Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
na kožu treba misliti još na ljetovanju pa je štititi kremama sa visokim zaštitnim faktorima,piti puno vode i izbjegavati sunce kad je najopasnije,a nakon povratka s ljetovanja najbitniji je prvo dobar piling pa onda bademovo ulje koje je čisti vitamin
…prikaži još! E koji hrani kožu,djeluje protiv bora,a osim toga bademovo ulje nije komedono te je prikladno i za pubertetsku kožu sklonu aknama i miteserima i naravno,kožu treba hidratizirati i ispijanjem dovoljnih količina vode te pravilnom prehranom i unosom svježeg voća i povrća u što većim količinama
Ovisi u kakvom stanju mi je koža. Zna se desiti koje ljeto da je u super stanju, da je meka i nije suha, dok se potrefi koje ljeto dok je jako suha i ispucana, čak i perutava. U tim slučajevima
…prikaži još! mi pomaže masaža nekim uljem ili hidratantnom kremicom, maslacem ili nekim home-made proizvodom, npr. uljem gospine trave, maslinovim uljem ili slično. Nakon par dana se skroz oporavi i bude meka. No uvijek sam za probati nešto novo jer i od najboljeg uvijek postoji nešto bolje :)
Mojoj koži vlage treba da budem glatka kao beba. Sve što je sunce učinilo od kože, Dr. Hauschka popraviti može. Ja se trudim, mažem kremicama, pijem vodu, ma koristim svaki savjet, ali upravo sada saznah da je rješenje podnevni cvijet.
…prikaži još! S njom ću kažu obnoviti lice i bit će meko kao u djevojčice. Čarobna krema vratit će mi sjaj, suhoj koži doći će kraj. Tražila sam rješenje za kožno osvježenje, ma obišla cijeli svijet, a u Africi kažu raste taj čudesni cvijet. Ako on uspjeva rasti u pustinjskom tlu, onda za pomoć želim baš nju.
Ove godine sam prvi put doživjela iritaciju kože na moru, i to u predjelu prepona na nogama...za tren se koža zacrvenila, i počeli su izbijati mali crveni prištići. Jednostavno nisam pri sebi imala ništa za što bi mislila da bi
…prikaži još! mi moglo pomoći,te sam nastojala da "oboljeli" dio nježno operem s mlakom vodom i pustim da se sve povuče samo od sebe. Iritacija je prošla,no sada pak muku mučim s suhom i ispucalom kožom, također ponajviše na nogama. Stoga bi mi bilo drago kada bih mogla isprobati ovu vašu kremu kako bih za ubuduće znala bez čega nikako ne smijem na more,prije svega radi ove iritacije koja nije nimalo bila ugodna.
Kupka od maslinova ulja, maska za lice od avokada ili krema za tijelo od meda. To su tri mušketira,koja mi pomažu u oporavku kože nakon ljetnjeg izlaganja suncu. Prirodno je, zdravo je (mogu i jesti maske,ulja i kupke dok ih pripremam ;).
