Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ena kao da pričaš o mom životu, isto se osjećam i izgledam, nikad nisma bila mršavica u životu ali nakon 2 trudnoće moj san o mršavosti i ljepom izgledu se srušio, bezvoljnost i prepuštanju melankoliji me skroz obuzelo, nepronalazim više
…prikaži još! sreću u ničemu i jako sam nesretna zbog svog izgleda, žao mi je što nisam pronašla ovu stranicu ranije da se mogu uključiti u ovaj program, jer vjerujem da uz podršku svih ovih ljudi čovjek dobije volju da se trgne iz ovog bezizlaznog stanja. moj san je bez srama otići na plažu, a ne skrivati se po kamenjaru, potrčati sa djecom, igrati se snjima, izać među ljude sa glavom gore i ne oblačiti više mušku preširoku odječu da bih sakrila svoj ogroman trbuh.
držim ti palčeve da uspiješ ostvariti snove puno žena koje žive tužnom svakodnevicom.
Sretno.
Meni nije bilo baš ugodno kada sam imala višak kilograma. Svaki puta kada bi se pogledala u ogledalo rekla sam samoj sebi:ne boj se, ja sam". Zapravo i da me Obelix vidi zasigurno bi rekao :"Auuuu vidi konkurencije". Kod mršavljenja
…prikaži još!enja puno mi je pomoglo:
1) Metho Draine Detox
2) Me Draine Slimming
3) Helan šok tretman ampule namijenjene osobama s prekomjernom težinom.
pozdrav svima ja sam nova mada vec dugo samo citam :)
ena drzim ti fige i zelim puno volje, u istoj smo muci jer i ja imam 24g i blizu 90kg samo sto sam ja na drugoj dijeti......
sretno
Drage moje zdrave kravice, znam kako se osijećate jer sam i ja sada došla u fazu kada me je počeo smetati moj trbuh. Naime, sada imam 37 godina, visoka sam 165 cm i trenutno imam 56 kilograma i to me
…prikaži još! jako muči jer mi sada sve ide u trbuh, bez obzira što vježbam oko 4-5 sati tjedno. Znam da ćete reći da to nije puno kilograma, ali pred dvije godine sam imala 54 kilograma i osjećala sam se super, a sada se osijećam jako umorno i tromo i muka mi je kada vidim svoj odraz u ogledalu. Svjesna sam da s godinama se tijelo mijenja, ali se bojim da se nisu kilogrami počeli nakupljati već sada. Jedem manje nego kada sam bila mladja, suzdržavam se od slatkoga, probala sam sa dijetom 30%u 3 tjedna, ali svaki puta nešto zeznem. Čak sam sada počela piti i Ella čaj.
Pila sam već svakakve gluposti; zelenu kavu i Alli tablete-ali sve uzaludno bačen novac. Mislim da je moj problem što nemam redovitu probavu, nego svakodnevno koristim neke laksative-ortisan, dulokolax i sl.; tako da imam i problem s nadutošću. A isto tako što ne mogu uskladiti se i imati neku normalnu redovitu prehranu - preko dana gotovo ništa ne jedem na poslu, koji je sjedeći, a noću se već uredno zadnjih tri mjeseci budim oko tri i stavljam nešto u kljun.
Ljuta sam sama na sebe i očajna sam, ali si ne mogu pomoći.
Curke, pomagajte i savjetujte me što da radim da živim normalno, da izgubim bar 1 do 2 kg, da imam norrmalnu probavu i da budem zadovoljna sa sobom...............
Drage Gegi i traviata, moram vam reći da ste vi te kojima bi trebalo skinuti kapu i puno ste snažnije od mene jer obje ste rodile i barem imate obrazloženje za svoj trenutni izgled. Ja to ne mogu reći, i
…prikaži još! ako sada ne usvojim nove navike, kada ću? Jedan je ružan komentar bio da ću, kad jednom zatrudnim, nabrati 120 kg. Možda je ta osoba u pravu-ako ja ostanem ona stara. Ali taj mi je ružan komentar samo pojačao želju za uspjehom.
Tako i vi; svaki razočaravajući pogled u ogledalu, svaku lošu kritiku na račun svog izgleda i svaki dosadašnji manjak kontrole za stolom, možete pretvoriti u motivaciju. Tako ja trenutno funkcioniram jer budem ljuta na sebe kad poželim pokleknuti. I pomaže imati u blizini sliku na kojoj izgledaš dobro kao što ponovno želiš izgledati.
Niie lako navući se na vježbanje, ali savjetujem vam da krenete u teretanu, na aerobic, pilates....bilo što. Na početku je teško ponovno se priviknuti na vježbanje, ali ja tek vježbam tjedan i pol i ovaj mi je vikend strašno falio odlazak u teretanu. Svaki dan idem biciklom na faks, i uživam iako me bole mišići od upale. A za vikend sam imala višak vremena, bilo je loše vrijeme i što sam napravila? Previše pojela.I jedva čekam orbitrek danas podvečer.
