Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moja sestrična ulazi u grupu djece od 3 do 6 godina kojoj je ova knjiga namjenjena i to je prvi razlog zašto bi ona trebala dobiti ovu knjigicu.Ostalih razloga ima puno a jedan od najvažnijih je da obožava knjige,listanje i
…prikaži još! gledanje slika,i pričanje priče na njen,originalan i maštovit način!
moja ljubici nikada dosta knjiga, a ovako neobičnoj slikovnici bi se stvarno veselila, jer ona uopće ne zna što su gaće ni što su svemirci, a kamoli još svemirci u gaćama, cika, i urnebes, otvorit ćemo joj potpuno novi svijet,
…prikaži još! svijet u kojem nema pelena!
Imam nećaka mališana koji je sad u razdoblju učenja, sve mu je zanimljivo, sve želi znati. Mi puno čitamo, gledamo svakakve slikovnice i polako učimo nove riječi. Grah govorimo gah, gaće ga, a kako ćemo nazvati gaćoljupca kažemo vam nakon
…prikaži još! što pročitamo i vašu knjigu. Sam naziv knjige je zabavan meni, a onda vjerujem i malim glavicama.:))
Imam curicu od 4 godine koja obožava slikovnice i svaku večer prije spavanja pročitam joj dvije priče, nažalost većinu ih već i ja i ona skoro pa znamo napamet. Baš bi nam dobro došla jedna nova!
Moj sinčić je petogodišnjak, koji rado slikovnice čita. "Najviše od svega volim rime" to će reći tko ga pita. Veseli i razigrani "Svemirci gaćoljupci", nalazili bi se stalno u njegovoj ruci. Vjerujem da bi mu brzo postali najdraža slikovnica, i
…prikaži još!a,
i omiljena pred spavanje čitana priča-rimica.
Široki osmijeh, sjaj u očima i pogled mio,
zavladali bi na njegovom licu kad bi ju primio :)
Svakako bi djecu trebalo poticati na čitanje i od malih nogu njegovati ljubav prema knjizi. Osobno, puno čitam i volim knjige i u tome smjeru odgajam svoju djecu. Ova bi duhovita knjižica unjela radost i zanimanje za knjigama i pobudila
…prikaži još! dječju maštu.
Sigurna sam da bi joj se radovali, da bi je zajedno čitali i komentirali :)
Pozdrav svima, imam 7 godina i idem u prvi razred. Naučio sam čitati i pisati ne treba mi mama čitat pročitat ću je sam. Jako me zanimaju svemirci i stalno ispitivam mamu dali oni postoje. A siguran sam da su
…prikaži još! Svemirci Gaćoljupci skroz zakon i jako smiješni!
Maštovita priča o svemircima
Komentari 50
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.