Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja čitav život doručkujem, ali sam se svejedno u posljednjoj godini udebljala 10 kg. Pitam se sad da li ja uopće znam šta je doručak, jer meni je doručak oko 10/11 sati, a ustajem u 6. Naravno da je prvo
…prikaži još! što stavim u usta kafa i eventulano neko voće. Da li doručkovati podrazumijeva jelo odmah po ustajanju?
Ja i moj muz kada ustanemo obicno ili kahva ili caj. Zatim dorucak. Ustajemo ujtru oko 6. Mislim da je najveca greska sto mi nismo upuceni u ono sta je zdrava ishrana! Za nas dorucak ili mora biti obilan i
…prikaži još! brz! Mislim da je tu greska. U zadnje vrijeme otkako smo na pgrogramu mrsavljenja ja jedem kornfleks a moj mu namaz ili kuhana jaja. Hljeb pecem sama, ne kupujem ga. Problem sviju nas je PREJEDANJE. Ne znamo granicu ne vidimo granicu. Kada sam ja prva krenula na program mrsavljenja zavrnula sam pipu tovarenja hrane. Kupujem striktno po spisku. Kada sam kupovala bez psiska ma cim nesta ugledas trpas u potrosacka kolica. Imala sam krize za secerom ( jela sam prije svaki dan cokoladu), imala sam krizu za gaziranim picem ( svaki dan-dva kola fanta). Danas pijem mineralnu vodu. Mislim da ipak moj organizam trazi nesta sto covjek osijeti onu vodu u ustima onaj kribeln.. kada je moj muz kod mene vidio rezultate i on se pridruzio programu mrsavljenja. Nema vecere, svaki 4-5 dan popije se SENSIA, dorucak silidan rucak minimalan ali hranljiv. Sto se tice SLATKA iskljucivo puding i to jedan put u 10.dana sa skroz malo secera! Bitna je jaka volja. Najteze je bilo sto pojedes nesta ali valjda organizam navikao na prejedanja pa trpis a fol osjetis glad., Ustvari to nije glad to je samo losa navika jer je organizam navikao umijesto pola-jednog tanjira mi smo trpali 2-3.tanjira u se.
Koji je to hormon "uzbunjivanja"? ukoliko kasnije u danu jedemo malo, neće li i onda doći pada razine serotonina i sukladno tome slabijeg prijenosa impulsa odnosno do nenormalnih tjelesnih funkcija?
Dijeta s obilnim doručkom
Komentari 4
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.