Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
opuštam se tako da namjerno preusmjerim negativne misli u pozitivne,da duboko i polako dišem i osvjestim sadašnji trenutak,onaj u kojem ne postoji ni prošlost ni budućnost.Također izrazim zahvalnost za sve što imam i što živim.To me uvijek umiri i opusti.
Pošto sam srednjoškolka a još k tome i maturantica, moji ritualni uživanja nisu nekakvo dugo sjedenje i ljenčarenje, već kratke, ali slatke stvari, poput polu-satne kave s prijateljima nakon nastave ili trenutak kad uhvatiš vremena da pogledaš epizodu omiljene serije
…prikaži još! :) Uostalom, u današnjem svijetu u kojem je sve užurbano i ni za što nemamo dovoljno vremena mislim da je prava dragocjenost uhvatiti sat vremena dnevno za sebe i svoje interese te da je to ono što nas održava živima i sretnima.
Moj mali ritual počinje ujutro kad zavjese nestanu na prozoru i u sobu uđe zraka sunca. Ona mi stavlja osmjeh na lice. Ustajem. Pravim čaj. Šalica na Štrumpfetu već čeka topli napitak. Dan je tek počeo. Miris čaja ispunjava sobu.
…prikaži još! Uzimam čaj i gledam kroz prozor. Stabla su gola, vjetar ih vija. U sobi je ugodno toplo. Pijem čaj. Topli napitak teče niz grlo. Duša je dobila krila, sanjari o ljubavi i miru. Tišina je posvuda. Čaj potiče utjehu. Nisam sama, slatka toplina pravi mi društvo.
Radim stresan posao, s brojevima i novcem, i taj tempo je išao dok se nije odrazio na moje zdravlje. To je bio signal da usporim, zastanem i proniknem u sebe te da shvatim kako stvari koje su mi se činile
…prikaži još!e bitne zapravo su nebitne. Živim na selu i počela sam cijeniti prednosti da imam mogućnost za uzgoj povrća iz vlastitog vrta. Taj dodir sa zemljom kao da me puni energijom i iscjeljuje, a ukusno domaće neprskano povrće samo je dodatni plus. Najvažnije je ne izgubiti kontakt s prirodom.
Darujemo novi hit: "Hygge - sretan život na danski način"!
Komentari 24
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.