Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Mala smiješna bića koja se vole igrati s gaćicama? Da, zvuči mi poznato - gaćice preko hlača, gaćice na glavi kao neka čudna kapa, još kada se i kikice provuku kroz otvore za noge, gaćice od kojih se lutki veže
…prikaži još! dizajnerska haljina, mogu poslužiti i kao priručna torbica.... Jedino što to kod naše kuće ne rade svemirci nego 5-godišnje blizanke. Istina, ponekad se pitam nisu li možda i one zapravo svemirke, samo dobro zamaskirane u zemljane. Možda ako im pročitam ovu slikovnicu, možda mi odaju s koje planete su došle. ;)
moj 3-godišnji nećak je istražio već dosta podova, smatram da bi mu svemir bio granica, a možda i ne? ko zna? možda Svemirci Gaćoljupci znaju? lijepo bi bilo doznati :)
Moje blizanke Mara i Petra tek upoznaju prve slikovnice,voljela bih da je to o SVEMIRCIMA GAĆOLJUPCIMA jer mi se čini zanimljivom i poučnom slikovnicom za moje cure-pure....hvala!
"Svemirci Gaćoljupci", kakav originalan naslov, odmah upadne u oči. Moji klinci, sin od 2 godine upravo je u fazi odvikavanja od pelena i gaćice ga fasciniraju, što šarenije to bolje. Kći će za 2 tjedna navršiti 5 godina i polako,
…prikaži još! ali uspješno usvaja slova te sam sigurna da bi joj ova slikovnica kad bi je dobila bila na samom vrhu njezine top liste slikovnica koje rado prelistava i objašnjava braci šta sve tu piše. I naravno odličan dar za rođendan. Hvala i ugodan dan.
Ma, rekla san ja davno da svemirci postoje. Eto, sad su lipo i u knjizi. Baš bi je volila imat, imam 4 godine i volim jako čitat. Je, stvarno, čitam ja M, S, I, O,.... a ovo drugo će mi
…prikaži još! mama ili starija sestra pomoć. A volim i crtat svemirce, samo nisam baš uvik sigurna kako izgledaju..jer nisu svi isti,znaš, ima ih svakakvih. A kad bi imala ovu knjigicu onda bi mi bilo super!!!
"Svemirci gacoljupci" prica je mastovita likovi su svemirci, stvorenja duhovita. Oni prema gacama neobicnu ljubav gaje nije im vazno jesu li gace od Marka ili Maje. I bakine ce gace sa susila zgrabiti cak zabava s gacama posao je lak.
…prikaži još! lak.
Pricu cete naci u knjizarama Skolske knjige
ima je i na web shopu, bez brige! :)
bok,ja sam Vanessa i imam 3,5god.idem u vrtić i baš bi mi trebala jedna ovako suuper slikovnica da je mogu mogu pokazati svojim prijateljima u svojoj grupi koja se zove"delfini",ostavila bi je u vrtiću kako bi je svi skupa mogli
…prikaži još! listati i "čitati" jer obožavamo slikovnice. i znajte da ja sa svojom mamom redovito idem u knjižnicu gdje ona posuđuje knjige,a tamo je i kutak za nas malene,pa listamo slikovnice i sjedimo na malim stolicama,.eto toliko volim slikovnice...........................
Svemirci Gačoljupci zelene boje, u trenu su osvojili srce moje, jer gačice razne baš im dobro stoje. Mamine,bakine,djedove il tatine oni oblače, i njima se uvijek jako vesele, i kroz igru pišu rimu za nas malene, čitat će je baš
…prikaži još! je baš sva djeca od treće do šeste godine.
Pružite mi priliku da upoznam ta,
vesela stvorenja iz dalekog svemira.
Mom trogodišnjem sinčiću sve nove dugačke riječi su strašno smiješne, a možete si misliti kako je reagirao na "Svemirce Gaćoljupce". Smije se već 5 minuta...A i moramo se još odviknuti od noćne pelene s "Gaćoljupcima":-))
Osmjeh ja ne skidam sa svog lica ljudi, kada vidim kakve super slikovnice Školska knjiga nudi. Poučne i zabavne,šaljive i posebne. Zato želim reći Vama da baš jako želim tu šaljivu slikovnicu, koju kad bi moje dijete imalo,stalno bi se
…prikaži još!lno bi se smijalo.
