Osvoji Radius četkicu za zube

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    nela55
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:55

Imat ću zdrave, čvste zube,
    Uzimajući pastu iz tube.
    Bolest desni izbjeći ću,
    Od gingivitisa i paradontitisa pobjeći ću.
    Radius četkica je meka i laka,
    Posjeduje mikrovlakna.
    Želim četkati zube
    Radius četkicama za zube.

• Default avatar -
    isollea

Volim isprobavati različite četkice za zube pa skoro svaki put kupim neku drugačiju. Al meni to nekako sve dođe na isto, ne vidim baš razliku. Možda bi mi dobro došla Radius četkica pa da mi više ne padne na pamet probati neku drugu ;)

• Default avatar -
    marijaodzic

Ja koristim eletričnu četkicu za zube i mogu reći da mi je dobra,lakše očisti neke dijelove i bolje nego obična. No koristim ju gotovo često u kombinaciji sa običnom četkicom ,malo jednu malo drugu.I bitno je da su baterije dobre jer se osjeti da nema snage kada oslabe tako da nema efetka. Koristim extra jake punjive baterije.

• Default avatar -
    CIKO

od brojnih četkica koje sam do sada probao i koristio, najzadovoljniji sam sa Curaprox četkicama za zube koje imaju jaaaaako puno vlakana koja iščetkaju i najmanji komadić hrane između mojih zubi. I naučio sam od svog stomatologa da je uz odabir adekvatne četkice, jako bitna i tehnika četkanja zubi, pri čemu prvenstveno treba kružnim pokretima četkati i čistiti zube što nastojim što više primjenjivati i u praksi. Učinci su stvarno vidljivi i fenomenalni ;)

• Default avatar -
    MARADONA

ja sam apsolutno opsjednutasvojim zubima. stalno ih nešto peruckam, flossam, poliram, kod zubara sam već kao doma. nikad karijes nisam imao u životu. baš obožavam svoje zube. :D

što se proizvoda tiče, novu četkicu si kupujem svaki tjedan, mada je preporuka da se mijenja svaka 2-3 mjeseca, ali eto, veliki sam čistunac, pa tako i u tom pogledu...

• Default avatar -
    MACAKTOMMY

Koristim u kombinaciji normalnu četkicu, električnu četkicu i zubni konac. Električna mi je super jer s tim rotirajućim pokretima se super skidaju one nečistoće baš uz zubno meso (bolje i brže nego s običnom četkicom i lakše nego sa koncem), normalna četkica mi je onako za ugrubo pranje, a konac za između zubiju gdje ne može ništa doprijeti osim konca.

• Default avatar -
    REZIKA

Imam Dontodent elektricnu cetkicu za zube. Kupila sam ju kad sam dobila prvi popust u dućanu. Super mi je, imam osjecaj da ocisti puno vise nego obicna cetkica za zube. Ima dvije jacine, Active i Sensitive, ali zasad ju drzim na sensitive. Zubnu pastu utisnem u nju da se ne razleti posvuda kad ju ukljucim, pa ju mogu ukljucivati i izvan usta. Nemam vise problema sa ciscenjem osmica do kojih nisam mogla doprijeti obicnom cetkicom. Uopce nisam razmisljala da kupim neku drugu četkicu, jer Dontodent mi inace odgovara, a dobre ocjene je dobio i u njemackom casopisu Test.

peneloppe

Puno hvala na osvojenoj četkici, baš ste me razveselili :-)

• Default avatar -
    ivanika

Ne vjerujem!!!Hi hi kvala Zdrava Krava!Javim se!Puno nsreće ostalima u nagradnim igrama,konačno vjerujem da netko čita poruke!

• Default avatar -
    ivanika

četkica je fora,neobično izgleda,velika je,kontam da lijepo opere jer je velika,savitljiva i zađe u svaki kutak usta!hvala još jednom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani