Komentari 50

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Josipa_K
    Moja sestrična ulazi u grupu djece od 3 do 6 godina kojoj je ova knjiga namjenjena i to je prvi razlog zašto bi ona trebala dobiti ovu knjigicu.Ostalih razloga ima puno a jedan od najvažnijih je da obožava knjige,listanje i …prikaži još!
  • Default avatar -
    iskra000
    moja ljubici nikada dosta knjiga, a ovako neobičnoj slikovnici bi se stvarno veselila, jer ona uopće ne zna što su gaće ni što su svemirci, a kamoli još svemirci u gaćama, cika, i urnebes, otvorit ćemo joj potpuno novi svijet, …prikaži još!
  • Default avatar -
    natasa85
    Imam nećaka mališana koji je sad u razdoblju učenja, sve mu je zanimljivo, sve želi znati. Mi puno čitamo, gledamo svakakve slikovnice i polako učimo nove riječi. Grah govorimo gah, gaće ga, a kako ćemo nazvati gaćoljupca kažemo vam nakon …prikaži još!
    lara2803
    Imam curicu od 4 godine koja obožava slikovnice i svaku večer prije spavanja pročitam joj dvije priče, nažalost većinu ih već i ja i ona skoro pa znamo napamet. Baš bi nam dobro došla jedna nova!
    mary44
    Moj sinčić je petogodišnjak, koji rado slikovnice čita. "Najviše od svega volim rime" to će reći tko ga pita. Veseli i razigrani "Svemirci gaćoljupci", nalazili bi se stalno u njegovoj ruci. Vjerujem da bi mu brzo postali najdraža slikovnica, i …prikaži još!
    Chihuahua
    Svakako bi djecu trebalo poticati na čitanje i od malih nogu njegovati ljubav prema knjizi. Osobno, puno čitam i volim knjige i u tome smjeru odgajam svoju djecu. Ova bi duhovita knjižica unjela radost i zanimanje za knjigama i pobudila …prikaži još!
  • Default avatar -
    blackstar
    Gaćoljupce moje dijete želi jer se svakoj knjizi on iskreno veseli! Hvala vam! :)
    lolly
    Pozdrav svima, imam 7 godina i idem u prvi razred. Naučio sam čitati i pisati ne treba mi mama čitat pročitat ću je sam. Jako me zanimaju svemirci i stalno ispitivam mamu dali oni postoje. A siguran sam da su …prikaži još!
  • Default avatar -
    OkyDoky
    Ovo bi bio pravi dar za malog slatkisa koji tek uci citati i zahtijeva nesto zabavno kao stivo :)
    Sena1
    Slikovnica stigla,... Hvala od srca. Djeca su oduševljena
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.