Osvoji Radius četkicu za zube

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    vitoana
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:55

Ne znam da li je to povezano, ali problem s desnima je tijekom trudnoće i sada u fazi dojenja inteziviran, pogotovo što je riječ o drugoj trudnoći i drugom dojenju, tako da bi moji zubi i usna šupljina za Radius četkicu bili pravi izazov! Nažalost, na otoku se ne može nabaviti, pa evo prilike za poziv Bio Svijetu da se otisne morem do jednog udaljenog otoka - Korčule!

• Default avatar -
    marija48

Moje iskustvo s četkicom za zube? Posljednje što sam doživjela odigralo se prije nekoliko dana. Mojeg sam unuka zatekla da s njom četka prašinu unutar kučišta od kompjutera. On tvrdi da je moja četkica kao stvorena za to. Sad se svako veće pitam bi li ja saznala za njegovu akciju da ga nisam zatekla na djelu?!? Zaista trebam Radius četkicu jer ona je idealna samo za zube.

• Default avatar -
    mrkihno

Nemam iskustva s četkicama za zube jer rijetko perem zube, ali isto tako mi ljudi kažu da imam rijetko lijepe zube. Pošaljite mi četkicu za svaki slučaj ako donesem novogodišnju odluku da ću druge godine prati zube.

• Default avatar -
    atebazile

Ne znam zbilja šta da vam napišem da bude kao najbolji komentar.

• Default avatar -
    gaga_007

Čujte i počujte, istina je prava
    Super četkicu za zube poklanja nam zdrava krava
    To nije samo obična za zube četkica
    Ona ima čak 6350 mikrovlaknastih dlačica
    Super oblikovanu zaobljenu glavu
    I ergonomski oblikovanu ručku pravu
    Zato jednu četkicu pošaljite baš meni
    Da i dalje zdravima održavam svoje zube i desni!
    Hvala Vam!

freya_niky

Nećak mi svako malo krade četkicu jer imamo slične...neki dan sam našla nečiju dlaku u četkici...fuuuuuj!!! još uvijek mi se želudac oporavlja od tog incidenta pa s novom četkicom ne bi više dolazilo do nesporazuma =)

peneloppe

Muke s četkicama mučim već dulje vrijeme. Nekim ljudima to zvuči pretjerano i banalno al stvarno je jako teško pronaći četkicu s kojom je ugodno prati zube i koja zaista obavi svoj posao. Zadnji put sam bila zadovoljna četkicom prije tri godine, baš sam dugo kupovala tu istu koja mi je odgovarala, no nažalost više se ne proizvodi. Kupovala sam sve i svašta al ponekad bi te četkice završile za čišćenje radijatora i svega što se nađe na putu. Otad mi je svaka kupnja Sizifov posao. Zato nemojte dopustiti da se bakterije i karijesi kotrljaju i dajte mi Radius četkicu ;-)

• Default avatar -
    Globetrotter

Prije tri dana mi je slučajno upala dečkova četkica za zube u WC školjku. On je, naravno, poludio kada sam mu rekla, ali je pristao da mu kupim zamjensku dok ne pronađem baš takvu kakvu je imao!! Problem je u tome što je ta četkica bila limited edition i neću je naći tako skoro!!!! A on mi svaki dan "prijeti" da će nešto od mog kozmetičkog pribora umočiti u WC, a da ja neću znati što :DD Bojim se da je jedini način da mi oprosti još bolja četkica od one njegove stare ;)) Help!!! :))

• Default avatar -
    zea222

Dovoljno je reć da je najmlađa sisterka oprala zube mački s mojoj četkicom. Od onda ja muku mucim s prevelikim, premalim, tvrdim i mekim glavama na četkicama koje usput kad ih bacim u mirovinom jer ne valjaju, sestra upotrijebi za ribanje fuga, i rubova od vrata. :D
    Imam jednu, dotrajalu i nikakvu. Samo zato jer mi pase takva. Ajd pomogajte! Hvala! Pusabok! :D

• Default avatar -
    lindora

Miris kadulje,kamilice,ružmarina,matičnjaka samo su dio mediteranskog ugođaja kojeg mogu prenijeti u svoj dom ili ured kad četkam svoje zube sa raznolikim i zdravim izborom paste za zube.
    Radisu četkica za zube i pasta za zube su moja veza iz snova.Uz samo malo truda svakog dana dok četkam svoje zube dobijem maksimalan učinak za cijeli dan.Moji zubi su bijeli,a osmijeh dok kontaktiram s ljudima siguran. Volim svoje zube. Zbog njihovog blještavog,zdravog i čvrstog izgleda moji se podočnjaci i ne primjećuju. ;)

• Default avatar -
    adriana007

Moj je suprug vrlo temeljit u održavanju zubne higijene, no bez obzira na kvalitetne četkice koje kupujem(o), vrlo brzo istroši vlakna i nakon 2-3 tjedna treba novu. Baš me zanima koliko bi mu potrajala Radius četkica!

