Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
bok,ja sam Vanessa i imam 3,5god.idem u vrtić i baš bi mi trebala jedna ovako suuper slikovnica da je mogu mogu pokazati svojim prijateljima u svojoj grupi koja se zove"delfini",ostavila bi je u vrtiću kako bi je svi skupa mogli
…prikaži još! listati i "čitati" jer obožavamo slikovnice. i znajte da ja sa svojom mamom redovito idem u knjižnicu gdje ona posuđuje knjige,a tamo je i kutak za nas malene,pa listamo slikovnice i sjedimo na malim stolicama,.eto toliko volim slikovnice...........................
Moje ime je Luka imam još malo pa 3god.imam i malog brata Davida koji ima 8mj. volimo listati slikovnice i slušati dok ih mama čita ili još bolje glumi likove iz slikovnica,super bi bilo kad bi mama imala Svemirce Gaćoljupce
…prikaži još!e jer mi se čini to baš za nas.U našoj kući je uvijek veselo pjeva se, glumi,pleše a bilo bi još zanimljivije kad bi nas posjetili Svemirci Gaćoljupci.Hvala, velika pusa od Luke i Davida
Svemirci Gačoljupci zelene boje, u trenu su osvojili srce moje, jer gačice razne baš im dobro stoje. Mamine,bakine,djedove il tatine oni oblače, i njima se uvijek jako vesele, i kroz igru pišu rimu za nas malene, čitat će je baš
…prikaži još! je baš sva djeca od treće do šeste godine.
Pružite mi priliku da upoznam ta,
vesela stvorenja iz dalekog svemira.
Kada pitam sina Lea, prvačića, kako da ga nagradim jer iz škole donosi samo petice, odgovor je kratak i jasan: KUPI MI KNJIGU!!! Stoga mislim da bi ga jako razveselila slikovnica koju darujete da ju čita svojoj seki Erin. Ona
…prikaži još! seki Erin. Ona ima 5 godina.
Razmišljala sam koju pjesmicu da napišem i kako Vas osvojiti, ali dijete samo bira da mu je knjiga najbolji poklon, pa odlučite sami,...
Ja imam 3 Gaćoljupca, nisu Svemirci, samo se nekada tako ponašaju! Ova slikovnica u njihovim rukama bila bi sigurno i pročitana i pregledana i odglumljena i odsanjana i precrtana i ispjevana zato što su oni i Knjigoljupci i Kazalištoljupci i
…prikaži još!i Sanjoljupci i Crtanoljupci i Pjesmoljupci.
Zvonimir je njemu ime, ispunjava snove mamine,
tri godine ima, a brojati zna svima.
Nijedna večer ne prođe bez knjige koje
i abecedu zna malo zlato moje.
Znatiželji njegovoj nema kraja...
zato bi za njega ova knjiga bila zdrava!!!
Moje blizanke Mara i Petra tek upoznaju prve slikovnice,voljela bih da je to o SVEMIRCIMA GAĆOLJUPCIMA jer mi se čini zanimljivom i poučnom slikovnicom za moje cure-pure....hvala!
Sigurna sam da nismo sami u Svemiru, ali nije lijepo što se Svemirci većinom prikazuju kao strašna, neprijateljska bića. Mislim da je ova slikovnica idealna za moje dijete kako bi od malih nogu imala lijepo mišljenje o našim "susjedima". Ne
…prikaži još! samo da su smiješni, nego su i beskrajno zanimljivi. :)
Maštovita priča o svemircima
Komentari 50
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.