Komentari 6

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    tina051
    ali ja sam stalno gladna...da zvacem cetkicu za zube??? koma..u depresiji sam
  • Default avatar -
    Anna190
    nadam se da ce mi ova stranica pomoci..stvarno se zelim rijesiti suvisnih kilograma napokon
  • Default avatar -
    heroina13
    marelice, ne misli se na rad za stolom nego svaka minuta koju provodis jedući za stolom...lol
  • Default avatar -
    dauna
    pocela sam upražnjavat ovaj dio da operem zube u trenutku napaja gladi, i funkcionira :) HVALA
  • Default avatar -
    anita2706
    nisi jedina i ja sam stalno gladna,i što je najgore stalno mi je kuća puna slatkiša i grickalica:(
  • Default avatar -
    marelica
    prvo mogu reći da ako se krene na nekakvu dijetu odnosno na priomjenu prehrane onda to mora biti odluka te osobe - u tom slučaju postoji i volja nekakva valjda? ... a ne da se samo misli na hranu. ja …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.