Komentari 30

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mery86
    pozdrav svima ja sam nova mada vec dugo samo citam :) ena drzim ti fige i zelim puno volje, u istoj smo muci jer i ja imam 24g i blizu 90kg samo sto sam ja na drugoj dijeti...... sretno
  • Default avatar -
    Gegi
    Ena kao da pričaš o mom životu, isto se osjećam i izgledam, nikad nisma bila mršavica u životu ali nakon 2 trudnoće moj san o mršavosti i ljepom izgledu se srušio, bezvoljnost i prepuštanju melankoliji me skroz obuzelo, nepronalazim više …prikaži još!
    tamaruska
    Krenulo jeeee :))) pratimo te u stopu i navijamo za tebe :)))) Sva sam se naježila dok sam čitala članak o tebi :) Vidiš, odma i nas ostale motiviraš da se i mi pokrenemo :))))
    buckaiva
    draga Ena evo uz tebe sam čitajuči tvoju priču kao da slušam sebe i ja imam 93 kg al sam nešto niža i 1.5 krečem na dijetu .a ti samo hrabro i pobjedi sretno
    astraaa
    Sve se može kad se hoće.. ja sam isto reducirala prehranu i počela trenirati.. izgubila sam dosta kilograma. Držim ti fige.. i zapamti... sve je u glavi!!!
  • Default avatar -
    EmaGrace
    Draga Ena, apsolutno Znam kako ti je ja sam 170cm,95kg i naj najgora zona mi je veliki trbuh pogotovo sad mlitava koža koja mi je ostala od drugog poroda..Ja te osobno molim plzzzz ne odustaj. I ja sam donjela odluku …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeska83
    i meni je sve ovo poznato, visoka 173 cm dosla sam do cca 90 kg, sad zadnjih mj dana skidam i dosla sam na cca 87, tesko je, krenula sam s trcanjem svaki dan prije posla, 3 il 4 kruga …prikaži još!
  • Default avatar -
    anaos
    Ena svaka čast, izdrži, sad imaš veliki poticaj, to je ono što meni treba, nikako da krenem u teretani ni ništa, isto sam student a celulit se gomila :(
  • Default avatar -
    anaos
    Iskreno mislim da nam nije potreban datum od kojeg bismo krenuli na dijetu, potrebno je reći dosta samom sebi i pokrenuti se, neće kg ići dolje same, malo aktivnosti , čak iako je glupo nekom otić u teretanu treba se …prikaži još!
    traviata
    Drage moje zdrave kravice, znam kako se osijećate jer sam i ja sada došla u fazu kada me je počeo smetati moj trbuh. Naime, sada imam 37 godina, visoka sam 165 cm i trenutno imam 56 kilograma i to me …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.