Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
vjerujem da se možeš pridržavati ovakve prehrane, ali ja osobno sam prestala ići jesti u menzu jer se hrana užasno pogoršala =( tako da bih ja trebala sama si spremati tu hranu... =( to je jedina mana
O, može se, ako je novac u pitanju (a svakom studentu je, pa i meni)... Evo, čisto uštede radi, u menzama uzimam vegetarijanski meni (iako nisam vegetarijanac)... Za cca 6kn imam juhu, glavno jelo (tipa gljive s tjesteninom ili odrezak
…prikaži još! od soje s mahunama), salatu i sokić, dok bih mesni meni (neke neidentificirane životinje) platio barem 9kn... :)
Plan zdrave prehrane za studentski budžet
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.