Osvoji Radius četkicu za zube

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    ivana20
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:55

Uh, ja ih trenutno u kupaoni imam 5,6 različitih :P Uvijek kupim, pa nisam zadovoljna, ili mi se svidi neka druga.. kao trenutno ova vaša Radius! :)) pa eto, ak dobijem, riješavam se ovih svojih :))

• Default avatar -
    malilosinj

Bez četkice za zube ne bi znala živjeti jer moji su zubi odraz moje ženstvenosti.

• Default avatar -
    marexx

Iskustva sa četkicama za zube???!!! Užas!!! Već pet godina svako dva mjeseca mijenjam četkicu za zube. Kupovala sam one od 15 kn do 50 kn, meke, tvrde, sa gumenom drškom, bez gumene drške, sa dugim nitima, roze, plave, velike, male, električne, ručne, potpuno ravne, nakrivljene,... i još dan danas nisam naišla na četkicu koja bi mi 100% odgovarala.

• Default avatar -
    micuga

Pišem komentar u nadi da ću dobiti četkicu za mojeg sina. Njegova je potrošnja pasti, četkica, zubnog konca, dentalnih čačkalica s koncem ili bez, interdentalnih četkica, konca s ogledalcem i nezmamčega još, ogromna. Priznajem da su mu zubi lijepi i bijeli ali u svakoj trgovini može 45 minuta provesti pred policom s četkicama i pastama za zube. Zaista bih se radovala da osvojim Radius jer možda je baš ta četkica ona koji godima traži.

• Default avatar -
    josip22

Kraljevstvo za pravu četkicu !

• Default avatar -
    MsVijolica

radius četkica bi bila prava za moga muža, jer on obožava prati zube, svako jutro i večer uredno četka po 100 godina, a četkice i paste mijenja što češće može.... pomozite mu da nastavi sa svojim dobrim navikama!

• Default avatar -
    sanja07

radius četkica za zube,četkica za svakoga i za sva vremena!!!

• Default avatar -
    LADY_Ra

Ne kaže se bezveze da je matematika svuda oko nas! Radius me asocira na začarani krug zdravlja koji treba svakodnevno slijediti da zločeste bakterije ne bi slučajno stale u red i formirale sekantu, koja će presjeći taj krug i razoriti sklad u njemu!

• Default avatar -
    valencia72

Potraga za savršenom četkicom za mene je potraga za Svetim Gralom.Zube redovito perem ali očito uvijek s pogrešnom četkicom,probala sam valjda sve što postoji na našem tržištu,svaki novi izum koji obećava brda i doline ali moje desni su strašno osjetljive,ako pritisnem malo jače uvijek prokrvare.Moram priznati da mi je ova četkica vrlo primamljiva i voljela bih ju dobiti pa da zabljesnem svojim zdravim zubima i desnima u Radiusu od nekoliko kilometara!

• Default avatar -
    brynn

Moje iskustvo s četkicama za zube:
    1. težak emotivni rastanak od stare )dijelom i zbog toga što znam da slijedi potraga za takvom ili sličnom)
    2. kupovanje nove
    3. nova ne valaj
    4. kupovanje još jedne
    5. ne valja, ali ne mogu ići kupiti i treću
    6. korištenje te iste, uz maksimalno svladavanje da ju ne puknem u smeće
    7. slučajan nailazak na onakvu kakva je bila stara!

Hoće li Radius svesti ove silne korake na samo dva:

1. 1. težak emotivni rastanak od stare )dijelom i zbog toga što znam da slijedi potraga za takvom ili sličnom)
    2. kupovanje nove, još bolje - Radius četkice!!!!!

• Default avatar -
    Globetrotter

Budući da mi je dečkova četkica slučajno upala u WC školjku i budući da mi je on priprijetio da će nešto od mojih stvari iz kupaonice također umočiti u WC ako ne dobije istu takvu, moram kako znam i umijem doći do iste takve četkice!!! Problem je u tome što je četkica bila limited edition, možda bi mi oprostio jedino ako mu nabavim neku bolju! :P

• Default avatar -
    senida

Da sam od početka koristila Radius četkicu za zube vjerovatno ne bi imala paradentozu u 26 godini života!

