Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ova knjižica bila bi za moju dobru prijateljicu čija kćerkica tek kreće u svijet knjiga i moja želja je da ju kroz ovu fantastičicu uvedemo u svijet mašte :)
Moj sin Gabrijel (6 g.) pitao me pred 5 min. "Mama, da li je i u svemiru dan", nevezano za slikovnicu i ovu objavu, onako spontano. Malo sam ostala zbunjena i zatečena ovim pitanjem. Sad se Gabrijel i njegov brat
…prikaži još!at Mihael (3 g.) spremaju za popodnevni odmor, a ja sam sjela za monitor i primjetila Vašu nagradnu igricu. Budući da je slikovnica namjenjena dobnoj skupini u kojoj su moja obadva sina, bilo bi idealno da je osvoje pa da Gabrijel Mihaelu čita, jer mu to jeko dobro ide i voli čitati. A možda u slikovnici pronađe odgovor na svoje pitanje!!!!
Verovatno neće otkriti odgovor na ostala zanimljiva pitanja kao npr. Tko zaustavlja policajce, ili Mama, kad smo se ja i ti upoznali, (haha), al dajte da sazna da li je i u svemiru dan!
Unaprijed zahvaljujem, bez obzira na ishod ovog malog nagradnog komentiranja!
Pozdrav od mame Ane, Gabrijela i Mihaela!
Moj nećak bi bio oduševljen novom slikovnicom. Sve koje ima su već puno puta pročitane, pa bi ga jedna ovako šaljiva baš razveselila, kao i njegovu mamu koja neko vrijeme ne bi morala pisati svoje pričice nego bi uspjela malo
…prikaži još! "obnoviti" maštu za smišljanje daljnih priča!
Knjižica Gaćoljupci dobro bi mi došla da nagovorim svog sinčića na nošenje gaćica umjesto bodija. Mali svemirci sigurno bi bili uvjerljiviji od mame koja gunđa :)
Imam nećaka mališana koji je sad u razdoblju učenja, sve mu je zanimljivo, sve želi znati. Mi puno čitamo, gledamo svakakve slikovnice i polako učimo nove riječi. Grah govorimo gah, gaće ga, a kako ćemo nazvati gaćoljupca kažemo vam nakon
…prikaži još! što pročitamo i vašu knjigu. Sam naziv knjige je zabavan meni, a onda vjerujem i malim glavicama.:))
Imam curicu od 4 godine koja obožava slikovnice i svaku večer prije spavanja pročitam joj dvije priče, nažalost većinu ih već i ja i ona skoro pa znamo napamet. Baš bi nam dobro došla jedna nova!
Ma, rekla san ja davno da svemirci postoje. Eto, sad su lipo i u knjizi. Baš bi je volila imat, imam 4 godine i volim jako čitat. Je, stvarno, čitam ja M, S, I, O,.... a ovo drugo će mi
…prikaži još! mama ili starija sestra pomoć. A volim i crtat svemirce, samo nisam baš uvik sigurna kako izgledaju..jer nisu svi isti,znaš, ima ih svakakvih. A kad bi imala ovu knjigicu onda bi mi bilo super!!!
Pozdrav svima, imam 7 godina i idem u prvi razred. Naučio sam čitati i pisati ne treba mi mama čitat pročitat ću je sam. Jako me zanimaju svemirci i stalno ispitivam mamu dali oni postoje. A siguran sam da su
…prikaži još! Svemirci Gaćoljupci skroz zakon i jako smiješni!
Pozdrav, s obzirom da imam dijete koje je veliki knjigoljubac i mislim da bi joj se slikovnica o Svemircima Gaćoljupcima jako svidila. Mislim da ona stvarno zaslužila ovu knjigu koja bi nju jako jako razveselila. Lijep pozdrav u nadi da
…prikaži još!da čemo osvojiti slikovnicu.
Mala smiješna bića koja se vole igrati s gaćicama? Da, zvuči mi poznato - gaćice preko hlača, gaćice na glavi kao neka čudna kapa, još kada se i kikice provuku kroz otvore za noge, gaćice od kojih se lutki veže
…prikaži još! dizajnerska haljina, mogu poslužiti i kao priručna torbica.... Jedino što to kod naše kuće ne rade svemirci nego 5-godišnje blizanke. Istina, ponekad se pitam nisu li možda i one zapravo svemirke, samo dobro zamaskirane u zemljane. Možda ako im pročitam ovu slikovnicu, možda mi odaju s koje planete su došle. ;)
moj 3-godišnji nećak je istražio već dosta podova, smatram da bi mu svemir bio granica, a možda i ne? ko zna? možda Svemirci Gaćoljupci znaju? lijepo bi bilo doznati :)
Ima jedan mali 3-godišnjak koji bi jako volio imati ovu slikovnicu.Obožava svemirce pa bi ova slikovnica bila idealna za njega.Malo bi me prestao gnjaviti i izmišljati igračke koje kako on kaže " treba kupiti".
Zašto bi moja princeza trebala dobiti ovu slikovnicu? Prvi razlog je što su joj slikovnice od prvih mjeseci života omiljena igračka, marljivo smo ih skupljali i imamo ih punu košaru, no svaki dan ih iznova čitamo i moja princeza ih
…prikaži još!ih zna sve napamet, čak i velike slikovne rječnike, pa bi ova slikovnica bila glavna zvijezda u košari slikovnica :)
Drugi razlog je što ovo ljeto skidamo pelene, pa bi nam tema Gaćoljupci bila savršena za privikavanje na gaćice umjesto bodija, pa i Gaćoljupci nose gaće, zar ne?
moja ljubici nikada dosta knjiga, a ovako neobičnoj slikovnici bi se stvarno veselila, jer ona uopće ne zna što su gaće ni što su svemirci, a kamoli još svemirci u gaćama, cika, i urnebes, otvorit ćemo joj potpuno novi svijet,
…prikaži još! svijet u kojem nema pelena!
Bok,imam jednu malu pricalicu koja jako voli kad joj se cita a jos vise uziva prepricavati sto joj se cita!Jaaako se raduje svakoj slikovnici,ma bi sigurno bila jako zahvalna i na malim svemircima!!!...kojih jos nemamo u svojoj zbirci...pozz
Svakako bi djecu trebalo poticati na čitanje i od malih nogu njegovati ljubav prema knjizi. Osobno, puno čitam i volim knjige i u tome smjeru odgajam svoju djecu. Ova bi duhovita knjižica unjela radost i zanimanje za knjigama i pobudila
…prikaži još! dječju maštu.
Sigurna sam da bi joj se radovali, da bi je zajedno čitali i komentirali :)
Izabrala sam deset najboljih komentatora koji će od Školske knjige dobiti veselu i razigranu slikovnicu "Svemirci Gaćoljupci"! Sretni dobitnici su čitatelji koje se služe korisničkim imenima: Pencilina, iskra000, roary, SUNCANA13, samanta4, twigy, Sena1, Zorisa, idic, tomitomi.
Moja uskoro četverogodišnja kćerkica jako voli čitati i bila bi oduševljena novom knigom. Stalno ih kupujemo i moram priznat da nisu baš jeftine (pogotovo jer svaki mj kupimo 2-3) a na porodiljnom uz naknadu nikakvu je teško.. Ona bi bila
…prikaži još!a presretna da ju dobije a i braco kad naraste (i rodi se uskoro) :)
Maštovita priča o svemircima
Komentari 50
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.