Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Gledati na svaki dan sa istim žarom i uzbuđenjem i neutaživom željom za istraživanjem, avanturom i rastom. Volim staviti svoje roze naočale i na putu do faksa, posla nositi osmijeh. Na ulici ili u tramvaju ljubazno pomoći potrebitima. Vodim treninge
…prikaži još!e i moram priznati da je jedan od najljepših trenutaka na kraju treninga, navala pozitivne energije i osmijeh na licima vježbača. Volim čitanje knjiga po tramvajima, šetnje po suncu i volim svaki dan ispunjen plesom koji doslovno pokrece moju dusu <3
Treba ovo shvatiti :) Poradila na svom samouzdanju, i osvanula sama sebi u novom izdanju. Iza velikih crnih očiju sada vidim dijete kojem se sviđam od glave do pete. Moja pojava sjaji samo kada moja duša pjeva, i kada moje
…prikaži još!e misli ka dobroti lete..
Svi drugi su zauzeti,
budite ono što stvarno jeste ;)
Volim boravak u prirodi i bavljenje tjelesnom aktivnošću!Zato ove dvije stvari spajam i svakodnevno trčim.Tako moj dan započinje boravkom na svježem zraku,tjelesnom aktivnošću i navalom endorfina.Malo je reći da je ovo idealan početak dana.Raspoloženje mi se podigne,budem opuštena jer sam
…prikaži još! trening odradila i imam cijeli dan za nove radne pobjede i ostvarenje snova!Prijeđeni kilometri,sve bolje prolazno vrijeme-optimizam je ono što time dobijem i znam da sve se može kad se hoće!
Moj mali ritual je setnja sumom sa svojim muzem i djetetom. Sami, uzivamo u prirodi, zajednistvu, ljepoti oko nas. Disemo punim plucima. Ne nosimo mobitele. Tih dva, tri sata postojimo samo mi.
Darujemo novi hit: "Hygge - sretan život na danski način"!
Komentari 24
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.