Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ma nije mi jasno zašto velika većina proizvođača još uvijek u proizvodnji koristi loše i nezdrave umjetne zaslađivače (sukreloza, aspartam...)? Groznog su preslatkog okusa i ujedno jako loši za zdravlje. Mislim da je vrijeme da se to potpuno izbaci iz upotrebe.
Mislim da je tu puno toga napisano, a jako malo rečeno... Ovo smo sve mogli naći i na internetu... Također, mogli ste sastaviti tablicu sa usporedbom shake-ova, od UH, P, M..., cijene, veličine pakiranja, pa omjeri pojedinih amk u pojedinom
…prikaži još!nom shaku, količina šećera, masti i slično.
Također, mogli ste uključiti i shakove manje poznatih firmi, npr. DM-ov proteinski shake koji također na papiru zvuči dobro. (kažem na papiru, jer su svi ovi članci rađeni na principu da se vjeruje onome što je napisano na kutiji...)
Baš ste smiješni. Ne kupujemo proizvod po danu nego za nekoliko tjedana. To bi me kao trebalo natjerati da ga kupim? Ajde molim Vas. Kao da su kupci danas glupi...
Analiza proteinskih shakeova na tržištu
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.