Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
prvo mogu reći da ako se krene na nekakvu dijetu odnosno na priomjenu prehrane onda to mora biti odluka te osobe - u tom slučaju postoji i volja nekakva valjda? ... a ne da se samo misli na hranu. ja
…prikaži još!a mijenja prehrambene navike na način da ono što nesmijem zamjenim nečime što smijem, barem u početku...
ako ste gladni npr. popijete šalicu čaja bez šećera ili kavu ili nešto što može prividmo stvoriti sitost i dati okus u ustima...
grickajte bademe npr, čips od jabuke i tome slično, pojedite neku voćku (samo ne na večer)
isto tako, jedite češće kroz dan sitnije obroke i neće biti nikakvih izgladnjivanja nego gotovo svakih par sati se jede i nema mjesta za glad, ali stvarno.
jedno mi samo u ovom članku nije jasno - za svaku minutu koju provedem za stolom da odvježbam 2 minute???? ja radim 8 sati dnevno, od toga je vrlo često više od 7 sati za stolom ... ???
Kako prestati misliti na hranu?
Komentari 6
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.