Ljeti koristim nevenovu mast ili ulje od gospine trave koju sama pripravim doma, i ne mogu se požaliti. Osim što djeluje, prirodno je i sigurna sam da su sastojci prirodni.Tako nemam potrebe kupovati razne kreme koje su skupe i za
…prikaži još! koje neznaš dali ti uopće odgovaraju. Najgore je da ih kupiš a poslije ustanoviš da ti ne odgovara,a povrata nema. No to ne znači da ne volim kreme, dapače, rado ih koristim ukoliko mi to financijska situacija omogućava, pa s vremena na vrijeme rado posežem za kupovinom kakvih mirisnih kremica, a bilo bi super i dobiti na dar. Dobro bi mi došla koja kvalitetna krema za suhu kožu nakon ljetovanja :)
S obzirom da sam svijetle puti, ljeti obavezno "izgorim" unatoč raznoraznim kremicama, hladu i sl., tako da mojoj koži treba žešći oporavak.. Puno mirisnih kremica, rukice mog muža koje će to dobro utrljati (jer inače ne pomaže :) ), čašica
…prikaži još! vina da me osvježi i pokoja kockica čokolade da sve zajedno zasladi..uvjerila sam se da samo zadovoljne osobe imaju prekrasnu kožu-i zato je preduvjet za lijepu kožu zadovoljna i sretna osoba.... svi sastojci su neophodni, i samo zajedno dovode do zdrave i prekrasne kože :)
Rijetko se izlažem suncu zbog straha da će mi koža nakon sati provedenih na plaži biti smežurana poput osušene koštice od breskve. Ove godine bili smo na moru prvi put nakon pet godina. Mališanka je narasla, pa smo zbog nje
…prikaži još! sredinom kolovoza otputovali na Jadran. Pobornica sam prirodne kozmetike, pa smo se nakon sunčanja kćerka i ja mazale kremom na bazi termalne vode. I bilo je dobro. Tada. Kad smo se vratili kući, koža mi je bila poprilično suha i još jest. Prehranu sam ojačala Spirulinom i kvalitetnim zelenim čajem. Ova krema izgleda mi primamljivo. Uživala sam čitanjem u opisu i blagodati sastojaka, tim više što ima veze s biodinamikom, a dr. Rudolf Steiner rođen je tu u selu pokraj nas...
Moja je koža poput bebine, osjetljiva na sunce, na hladnoću i na vjetar.
Zasada sam otkrila da Melem rješava sve i obnovi moju kožu veoma brzo.
To je do sad bio moj najbolji prijatelj :)
Nakon 20 godina jedna baka je otišla sa svojom susjedom na more. Konačno bez opterećenja, s malo, ali za mene dovoljno novca, novim badićem, poklonjenim šeširom i velikom torbom za plažu dobivenoj na nagradnoj igri. baka je već prvi dan
…prikaži još! ljetovanja krenula na plažu. More toplo, a sunce tako ugodno . Nakon osvježavajućeg namakanja u moru užitak je bilo sunčanje, pa čitanje omiljene knjige u hladu. Ne moram vam ni reći kakva je uživancija bila večernja šetnja uz plažu, pa partija kartanja uz more. Divota. I tako sve što je lijepo kratko traje. Sada kada sam se vratila nisam baš zadovoljna sa kožom. Malo mi se ljušti i treba joj vlage, a i naborana je od godina. Znam, godine ne mogu vratit, ali vlagu mojoj koži ipak mogu. Svaki dan ujutro se mažem maslinovim uljem, popodne jogurtom, a navečer omiljenim mlijekom za tijelo. I kosu moram malo oporaviti. Stavljam pakung od maslinovog ulja i limuna i već nakon dva puta nekako je svježija i ljepša. Eto, neznam da li sam mojim komentarom nekome malo pomogla, ali ipak moram reći da su ovi tretmani meni pomogli, a i nisu skupi. Lagala bi kada bi rekla da ne želim ovu kremu...
svoju inače suhu kožu, nakon sunčanja njegujem maslinovim uljem. Ali ono je premasno, pa mi se često dogodi da umrljam odjeću. Voljela bih isprobati ovu kremu, jer je mojoj koži potrebna hidratacija.
Nakon mora i isušene kože, tražim nešto hranjivo što licu pomoći može, da vratim izgubljenu snagu i sjaj, sada kada je ljetu skoro kraj. Dolazi zima i kožu treba hraniti, od isušenosti i vlage posebno braniti, zato vam otkrivam svoju
…prikaži još! svoju tajnu strogu,
koja je mene potpuno oborila s nogu.
