Komentari 24

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    AdrijanaDana
    Gledati na svaki dan sa istim žarom i uzbuđenjem i neutaživom željom za istraživanjem, avanturom i rastom. Volim staviti svoje roze naočale i na putu do faksa, posla nositi osmijeh. Na ulici ili u tramvaju ljubazno pomoći potrebitima. Vodim treninge …prikaži još!
  • Default avatar -
    Vorteex
    Treba ovo shvatiti :) Poradila na svom samouzdanju, i osvanula sama sebi u novom izdanju. Iza velikih crnih očiju sada vidim dijete kojem se sviđam od glave do pete. Moja pojava sjaji samo kada moja duša pjeva, i kada moje …prikaži još!
    YellenaBM
    Volim boravak u prirodi i bavljenje tjelesnom aktivnošću!Zato ove dvije stvari spajam i svakodnevno trčim.Tako moj dan započinje boravkom na svježem zraku,tjelesnom aktivnošću i navalom endorfina.Malo je reći da je ovo idealan početak dana.Raspoloženje mi se podigne,budem opuštena jer sam …prikaži još!
  • Default avatar -
    marina289
    Moj mali ritual je setnja sumom sa svojim muzem i djetetom. Sami, uzivamo u prirodi, zajednistvu, ljepoti oko nas. Disemo punim plucima. Ne nosimo mobitele. Tih dva, tri sata postojimo samo mi.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.