Komentari 25

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    AppleBee
    evo, da se pridružim. visoka sam 175 i došla sam do 82 kg... nikad nisam imala toliko kila! nakupile su se kao rezultat preseljenja iz kuće u stan - manjak kretanja, dostupnost svega, ležanje na kauču, sjedenje u uredu... svi …prikaži još!
  • Default avatar -
    kaokakao
    evo i ja imam takva iskustva,nakon trećeg poroda sam došla do 94 kg na 180 cm visine i poduzela sama nešto, u 4 mjeseca sam izgubila 16 kg. nisam na nikakvoj dijeti, ujutro pojedem bananu,pijem puno vode,izbacila grickalice ručam malo …prikaži još!
  • Default avatar -
    tigercat
    deltroit ja ne kužim u čemu je tvoj problem, ako te nerviraju problemi koje ljudi dijele na ovom sajtu nemoj tu dolaziti, što si napao/napala jadnu curu? @filtica- drž se i nemoj se izgladnjivati, jedi puno povrča kuhano ili sviježe, …prikaži još!
  • Default avatar -
    juda8118
    Jao ja obozavam voznju biciklom pa sam si kupila sobni jer sam mislila u ovo zimsko vrjeme će mi biti zamjena za vanjski međutim toliko mi je dosadan da je to strasno i gotovo da ga i ne vozim rađe …prikaži još!
  • Default avatar -
    Lehpica
    draga Mirna. Bez brige uspjeti ćeš. ja sam imala 110 kg.i uspjela sam skinuti za 8 mjeseci 40 kg. Nisam bila na stogim djetama..samo sam izbacila brašno i slatko. znači ostaje samo meso,povrće i voće. i naravno bilo je dana …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.