Komentari 30

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Gegi
    Ena kao da pričaš o mom životu, isto se osjećam i izgledam, nikad nisma bila mršavica u životu ali nakon 2 trudnoće moj san o mršavosti i ljepom izgledu se srušio, bezvoljnost i prepuštanju melankoliji me skroz obuzelo, nepronalazim više …prikaži još!
  • Default avatar -
    Lepr
    Meni nije bilo baš ugodno kada sam imala višak kilograma. Svaki puta kada bi se pogledala u ogledalo rekla sam samoj sebi:ne boj se, ja sam". Zapravo i da me Obelix vidi zasigurno bi rekao :"Auuuu vidi konkurencije". Kod mršavljenja …prikaži još!
    mery86
    pozdrav svima ja sam nova mada vec dugo samo citam :) ena drzim ti fige i zelim puno volje, u istoj smo muci jer i ja imam 24g i blizu 90kg samo sto sam ja na drugoj dijeti...... sretno
    traviata
    Drage moje zdrave kravice, znam kako se osijećate jer sam i ja sada došla u fazu kada me je počeo smetati moj trbuh. Naime, sada imam 37 godina, visoka sam 165 cm i trenutno imam 56 kilograma i to me …prikaži još!
    kerstin0707
    Drage Gegi i traviata, moram vam reći da ste vi te kojima bi trebalo skinuti kapu i puno ste snažnije od mene jer obje ste rodile i barem imate obrazloženje za svoj trenutni izgled. Ja to ne mogu reći, i …prikaži još!
    traviata
    Draga Kerstin, hvala na podršci, samo me nemoj toliko hvaliti jer ja nikada nisam bila trudna i nisam rodila i u tome je problem da me je počeo mučiti trbuh, a mislim da to nije u redu jer ipak nisam …prikaži još!
  • Default avatar -
    Lepr
    Za redovitu probavu koristite magnezij od 350 mg.(savjetujem kupiti u ljekrani) A za trbuh-moj profesor je rekao da za ravan trbuh treba 50 trbušnjaka dnevno. I još nešto u vezi trbuha pokušajte sa Somatoline Cosmetisc- Trbuh i bokovi.
    traviata
    Hvala, lepr na savjetu. Probati ću sa mg, mada sam našla i twinlab-ov mg u kapsulama od 500 mg, a taj je uvije bolji od dietpharma, ali vidjet ću u ljekarni koja je razlika u cijeni.
  • Default avatar -
    Lepr
    Pronašla sam u ljekarni pravila o prehrani: - dan započnite uzimanjem svježeg voća -svakodnevno konzumirajte prirodne sokove voća i povrća koncentrirane ugljikohidrate-tijesto, rižu i krumpir ne jedite zajedno s koncentriranim bjelančevinama-mesnom, ribom i peradi -ne izgladnjujte se i ne preskačite …prikaži još!
  • Default avatar -
    Lepr
    Uvijek sam znala kukati "ja sam masna kao patka imam masti puna šaka. Oh sudbino moja kleta da mi se otarasiti masti prije ljeta. Oskudni badić obući moram da me pogleda svaki lola." Ali kukanjem se ne skidaju kile. Ne …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.