Stavim žličicu cimeta i veliku žlicu meda,
to je sve što vašoj suhoj koži treba,
nakon ove lagane maske umijte se toplom vodom,
i ovaj recept proglasite svojom posljednjom modom.
puno vode za vrijeme ljeta pomaže cijelom organizmu a posebno koži i svakodnevna hidratacija nakon sunčanja...to je moj recept...a kad završe svi godišnji prvo ide jedan dooobar peeling cijelog tijela i onda također svakodenvno mazanje jako hidratantnim kremama..nova u mojoj
…prikaži još! kupaonici je krema sa shea
maslacem...masna ali se odlično upija i koža je nakon nje mekana i glatka
ova kremica me jako zainteresirala, posebno zato što je mogu koristiti i djeca
Isprobala sam more krema,od poznatih proizvođača pa do onih manje poznatih,često puta bila poprilično razočarana.Koža mi je dosta suha,jako sklona borama.Naravno,što može izbrisati godine s lica?Pa ja to niti ne žalim.moje je geslo da su moje bore dokaz moje mudrosti(hahaha),malo
…prikaži još! šale na moj račun.Ali bez neke dobre kreme na licu ne počinjem dan.Do sad sam najzadovoljnija kremom od nevena,blaga,prozračna,lako se upija,baš kako moja koža voli.A sad evo prilike za nešto NOVO!!!Pa iznenadite me!
Najbitnije mi je voditi računa o koži tijekom ljeta i zime. Ako sam malo "zabušavala", prva pomoć mi je homemade krema sa propolisom i medom. Spas za sve! Pošto mi je ta kremica pri kraju, želim probati nešto novo i
…prikaži još! možda je baš krema dr. Hauschka moj novi spas!!!!!!!
Nedavno sam čitala članak o nekoj glumici i o tome kako održava svoju mladolikost. Moram priznati da sam se jako iznenadila kada sam pročitala kako žena ima više od 50 godina...Naime, izgledala je mlađe od 30, a jedna od njezinih
…prikaži još! tajni je bila ta da se nikada ne sunča! Odlučila sam ovog ljeta isprobati taj trik (pogotovo jer nisam dobila godišnji pa moru nisam ni primirisala). Po cijele dane sam bila u uredu i tek oko 18 sati bi išla u bazen...i evo, jesen stiže (dunjo moja ;) ) a moja kože zaista izgleda odlično! Nikada nisam išla u solarij, ali sam se svejedno voljela malo osunčati...i onda bih u rujnu muku mučila sa suhom kožom koja se ljušti...sada nemam taj problem...tako da nastavljam s redovitom njegom kao što to radim cijele godine (mlijeko za tijelo, na lice krema) i ništa drugo! Tko bi rekao da će mi na kraju biti drago što nisam bila na moru!
Poslije žarkog sunca,potrebno je čudo,a i sila teža djeluje baš ludo.
Potrebna je vlaga da osvježi lice,a i smanji bore-izdajničke zlice.
Trebam kremu taj "podnevni cvijet",
Odmah ću osjetit kako promijenio se moj svijet.
Prije svega mi je najvažnije da kožu tokom ljeta ne izlažem previše suncu i da ju redovito štitim kremama s SPFom. To uvelike smanjuje potrebu za oporavkom nakon ljeta. Ali budući da se tragovi ljeta vide na koži, koristim laganu
…prikaži još! hidratantnu kremu koja ju ne otežava dodatno a pruža joj dovoljno hidratacije. Također redovito stavljam masku koja mi dubinski očisti lice kako bi se krema lakše upila. I naravno pije potrebnu količinu vode, ali ne samo nakon ljeta već kroz cijelu godinu. Ali budući da volim isprobavati kozmetičke novitete, htjela bih i ovu kremu probati jer zvuči i više nego obečavajuće.
Kožu treba njegovati cijele godine, prilagođavajući se vremenskim prilikama. Nije dovoljno samo ljeti ili zimi i kad su klimatski uvjeti loši. U današnje doba kada ljudi nemaju vremena za sebe, djecu, uvijek u nekoj žurbi i pod stresom, teško je
…prikaži još! kožu održavati. Ali osobno mislim da par minuta dnevno ujutro i navečer treba odvojiti to je stvar samo navike. Kad jednom uđe u rutinu svakodnevne njege koža će to znati vratiti. Baš bi voljela probati ovu kremu, jer nisam imala do sada prilike probati ništa od Dr. Hauschka.
Intenzivna njega za ravnotežu kože
Komentari 61
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.