Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za moga maloga Luku koji će mi za mjesec dana i službeno biti nećak. Koji je u bolnici ima dva dana, mislim da bi bio presretan kad bi je dobija. Voli te ujna Tamara. ima skoro četiri god i mislim
…prikaži još! mislim da bi mu jedna ovakv slikovnica sada super došla
Zvonimir je njemu ime, ispunjava snove mamine,
tri godine ima, a brojati zna svima.
Nijedna večer ne prođe bez knjige koje
i abecedu zna malo zlato moje.
Znatiželji njegovoj nema kraja...
zato bi za njega ova knjiga bila zdrava!!!
moj sin ima 5,5 godina i jaaako voli knjige i slikovnice,još kao mali je volio pričanje priča i čitanje.sada i sam pomalo uči čitati i oduvijek je slikovnica bila zanimljivija od legića.znam da bi bio jako sretan da pročita i
…prikaži još! ovakvu jednu zanimljivu avanturu.hvala!
Pozdrav! Imam sina od 2,5 godine koji obožava slikovnice,iako ne zna čitati on meni kaže priču cijele slikovnice na trmelju sličica.Ova slikovnica bi mu bila bas zanimljiva,a možda nam i pomogne da pređemo na nošenje gaćica (baš imamo razgovore i
…prikaži još! pregovore oko korištenja " tute").
Ja imam 3 Gaćoljupca, nisu Svemirci, samo se nekada tako ponašaju! Ova slikovnica u njihovim rukama bila bi sigurno i pročitana i pregledana i odglumljena i odsanjana i precrtana i ispjevana zato što su oni i Knjigoljupci i Kazalištoljupci i
…prikaži još!i Sanjoljupci i Crtanoljupci i Pjesmoljupci.
ova knjižica bila bi za moju dobru prijateljicu čija kćerkica tek kreće u svijet knjiga i moja želja je da ju kroz ovu fantastičicu uvedemo u svijet mašte :)
Bok,imam jednu malu pricalicu koja jako voli kad joj se cita a jos vise uziva prepricavati sto joj se cita!Jaaako se raduje svakoj slikovnici,ma bi sigurno bila jako zahvalna i na malim svemircima!!!...kojih jos nemamo u svojoj zbirci...pozz
Bok...nemam svoje dijete, ali imam dvanaestero koje volim kao da su moja :) Radim u domu sa nezbrinutom djecom i sigurna sam da bi one najmlađe ova vesela i razigrana knjiga jako razveselila...
Moja djevojčica u fazi odvikavanja od pelena.Vjerujem kada bi vidjela te simpatične svemirce u šarenim gaćicama,da bi i sama poželjela što prije riješiti se pelena i početi nositi gaćice . Svemirci Gačoljupci baš su fora, zato bih željela da jednu
…prikaži još!jednu slikovnicu dobije djevojčica moja.
Razne zanimljive avanture i rime nudi nama ta posebna dječja slikovnica,
koja bi moju malenu Laru jako razveselila!
Pozdrav, s obzirom da imam dijete koje je veliki knjigoljubac i mislim da bi joj se slikovnica o Svemircima Gaćoljupcima jako svidila. Mislim da ona stvarno zaslužila ovu knjigu koja bi nju jako jako razveselila. Lijep pozdrav u nadi da
…prikaži još!da čemo osvojiti slikovnicu.
Ima jedan mali 3-godišnjak koji bi jako volio imati ovu slikovnicu.Obožava svemirce pa bi ova slikovnica bila idealna za njega.Malo bi me prestao gnjaviti i izmišljati igračke koje kako on kaže " treba kupiti".
Moje ime je Luka imam još malo pa 3god.imam i malog brata Davida koji ima 8mj. volimo listati slikovnice i slušati dok ih mama čita ili još bolje glumi likove iz slikovnica,super bi bilo kad bi mama imala Svemirce Gaćoljupce
…prikaži još!e jer mi se čini to baš za nas.U našoj kući je uvijek veselo pjeva se, glumi,pleše a bilo bi još zanimljivije kad bi nas posjetili Svemirci Gaćoljupci.Hvala, velika pusa od Luke i Davida
Moj sin je školarac od 7 godina, koji je započeo pravo istraživanje u čitanju slikovnica i knjiga njihovog uzrasta, a pošto ga inače zanimaju svemirci, tko su, od kuda dolaze, kako izgledaju, mislim da ovi Svemirci potaknuli još više interesa
…prikaži još!sa u njegovom daljnjem čitanju! Prava knjiga za njega!
Djeca kao djeca obožavaju šarenilo, a ova slikovnica je koliko mi se čini puna šarenila, ludorija ... i mislim da bi moja mala seka bila presretna da ima ovakvu slikovnicu u svojoj zbirci ...
moj mali cevapcic je u fazi otkrivanja slikovnica, jos je dosta mali pa se samo veseli okrecuci stranice a mama je ispala iz stosa sa slikovnicama pa bira one koje su njoj zanimljive. cini mi se da bi mu se
…prikaži još! svemirci svidjeli, ovaj, hocu reci da bi se mami svidjeli :) a tata bi valjda napokon skuzio gdje zavrse gace koje svako malo zametne :)
Knjižica Gaćoljupci dobro bi mi došla da nagovorim svog sinčića na nošenje gaćica umjesto bodija. Mali svemirci sigurno bi bili uvjerljiviji od mame koja gunđa :)
Kada pitam sina Lea, prvačića, kako da ga nagradim jer iz škole donosi samo petice, odgovor je kratak i jasan: KUPI MI KNJIGU!!! Stoga mislim da bi ga jako razveselila slikovnica koju darujete da ju čita svojoj seki Erin. Ona
…prikaži još! seki Erin. Ona ima 5 godina.
Razmišljala sam koju pjesmicu da napišem i kako Vas osvojiti, ali dijete samo bira da mu je knjiga najbolji poklon, pa odlučite sami,...
jer imam tri sina različite dobi koji obažavaju knjige i slikovnice a najmanji je baš u toj fazi kada su ga počele zanimati slikovnice,trenutno nema ni jednu svoju nego uzme od brače pa bi bilo ljepo da dobije i svoju prvu slikovnicu
Izabrala sam deset najboljih komentatora koji će od Školske knjige dobiti veselu i razigranu slikovnicu "Svemirci Gaćoljupci"! Sretni dobitnici su čitatelji koje se služe korisničkim imenima: Pencilina, iskra000, roary, SUNCANA13, samanta4, twigy, Sena1, Zorisa, idic, tomitomi.
Maštovita priča o svemircima
Komentari 50
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.