Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Dragi korisnici, hvala vam svima na vašim komentarima i sugestijama da poboljšamo tehničku izvedbu glasanja. Puno nam znači vaše mišljenje. Svakako ćemo razmotriti sve vaše prijedloge i donjesti najbolju odluku u ponedjeljak. Hvala na strpljenju, Zdrava Krava
bilo bi regularno da je uredništvo izabralo recept i nagradilo,a svako glasanje je natezanje,varanje,aktiviranje ljudi,a moderatori to itekako mogu i sve ja to bez veze.po meni isto dva recepta u jednoj sezoni su presedan i trebaju biti i pobjeda sezone.toliko od mene
Dragi korisnici, molimo vas da komentirate samo ispod ovog članka, a ne otvarati posebne diskusije za glasanje ispod pojedinačnih recepata. Također, jedna osoba pod jednim korisničkim imenom može dati samo jedan glas, uzimat ćemo u obzir samo jedan glas od
…prikaži još! istog korisničkog imena. Hvala vam svima na vašim glasovima!
Najbolji recept ljeta je...
Komentari 100
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.