Komentari 44

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    farbibarbi
    MOJ DOPRINOS PLANETU ZEMLJI NEBI NIŠTA KRIO NITI POSEBAN BIO AL U NJEMU SUDJELOVATI MOŽE KO GOD BIO. PROBUDILA BI DUNAV A I SAVU POMOGLA BI I MALOM MRAVU DA NAĐE MRAVICU PRAVU LAKŠE PREBRODI OVU STRAVU A JA STAVILA …prikaži još!
    sspavlovic734
    Danas na ''Dan planeta Zemlje'' želio bi se zahvaliti majci Zemlji na divnoj prirodi i zdravlju koje nam kroz tu prirodu pruža.Ja sebe samoga smatram ekološki osviještenim ,vjerojatno je to u meni usađeni gen.Načini na koji pokazujem ljubav prema zemlji …prikaži još!
  • Default avatar -
    ROZALINDA
    Ja i suprug u svom domaćinstvu jako vodimo računa o potrošnji vode (kod tuširanja i pranja zubi pazimo da ne teče bez potrebe), el. energije (gasimo svjetla čim izlazimo iz prostorija, tehniku ne držimo na stand by položaju-gasimo u potpunosti, …prikaži još!
  • Default avatar -
    tonka711
    sudjelovala sam u zelenoj čistki ove godine u rijeci uspjeli smo u roku dva sata napuniti tri kontejnera smeća što je zapravo strašno...ali uspjeli smo očistiti svoj kampus i jako sam ponosna na to. Osim toga idem svaki dan dvadeset …prikaži još!
  • Default avatar -
    Romana65
    Ja se za okoliš brinem na nekoliko načina. Jednostavno volim prirodu i volim sva godišnja doba i jednostavno uživam u svemu što ona nudi. Trudim se što manje korititi spojeve koji nisu dobri za naš ozon kao što su npr. …prikaži još!
  • Default avatar -
    reni16
    Pozdrav! Prije nekih desetak godina sam išla radit na jedno ekološko imanje "Zrno" koje je proizvodilo makrobiotičku hranu i tada sam shvatila kako se zapravo priroda pobrinula da nam sve pruži,a mi to samo trebamo znati iskoristiti. Od tada su …prikaži još!
    kristina0607
    Hmmm, nisam sigurna mogu li reći da u potpunosti brinem za svoj planet, no trudim se na što više načina pomoći u očuvanju okoline.. Mislim da nitko ne brine u potpunosti, jer koliko god čuvamo i brinemo za svoju okolinu, …prikaži još!
    dunjecka
    Živim u malom gradu na sjeveru Hrvatske-Čakovcu. Ekološki smo jedan od najosvještenijih gradova u Hr. Tako svi pučani pa i ja skupa s njima već neko vrijeme marljivo razvrstavamo otpad u kućanstvu-jedna kanta za bio otpad,jedna za obično smeće,vreće za …prikaži još!
  • Default avatar -
    rowan
    Svi mi bi voljeli reciklirati, paziti na odlaganje velikog otpada, izbijegavati plastične boce i slično, no surova činjenica je da je čovjek postao sebičan i misli samo na sebe kao pojedinca i često izgubi pojam o okolini. Brz ritam života …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tia0101
    Trudim se braniti naš Planet. Odvojeno sakupljam otpad već godinama. Imam jednu kutiju pokraj kante za smeće u koju svi ukućani odlažu papir. Zimi taj papir koristimo za loženje vatre ili ga bacimo u kontejner predviđen za papir. Posebno odlažemo …prikaži još!
  • Default avatar -
    bbeti74
    Kad okolina primijeti da ste kupili "zdravu" kozmetiku koja nije testirana na životinjama, da koristite boce bez raspršivača s freonom, da učite djecu gdje je mjesto omotu od slatkiša (tj. u džepu dok se ne nađe neka kanta za otpatke) …prikaži još!
  • Default avatar -
    leonelylee
    Kada se govori o brizi za planet, prva asocijacije je zelenilo. Eto ja se brinem za planet tako da više ne ubirem cvijeće u prirodi, puštam ga da živi i raste. Držim se pravila da pravilno razvrstavam otpad, da upotrebljavam …prikaži još!
  • Default avatar -
    ROZALINDA
    Ja i suprug u svom domaćinstvu jako vodimo računa o potrošnji vode (kod tuširanja i pranja zubi pazimo da ne teče bez potrebe), el. energije (gasimo svjetla čim izlazimo iz prostorija, tehniku ne držimo na stand by položaju-gasimo u potpunosti, …prikaži još!
  • Default avatar -
    suzyyy
    Brinem tako da plasticne boce skupljam kod kuce,a sad mi nije problem ako vidim negdje u gradu ili parku flasicu uzmem ju.Kako vrijeme prolazi,tako covijek sve vise stvari pocinje shvacat,pa tako i ja da samo male stvari vec mogu biti …prikaži još!
  • Default avatar -
    trnje
    Ima li veće sreće od odrastanja na čistom zraku,igre u čistoj prirodi,penjanu po drveću i jedenju voćke direktno sa grane??Ima li veće sreće od kupanja u prekrasnom,plavom moru,od lovljenja riba u bistroj rijeci?Ima li veće sreće napiti se fine vode …prikaži još!
  • Default avatar -
    damac
    Hodam na posao, bacam papair i staklo u kontejnere predviđene za to (naučila sam to i sina koji ima 2.5 godine), gasim svijetlo ako nisam u sobi, zatvaram vodu ako ju ne koristim (pa čak i na vrlo kratko), grijem …prikaži još!
    EvaSnake
    O okolisu brinem isto onako kako brinem o svom domu i sebi. Zelim da bude uvijek sve cisto,na svome mjestu i za oko da lijepo izgleda.Strogo vodimo racuna kada idemo na izlete,gdje sjedimo,gdje bacamo otpad,kuda gazimo,jer svaka zgazena travka je …prikaži još!
  • Default avatar -
    trputac
    Datum Planeta Zemlje za mene predstavlja idealan trenutakda da se zapitam kako Zemlja kojoj sam posvetila ovaj dan u godini, reagira na moja djela u svih 365 dana? Želim da ta moja gesta dobre volje koju činim postane moja rutina, …prikaži još!
    Zdrava__Krava
    Dragi EkoCircle, u tekstu su pravila jasno napisana. Ovaj nagradni natječaj nije išao preko komentara nego slanjem svoje priče na e-mail adresu. Pozdrav od Zdrave Krave
  • Default avatar -
    bucocar
    Sam recikliram ostatke hrane i radim domaće gnojivo kojim brinem o svom vrtu i time iskorištavam otpad u prirodnom procesu bez okakvih umjetnih dodataka.Uzgajam voće a supruga cvijetnjak u kojemu obavezno skuplja sjemenje,pelca i sve iskorištava ponovo.Ne kupuje novo već …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.