Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
pozdrav svima ja sam nova mada vec dugo samo citam :)
ena drzim ti fige i zelim puno volje, u istoj smo muci jer i ja imam 24g i blizu 90kg samo sto sam ja na drugoj dijeti......
sretno
Ena kao da pričaš o mom životu, isto se osjećam i izgledam, nikad nisma bila mršavica u životu ali nakon 2 trudnoće moj san o mršavosti i ljepom izgledu se srušio, bezvoljnost i prepuštanju melankoliji me skroz obuzelo, nepronalazim više
…prikaži još! sreću u ničemu i jako sam nesretna zbog svog izgleda, žao mi je što nisam pronašla ovu stranicu ranije da se mogu uključiti u ovaj program, jer vjerujem da uz podršku svih ovih ljudi čovjek dobije volju da se trgne iz ovog bezizlaznog stanja. moj san je bez srama otići na plažu, a ne skrivati se po kamenjaru, potrčati sa djecom, igrati se snjima, izać među ljude sa glavom gore i ne oblačiti više mušku preširoku odječu da bih sakrila svoj ogroman trbuh.
držim ti palčeve da uspiješ ostvariti snove puno žena koje žive tužnom svakodnevicom.
Sretno.
Krenulo jeeee :))) pratimo te u stopu i navijamo za tebe :)))) Sva sam se naježila dok sam čitala članak o tebi :) Vidiš, odma i nas ostale motiviraš da se i mi pokrenemo :))))
draga Ena evo uz tebe sam čitajuči tvoju priču kao da slušam sebe i ja imam 93 kg al sam nešto niža i 1.5 krečem na dijetu .a ti samo hrabro i pobjedi sretno
Sve se može kad se hoće.. ja sam isto reducirala prehranu i počela trenirati.. izgubila sam dosta kilograma. Držim ti fige.. i zapamti... sve je u glavi!!!
Draga Ena, apsolutno Znam kako ti je ja sam 170cm,95kg i naj najgora zona mi je veliki trbuh pogotovo sad mlitava koža koja mi je ostala od drugog poroda..Ja te osobno molim plzzzz ne odustaj. I ja sam donjela odluku
…prikaži još!ku rješiti se tog masnog balona i biti normalna i sposobna kupiti si koju krpicu na sniženju kao i sve druge ženske..obečajem da sam stobom svaki dan s komentarom potpore Tebi a i sebi :) Pozdrav iz Zagreba.
i meni je sve ovo poznato, visoka 173 cm dosla sam do cca 90 kg, sad zadnjih mj dana skidam i dosla sam na cca 87, tesko je, krenula sam s trcanjem svaki dan prije posla, 3 il 4 kruga
…prikaži još! po 400 mj, smanjila sam porcije i pazim sto jedem
krecem se sto vise u odnosu na prije,inace delam sjedilacki posao (citajte u uredu)
nema rezultata bez puno muke i truda
drzim fige mala kak tebi tak i sebi
Ena svaka čast, izdrži, sad imaš veliki poticaj, to je ono što meni treba, nikako da krenem u teretani ni ništa, isto sam student a celulit se gomila :(
Iskreno mislim da nam nije potreban datum od kojeg bismo krenuli na dijetu, potrebno je reći dosta samom sebi i pokrenuti se, neće kg ići dolje same, malo aktivnosti , čak iako je glupo nekom otić u teretanu treba se
…prikaži još! pokrenuti. Ja gledam po sebi, kao od tog datuma krećem, tad ću krenuti...i tako stalno... nema od toga ništa dok ne počnemo biti svjesni što nam se desilo, kako smo se zapustili i da možemo živjeti zdravije.
Drage moje zdrave kravice, znam kako se osijećate jer sam i ja sada došla u fazu kada me je počeo smetati moj trbuh. Naime, sada imam 37 godina, visoka sam 165 cm i trenutno imam 56 kilograma i to me
…prikaži još! jako muči jer mi sada sve ide u trbuh, bez obzira što vježbam oko 4-5 sati tjedno. Znam da ćete reći da to nije puno kilograma, ali pred dvije godine sam imala 54 kilograma i osjećala sam se super, a sada se osijećam jako umorno i tromo i muka mi je kada vidim svoj odraz u ogledalu. Svjesna sam da s godinama se tijelo mijenja, ali se bojim da se nisu kilogrami počeli nakupljati već sada. Jedem manje nego kada sam bila mladja, suzdržavam se od slatkoga, probala sam sa dijetom 30%u 3 tjedna, ali svaki puta nešto zeznem. Čak sam sada počela piti i Ella čaj.
Pila sam već svakakve gluposti; zelenu kavu i Alli tablete-ali sve uzaludno bačen novac. Mislim da je moj problem što nemam redovitu probavu, nego svakodnevno koristim neke laksative-ortisan, dulokolax i sl.; tako da imam i problem s nadutošću. A isto tako što ne mogu uskladiti se i imati neku normalnu redovitu prehranu - preko dana gotovo ništa ne jedem na poslu, koji je sjedeći, a noću se već uredno zadnjih tri mjeseci budim oko tri i stavljam nešto u kljun.
Ljuta sam sama na sebe i očajna sam, ali si ne mogu pomoći.
Curke, pomagajte i savjetujte me što da radim da živim normalno, da izgubim bar 1 do 2 kg, da imam norrmalnu probavu i da budem zadovoljna sa sobom...............
Ena sanja o ravnom trbuhu
Komentari 30
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.