Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Glasam za juhu od mrkve i cikle jer mi se čini jako finom juhom i zapravo konkretnim,a jeftinim jelom,a ovi svi drugi recepti su kolači,a ja se zaželjela baš fine juhice i mislim da je u redu da pobjedi
Ljudi, pa nisu 2 recepta od iste čitateljice ušle u uži izbor uredništva, kolko vidim , 4 različita recepta su od 4 različite autorice. To što je u jednoj sezoni objavljena 2 recepta kaj onda, nigdje ne piše d se
…prikaži još! to ne može objaviti, kaj ne? Bilo bi neregularno da se natječu dva recepta od iste kuharice a to ovdje nije slučaj. Ja ne vidim kako bi netko mogao zabranniti kuharicu da aktivira svoje fanove, to je isto kao da metko drugi tko se natječe nazove telefonom svoje prijatelje i moli da se glasa:) Svatko bira svoje kanale da aktivita svoje fanove i to je skroz legitimno. Ko da vi ne bi aktivirali svoje prijatelje kaj ne? Po meni je bitno da se bira samo jedyn glas po osobi i onda je ok!
Draga Mirela, za nas ne rade moderatori i ne poznajemo niti jednu kuharicu koja se natječe u ovoj akciji. Birali smo isključivo prema sastojcima i načinu pripreme recepata. Očito je došlo do neke krive informacije, jer niti jedna od kuharica
…prikaži još!ca na niti jedan način ne radi za Zdravu Kravu. Moderatori ne postoje. Kako smo već ranije naveli, istražit ćemo od kuda dolaze ovakve informacije i poboljšati tehničku izvedbu glasanja. Pozdrav od Zdrave Krave
Najbolji recept ljeta je...
Komentari 100
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.