Gačoljupci baš su fora u gačicama šarenih boja,
zato voljela bih ja da jednu osvojim ja,
i da osmjehu nikada ne dođe kraj!
Moj sin Gabrijel (6 g.) pitao me pred 5 min. "Mama, da li je i u svemiru dan", nevezano za slikovnicu i ovu objavu, onako spontano. Malo sam ostala zbunjena i zatečena ovim pitanjem. Sad se Gabrijel i njegov brat
…prikaži još!at Mihael (3 g.) spremaju za popodnevni odmor, a ja sam sjela za monitor i primjetila Vašu nagradnu igricu. Budući da je slikovnica namjenjena dobnoj skupini u kojoj su moja obadva sina, bilo bi idealno da je osvoje pa da Gabrijel Mihaelu čita, jer mu to jeko dobro ide i voli čitati. A možda u slikovnici pronađe odgovor na svoje pitanje!!!!
Verovatno neće otkriti odgovor na ostala zanimljiva pitanja kao npr. Tko zaustavlja policajce, ili Mama, kad smo se ja i ti upoznali, (haha), al dajte da sazna da li je i u svemiru dan!
Unaprijed zahvaljujem, bez obzira na ishod ovog malog nagradnog komentiranja!
Pozdrav od mame Ane, Gabrijela i Mihaela!
Moja uskoro četverogodišnja kćerkica jako voli čitati i bila bi oduševljena novom knigom. Stalno ih kupujemo i moram priznat da nisu baš jeftine (pogotovo jer svaki mj kupimo 2-3) a na porodiljnom uz naknadu nikakvu je teško.. Ona bi bila
…prikaži još!a presretna da ju dobije a i braco kad naraste (i rodi se uskoro) :)
Ja imam curicu od 15 mj koja obožava vaditi gaće iz ladica bile one mamine, tatine ili sekine svejednoje zgrabi čije prije stigne, a imam i curicu od 4 g koja obožava čitati i pisati i igrati se učiteljica i
…prikaži još! škole i ako sam ja slabovidna osoba a tata joj puno radi pa ima malo vremena ona čitanje i pisanjeuči sama kroz igru i fenomenalno napreduje zato mislim da bi joj ova slikovnica jako puno pomogla u njezinom samostalnom učenju i obrazovanju. Hvala!!!!!
Zašto bi moja princeza trebala dobiti ovu slikovnicu? Prvi razlog je što su joj slikovnice od prvih mjeseci života omiljena igračka, marljivo smo ih skupljali i imamo ih punu košaru, no svaki dan ih iznova čitamo i moja princeza ih
…prikaži još!ih zna sve napamet, čak i velike slikovne rječnike, pa bi ova slikovnica bila glavna zvijezda u košari slikovnica :)
Drugi razlog je što ovo ljeto skidamo pelene, pa bi nam tema Gaćoljupci bila savršena za privikavanje na gaćice umjesto bodija, pa i Gaćoljupci nose gaće, zar ne?
Moj nećak bi bio oduševljen novom slikovnicom. Sve koje ima su već puno puta pročitane, pa bi ga jedna ovako šaljiva baš razveselila, kao i njegovu mamu koja neko vrijeme ne bi morala pisati svoje pričice nego bi uspjela malo
…prikaži još! "obnoviti" maštu za smišljanje daljnih priča!
Sigurna sam da nismo sami u Svemiru, ali nije lijepo što se Svemirci većinom prikazuju kao strašna, neprijateljska bića. Mislim da je ova slikovnica idealna za moje dijete kako bi od malih nogu imala lijepo mišljenje o našim "susjedima". Ne
…prikaži još! samo da su smiješni, nego su i beskrajno zanimljivi. :)
Maštovita priča o svemircima
Komentari 50
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.