako sklona borama.Naravno,što može izbrisati godine s lica?Pa ja to niti ne žalim.moje je geslo da su moje bore dokaz moje mudrosti(hahaha),malo …prikaži još!
  • Default avatar -
    mirta1307
    Najbitnije mi je voditi računa o koži tijekom ljeta i zime. Ako sam malo "zabušavala", prva pomoć mi je homemade krema sa propolisom i medom. Spas za sve! Pošto mi je ta kremica pri kraju, želim probati nešto novo i …prikaži još!
  • Default avatar -
    magda59
    Nedavno sam čitala članak o nekoj glumici i o tome kako održava svoju mladolikost. Moram priznati da sam se jako iznenadila kada sam pročitala kako žena ima više od 50 godina...Naime, izgledala je mlađe od 30, a jedna od njezinih …prikaži još!
  • Default avatar -
    shunjic
    Poslije žarkog sunca,potrebno je čudo,a i sila teža djeluje baš ludo. Potrebna je vlaga da osvježi lice,a i smanji bore-izdajničke zlice. Trebam kremu taj "podnevni cvijet", Odmah ću osjetit kako promijenio se moj svijet.
  • Default avatar -
    leighton
    Prije svega mi je najvažnije da kožu tokom ljeta ne izlažem previše suncu i da ju redovito štitim kremama s SPFom. To uvelike smanjuje potrebu za oporavkom nakon ljeta. Ali budući da se tragovi ljeta vide na koži, koristim laganu …prikaži još!
  • Default avatar -
    goga80ovan
    Kožu treba njegovati cijele godine, prilagođavajući se vremenskim prilikama. Nije dovoljno samo ljeti ili zimi i kad su klimatski uvjeti loši. U današnje doba kada ljudi nemaju vremena za sebe, djecu, uvijek u nekoj žurbi i pod stresom, teško je …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.