Traviata, iz iskustva ti moram reći da je puno bolje krenuti u borbu sa lošom probavom prirodnim stvarima, a lijekove ostaviti za kraj. I osobno se nosim s tim problemom. U srednjoj sam školi imala velikih problema sa herpesom koji bi mi izbio oko usana pri svakoj menstruaciji, prehladi, stresu ili sunčanju. Shvatila sam da mi u spračavanju pomažu probiotik jogurti i tada sam primijetila da je i probava urednija i otad ih koristim i zaista pomažu. Probaj :)
Lijep pozdrav, cure!
Draga Kerstin, hvala na podršci, samo me nemoj toliko hvaliti jer ja nikada nisam bila trudna i nisam rodila i u tome je problem da me je počeo mučiti trbuh, a mislim da to nije u redu jer ipak nisam
…prikaži još! rodila.
A isto tako, ja vježbam, odnosno idem na fitness gdje vježbamo s bučicama, loptom i što već. Vježbam sada već dvije godine i uredan sam po tom pitanju jer idem oko 4-5 puta tjedno, a u početku sam i više. Sada sam smanjila sate treninga iz razloga što mi se je razvila muskulatura, a i malo sam se udebljala (1-1,5 kg), a to se vidi, a poslije treninga sam gladan, a isto tako gladan ne mogu vježbati. Sada se bojim da se još više ne udebljam jer ipak sam prešla 35 kada se kilogrami počnu skupljati i gravitacija djelovati. Naime, kada sam krenula vježbati, brzo sam preoblikovala tijelo (izgubila sam jahače hlače i malo mi se je guzica smanjila) i utegnula sam se, a to je i ostalo, samo je problem što sam u startu i mršavila tako dam sam došla do svojeg ideala 54 kg i vidjela mi se je savršeno muskulatura, trbušnjaci, rebrica i sl., a to je sada nestalo nakon što sam se vratila na prvobitnu težinu. Znam da je mišićna masa teža od sala, ali ipak želim biti mršavija da mi se vidi muskulatura, te sam stoga jako nesretna.
Pozdrav i svaki je komentar dobro došao, bilo koje vrste ;)
Za redovitu probavu koristite magnezij od 350 mg.(savjetujem kupiti u ljekrani) A za trbuh-moj profesor je rekao da za ravan trbuh treba 50 trbušnjaka dnevno.
I još nešto u vezi trbuha pokušajte sa Somatoline Cosmetisc- Trbuh i bokovi.
Hvala, lepr na savjetu. Probati ću sa mg, mada sam našla i twinlab-ov mg u kapsulama od 500 mg, a taj je uvije bolji od dietpharma, ali vidjet ću u ljekarni koja je razlika u cijeni.
Pronašla sam u ljekarni pravila o prehrani: - dan započnite uzimanjem svježeg voća -svakodnevno konzumirajte prirodne sokove voća i povrća koncentrirane ugljikohidrate-tijesto, rižu i krumpir ne jedite zajedno s koncentriranim bjelančevinama-mesnom, ribom i peradi -ne izgladnjujte se i ne preskačite
…prikaži još!ačite obrke
-pijte minimalno 8 čaša vode
-vodu kao i svaku drugu tekućinu valja piti u malim gutljajima
-svaki dan jedite izbalansirane dnevne obroke
-izostavite uporabu dijelog brašna, bijelog šećera i bijelog griza
-uzimanje slastica i slatkiša svedite na minumum
-uzimanje soli svedite a minimun
u pripremanju jela koristite hladna prešana ulja
-konzumirajte dovljno vlakana
-jedite što više svježe (ne zamrznute) hrane iz našeg podneblja, uzgajane prirodno
-pijte svježe mlijeko
-jedite ribu 2-3 puta tjedno
-jedite ugljikohidrate punog zrna od tzv cjelovitih žitarica
-svaki dan jedite po mogućnosti svježe pripremljene obroke
-umjesto crne kave i alkoholnih napitaka pijte čajeve
-kada niste mentanlno i fizički aktivni ne jedite obiljek ugljikohidrata
-bavite se tjelenosm aktivnošć
-spavajte minimalno 7 sati.
Uvijek sam znala kukati "ja sam masna kao patka imam masti puna šaka. Oh sudbino moja kleta da mi se otarasiti masti prije ljeta. Oskudni badić obući moram da me pogleda svaki lola." Ali kukanjem se ne skidaju kile. Ne
…prikaži još!. Ne može se preko noći skinuti mast koju sam zubima natukla. I dokle mi god ta ideja nije došla iz glave u petu pomaka nije bilo. Uz zdravu prehranu i vježbu uspjela sam skinuti kilograme. Vježbe sam izvodila kod kuće s time da mi je od velike pomoći bio dvd s vježbama. Dok gledam instruktoricu i ja dobijem motivaciju a k tome i pravilno izvodim vježbe. I odoše kilogrami.
Ena sanja o ravnom trbuhu
Komentari 30
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.