Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
pridružujem se kritici-nije u redu da jedna moderatorica sudjeluje u natječaju na glasove.sav ovaj natječaj je neregularan jer su u jednoj sezoni dva recepta (dvije juhe)iste osobe pobijedile i po meni ako to nije kršenje pravila i ako to nije
…prikaži još! uspjela po vezi treba značiti automatsku pobjedu !Iskreno,moj glas sam dao autorici tih juha jer volim juhe ,a i ne moraju uvijek pobjediti slastice.Ali zamjeram Zdravoj kravi što dopušta ovakvo glasanje jer nisu svi na fejsu pa da pozovu znane i neznane da glasaju niti moderatori već je pobjednika trebalo odlučiti uredništvo Zdrave krave,a ponavljam,ako je to isto uredništvo čak dva recepta proglasilo receptom tjedna onda je pošteno tu autoricu trebalo i proglasiti pobjednicom.
Kako je moguce da ste dopustili natjecanje moderatora, osobe koja radi za Vas? Za mene ste izgubili svaki kredibilitet. A ja nek onda isprobavam recepte i bacam novce ako mi ne uspije. Koja je to navlakusa!
Najbolji recept ljeta je...
Komentari 100
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.