Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Tablete za mršavljenje - http://tonzes.com/slimhr.htm Skinula sam 24 kilograma u 4 I pol mjeseca. Nisam željela uzimati nikakve pilule,ali moja kćer mi ih je dala kao dar. Izgledam bolje,osjećam se bolje.
Draga Kaide, ja do sada nisam primjetila celulit na trbuhu, osim noge i guza, a nisam znala ni da postoji. Na trbuhu znam da postoje masne naslage i istina je da se njih najbolje skida trčanjem i aerobnim vježbama, dok
…prikaži još! su trbušnjaci samo za jačanje trbušnje muskulature, ali ne i za topljenje sala - ovo ti velim iz iskustva.
Imam još jedan problem, a to je nadutost tbuha. Naime, u jutro kada odem na wc i ispraznim crijeva, trbuh mi je ravan, ali tokom dana i do večeri dodjem nekada do trudničko trbuha. Što da učinim da ne budem
…prikaži još!m toliko napuhnuta čim nešto pojedem?
Odličan tekst, mislim da je pouka vrlo jasna. Netreba sjedit doma pred televizorom i šopat se kaloričnim stvarima. Jedite u umjerenim količinama i obavezno uvedite dnevnu aktivnost, najbolje brzo hodanje od 30-45min... A što se tiče ovih preparata za mršavljenje, čista glupost.
Evo, iz osobnog iskustva... Imao sam 111 kg tamo negdje u drugom mjesecu... Sada imam 83 i osjećam se predivno. Upravo kao što ovdje piše, mjerim svoj napredak remenom i konfekcijskim brojem. Trbuh mi je bio ogroman, a broj hlača
…prikaži još! 62. Sada nosim broj 50, a ima mjesta za spustiti još jedan, recimo :D Sve to sam postigao dnevnim hodanjem do faksa (cca 6km), ponekad i pješke natrag s faksa (još 6km), trčanjem kada vrijeme dopušta i kickboxingom... Naravno, ne sve u isti dan, nego bih kombinirao, jedan dan trčanje, drugi kickboxing i sl... I preokrenuo prehranu za 180... Smanjio porcije, počeo tamaniti povrće, prestao jesti junk... I stvarno djeluje... I osjećam se fenomenalno!! :) Tako da, ljudi, jednostavno morate ustati s kauča! :)
Ja sam vježbanjem uspjela preoblikovati svoje tijelo, ali obično vježbanje za žene-trbuh, noge i guza. Čak sam u početku i izgubila 2 kg, koji su se jako vidjeli. Sada sam opet dobila ta dva kg, ali mi je oblik tijela
…prikaži još! ostao isti, samo me i dalje muči trbuh jer čim dobijem 1-2 kg, vidi mi se u trbuhu i ne znam što više napraviti. Mada mislim da je glavni problem u probavi, a ne znam kako je regulirati da bude dva puta dnevo. Očajna sam i trebam neku utjehu, savjet i pomoć. Vježbam i dalje svakodnevno sad do dva, a i unos hrane mi nije velik, jer dok radim ne mogu ipak cijeli dan gladovati.
traviata- Za ravniji trbuh ti je super piti limunadu svakodnevno, jer limun izvuce vodu iz njega. A za probavu jabuka. Nisu samo price, iz iskustva govorim. Inace imam ravan trbu,al preko ljeta uz posao sam dobila malo trbuha i pocela
…prikaži još! pit 2 limunade dnevno i za 7 dana, vec velika promjena i bolje sam se osjecala.
traviata - i ja sam vježbanjem to uspjela. ali nekako nakon što sam prešla 35-tu sa trbuhom je sve teže i teže doći na kraj :) pretpostavljam da vježbaš sama sa sobom bez osobnog trenera pa ću ti probati opisati
…prikaži još! kako raditi na trbušnjacima, što je meni donijelo rezultata... pokušaj trenirati donji dio trbuha.
da opišem na koji dio mislim... legneš na leđa, ruke pritisnute na pod a noge u zrak i dižeš trticu tj. guzu... ili kada radiš obične trbušnjake nastoj kada legneš na leđa dignuti ramena od poda. znači da ti trbuh nije opušten kada ležiš na podu, nego da je stisnut, zgrčen. a ruke na trbuhu. i iz tog položaja napraviti trbušnjak ali ponavljam, ne se vratiti na leđa da se trbuh potpuno opusti. dakle, dignut ramena od poda... probaj. teško je ali kad ih savladaš, super stvar! to će ti sigurno popravit i probavu ;) sretno!
Hvala na savjetima, probati ću sa limunadom, mada to onda znači da tu bocu moram nositi i na posao sa sobom. Prošlo ljeto sam doma na godišnjem pila samo limunadu začinjenu s malo đumira i mogu reći da sam držala
…prikaži još! težinu doma pod kontrolom i bila sam zadovoljna.
A ovo s vježbanjem, vježbam, ali nemam osobnog trenera nego idem na zajedničke sate vježbanja i vidim da imam trbušnjake da su napeti i tvrdi, samo mene muči da čim dobijem tu 1-2 kg, odmah mi se primjeti da više nisam vitka, nego mi trbušćić malo iskoči. Istina, već sam počela misliti da je to od starenja organizma jer sada ću već imati 37 godina, a čak sam čula komentare da je sve teže skinuti te kg s godinama i toga se bojim.
Sada ću probati s dijetom 3 tjedna i naručila sam ella s čaj za mršavljenje jer sam ovdje na Zdravoj kravi pročitala dobra iskustva s time, ali ako me imate još čime savjetovati, bila bih vam jako zahvalna.
cuj traviata ja pijem ella s čaj vec vise od mj dana, za probavu je odlicno,manje sam gladna,al budi svjesna da moras izbacit slatko, il ono prisutis si red cokolade tjedno il kolacic, jer cuj ak ne bus jela zdravo
…prikaži još! i manje nista ti nece pomoc
preporucam ti da se hranis prema krvnoj grupi, meni je to tesko palo jer sam 0, a po njoj ne smijem nikaj mlijecno al zato je zdravo
jer tebi nije najvaznije skinut, vec da skines i uspijes odrzavat
Hvala Snješka83. ja sam isto krvna grupa O, a i nisam neki ljubitelj mesa. Evo od jučer sam izbacila slatko iz jelovnika, samo gledam čokolade u dućanu, ali ne kupujem - lakše mi je kada niti ne probam jer bih
…prikaži još! inače požderala sve.
Ja jedem mliječno - odnosno posni sir samo, a od jučer sam počela i sa dijetom 3 tjedna 10%, samo što sam odlučila da ću dan povrća zamjeniti danom posnog sira. Kada me uhvati slatko, na večer - pojedem jednu jabuku što znam da ne bih smjela, ali nastojim jednu jabuku pojesti u 3 puta.
Očito mi je problem slatkiši i čokolade, ali sada se odvikavam od toga i vidjet ću što že biti kada idući tjedan dobijem mjesečnicu i kada prođe, da li ću vagati manje jer se važem svaki dan u jutro i na večer.
Samo mogu ti reći da sam po ovome kako ne konzumiram šećer i ugljikohidrate, malo slabo i vrti mi se, ali valjda će proći.
curke Zdrave kravice, slobodno mi se javite sa savjetima, sve je dobro došlo.
Ribozyme, jel kickbox pomaze u mršavljenju,a da se ne nabijem misicima? cura sam, htjela bih rekreativno na kickbox,jer trebam neku aktivnost da izbacim negativnu energiju,usput da izgubim koju kilu. :)
Kako 'ukrotiti' trbuh?
Komentari 17
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.