• Default avatar -
    toja

Ova četkica bi bila idealna za mog sina, jer stalno ima problema sa zubima i desnima, a nije baš oduševljen pranjem zubi. A ono što je novo uvijek je zanimljivo i primamljivo, pa se nadam da bi ga Radius četkica privukla na češće pranje zubi

• Default avatar -
    katichh

često imam problema sa zubima.....i jakoo teško pronalazim odgovarajuću četkicu...ako kupim neku jeftinjaru pretvrda je..opet ako kupim neku skuplju premekana je kao da ju je netko već "koristio".......
    tako da sam za odabir četkica u kritičnoj zoni ..zapravo ne znam što mi odgovara..tako da bih htjela probati nešto sasvim novo....čak mi je teta jednom prilikom iz njemačke donijela četkicu za zube,ali ni ta mi nije bila baš neka....često mijenjam četkice pa su mi ukućani rekli da bih mogla napraviti "izložbu odbačenih četkica" ....želim isprobati Radius četkicu i napokon naći pravu za sebe :))))

• Default avatar -
    MartaP

Ma zamisli ti da ja jedno jutro dođem u kupaonicu i nađem tamo četku koja bi mi se osmjehnula svojom velikom glavom prekrivenom mikrositnim mekanim vlaknima:) Koja bi to radost bila! A tek bljesak po izlasku iz kupaone?

• Default avatar -
    scalia

8 godina sam nosila fixni aparatić za zube i sad sam ga napokon skinula.Ne moram vam ni reći koliko je to uništenih četkica za zube.Međutim tek sad kad sam mislila da je sva muka iza mene,najgore je tek došlo.Naime i na najmanji dodir četkice desni mi jako krvare.No dobro to nije baš sve zbog dugotrajnog nošenja aparatića nego sam kriva i ja.Koliko god sam mislila da znam te stvari i koliko god pazila na svoje zube nisam znala izabrati pravu četkicu za zube.Uvijek sam birala najtvrđu četkicu i tek nakon ovog članka pitala sam svog ortodonta za savjet.On mi je rekao da kad kupujem uvijek kupim mekanu četkicu odnosno onu na kojoj piše "soft".Ja sam ga na to zapanjeno pitala kako mi četkica koja nije najjača može oprati zube kako treba,patim od toga da nakon svakog zalogaja zube dobro operem(to mi je ostalo još iz vremena nošenja aparatića).On se samo nasmijao i dao mi par brošurica nakon kojih a i nakon vašeg članka polako počinjem shvaćati ta četkica može biti nježna za zube i desni i ujedno vrhunski raditi svoj posao.Iskreno sad sam u fazi traženja idealne četkice i vidim da bi mi ovo četkica u potpunosti odgovarala,pogotovo jer čisti i interdentalne prostore a ja ne mogu nikako te međuzubne prostore očistiti jer ne mogu koristiti zubni konac iz razloga što sad imam na unutarnjoj strani zubiju pričvršćenu trakicu koju ću morati nositi 2 godine da se zubi fiksiraju i jako me je strah da mi se zbog toga ne počne raditi karijes.A iskreno me je najviše strah tog krvarenja desni jer je osoba iz bliže obitelji upravo na taj način dobila paradentozu i izgubila sve zube.Najveće otkriće u ovom članku mi je ovo da se četkanjem gore-dolje potiskuju bakterije pod desni.Eto ja sam još od kada su nas u školi učili kako pravilno prati zube prala ih na taj način.Dali ste mi ovim nadu da i za mene četkanje zubi može biti bezbolno i da ne mora svako moje pranje zubiju završiti sa količinom krvi kao da vadim zube a ne da ih perem.

• Default avatar -
    tammy_22

Moja iskustva nisu loša
    no četkica svaka brzo dođe do koša.
    Za svoje zube i desni ja najbolje želim
    da blistav osmijeh svakodnevno dijelim!
    Radius četkicu zato ja hoću
    jer, kao što vidim, pruža najbolju kakvoću!

• Default avatar -
    ZAKS

Kaže četkica za zube: 'Imam najgori posao na svijetu.'
    WC papir će nato: 'To ti misliš!'

• Default avatar -
    gojuric

Zbog osjetljivih desni vječito tragam za idealnom četkicom isprobala sam cijelo čudo četkica za zube a za ovu četkicu čujem prvi puta i baš bi ju voljela dobiti možda baš ona bude za mene No.1.

• Default avatar -
    antonija1990

Da su zdravi i lijepi zubi najbolji ženin ukras na licu, to je dobro poznato. Dosta vremena je bilo potrebno kako bi si pronašla odgovarajuću četkicu - od soft, medium ili hard, do oblika i specifičnosti.
    Smatram kako su upravo četkice najbitnije za zube, a ne pasta.
    O Radius četkicama čitala sam samo najbolje, stoga bi se jako veselila kad bi ih mogla isprobati.

• Default avatar -
    stankica

Četkica prava bitna je jako
    Ali nju izabrati ne zna baš svatko.
    Bolesti desnih jako se bojim
    Gingivitis ili paradontitis,strah me da se ne usrećim kojim.
    Četkica je ova meka a ne tvrda
    To je važno zato jer uz nju nikad neće nijedan zub početi da se mrda.
    Radius četkica do 9 mjeseci traje
    I tri puta čišće zube ona nam daje.
    Sa četkicom ovom četkanje "gore-dolje" zaboravi
    I za nov način čišćenja "naprijed-nazad" ti se pripravi.
    Četkicu ovu jako želim
    Obećajem da ni sa ljubavi svoga života neću da je dijelim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani