Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Dragi korisnici, molimo vas da komentirate samo ispod ovog članka, a ne otvarati posebne diskusije za glasanje ispod pojedinačnih recepata. Također, jedna osoba pod jednim korisničkim imenom može dati samo jedan glas, uzimat ćemo u obzir samo jedan glas od
…prikaži još! istog korisničkog imena. Hvala vam svima na vašim glasovima!
pridružujem se kritici-nije u redu da jedna moderatorica sudjeluje u natječaju na glasove.sav ovaj natječaj je neregularan jer su u jednoj sezoni dva recepta (dvije juhe)iste osobe pobijedile i po meni ako to nije kršenje pravila i ako to nije
…prikaži još! uspjela po vezi treba značiti automatsku pobjedu !Iskreno,moj glas sam dao autorici tih juha jer volim juhe ,a i ne moraju uvijek pobjediti slastice.Ali zamjeram Zdravoj kravi što dopušta ovakvo glasanje jer nisu svi na fejsu pa da pozovu znane i neznane da glasaju niti moderatori već je pobjednika trebalo odlučiti uredništvo Zdrave krave,a ponavljam,ako je to isto uredništvo čak dva recepta proglasilo receptom tjedna onda je pošteno tu autoricu trebalo i proglasiti pobjednicom.
Ljudi, pa nisu 2 recepta od iste čitateljice ušle u uži izbor uredništva, kolko vidim , 4 različita recepta su od 4 različite autorice. To što je u jednoj sezoni objavljena 2 recepta kaj onda, nigdje ne piše d se
…prikaži još! to ne može objaviti, kaj ne? Bilo bi neregularno da se natječu dva recepta od iste kuharice a to ovdje nije slučaj. Ja ne vidim kako bi netko mogao zabranniti kuharicu da aktivira svoje fanove, to je isto kao da metko drugi tko se natječe nazove telefonom svoje prijatelje i moli da se glasa:) Svatko bira svoje kanale da aktivita svoje fanove i to je skroz legitimno. Ko da vi ne bi aktivirali svoje prijatelje kaj ne? Po meni je bitno da se bira samo jedyn glas po osobi i onda je ok!
bilo bi regularno da je uredništvo izabralo recept i nagradilo,a svako glasanje je natezanje,varanje,aktiviranje ljudi,a moderatori to itekako mogu i sve ja to bez veze.po meni isto dva recepta u jednoj sezoni su presedan i trebaju biti i pobjeda sezone.toliko od mene
Dragi korisnici, hvala vam svima na vašim komentarima i sugestijama da poboljšamo tehničku izvedbu glasanja. Puno nam znači vaše mišljenje. Svakako ćemo razmotriti sve vaše prijedloge i donjesti najbolju odluku u ponedjeljak. Hvala na strpljenju, Zdrava Krava
Kako je moguce da ste dopustili natjecanje moderatora, osobe koja radi za Vas? Za mene ste izgubili svaki kredibilitet. A ja nek onda isprobavam recepte i bacam novce ako mi ne uspije. Koja je to navlakusa!
Draga Mirela, za nas ne rade moderatori i ne poznajemo niti jednu kuharicu koja se natječe u ovoj akciji. Birali smo isključivo prema sastojcima i načinu pripreme recepata. Očito je došlo do neke krive informacije, jer niti jedna od kuharica
…prikaži još!ca na niti jedan način ne radi za Zdravu Kravu. Moderatori ne postoje. Kako smo već ranije naveli, istražit ćemo od kuda dolaze ovakve informacije i poboljšati tehničku izvedbu glasanja. Pozdrav od Zdrave Krave
Moram reci da je dosta ljudi ovdje neinformirano pa daje lazne optuzbe. Gospoda ili gospodicna Blanka nije nikakav placeni moderator, pa ljudi vi svi mozete pokrenut svoje tenme i diskuje na stranici i pozvat prijatelje da sudjeluju u temi koju
…prikaži još! ste otvorili za to vam ne treba bit moderator. Nego samo imat korisnicki profil i ime. Tako da se malo i formirajte prije nego bacate optuzbe na zensku koja je samo molila prijatelje da glasaju za nju. Mislim stvarno ako se ne razumijete u profile i pokretanke tema i internet pitajte.
Najbolji recept ljeta je...
Komentari 100
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.