• Default avatar -
    marina021

Muka mi je tražit i kupovat četkice za zube jer su sve na isti kalup i nijedna mi nije dovoljno učinkovita. Problem je što imam nepravilne zube (da, da, bila sam lijena nosit aparatić ko klinka) pa ih je još teže prati. Češće mi se stvaraju zubni kamenac i plak jer neka mjesta ne mogu pravilno očistiti običnom četkicom. Zapravo nema šanse da koristim samo običnu četkicu. Tu su još razne interdentalne četkice za mjesta koja ne mogu očisti običnom četkicom, pa zubni konac i slično. Cijela hrpa dentalnog pribora i muke za obično pranje zubi. Navodno se zubi peru 3 minute? Da baš, možda 13 ako ih želim donekle očistiti. Već sam pomišljala i na elektroničke četkice, ali prije nego se upustim u takve investicije, željela bih isprobat Radius četkicu za zube. Olakšajte mi pranje zubi i nek se nađe jedna Radius četkica i za mene pa da bacim nepotrebni dentalni pribor koji mi oduzima previše vremena i živaca! :)

• Default avatar -
    Malal

Stavrno bi je htjela isporobati!!!!
    Budući da sam zbog višegodišnjeg strganja s koje kakvim tvrdim i krivim četkicama i borbom za pravilo "kružno" četkanje, ipak uspjela toliko uništit desni prednjih zubi tj. ogolila sam zube i napravila tolike udubine u njima...strašno!! Ta udubljenja su mi već bila toliko bolna na podražaj hladno / toplo, da mi ih je zubarica nakraju i plombirala, al i dalje se mučim s pravilnim četkanjem!
    Tako bi stvarno voljela isprobati te nove Radius četkice, budući da se njima može četkati i "gore dolje" i da imaju toliko puno vlakana za koje vjerujem da temeljito očiste zube!

• Default avatar -
    malazana

Moje iskustvo za četkicama za zube koje sam da sada koristila nije nimalo pozitivno.Bez obzira na tvrdoću vlakana četkice,proizvođača ili cijenu ne mogu reći da sam zadovoljna učinkom čišćenja i njege svojih zubi i usne šupljine općenito..Ponekad mi se čak znalo dogoditi da mi između zubi zapne ,,vlakno četkice,, ...jako neugodan osjećaj.Smatram da masa proizvođača predstavlja svoje četkice kao vrlo učinkovite i inovativne, no svi mi,njihovi korisnici, najčešće znamo da to ,,nije tako,,.Osim toga,nedavno sam kupila dječju četkicu (poznatog proizvođača)za svoju 2,5 god. staru djevojčicu koja je pretvrda ,znači loše iskustvo za dijete koje tek usvaja naviku čiščenje zubi.Osim što masa četkica (naročito dječjih) lijepo izgleda,moja je želja da se više poradi na tome da četkice koje kupujemo prvenstveno budu kvalitetne,a njena estetika neka bude u ,,drugom planu,,.Tako ćemo dobiti ono što je zaista svima nama potrebno,a to su zdravi i lijepi zubi, bez neugodnih iskustava i bez bespotrebnog bacanja novca.Zato želim Radius četkicu za zube,jer znam...da neće ,,iznevjeriti,, moj osmjeh :)

Sibila

Ja sam TERMINATOR za četkice za zube. Nije se "rodila" četkica za zube koja može preživjeti moje četkanje duže od mjesec dana.
    Izazivam Radius četkicu na dvoboj!!!
    :-)

Josipa_K

Iako sam relativno mlada imam velikih problema sa desnima-povlaćenje mesa,naticanje,krvarenje su neki od problema s kojima se često susrećam ako svoje zube ne čistim na pravi način.Obično koristim tvrde četkice koje mijenjam svaka 2-3 mjeseca.Nemam svoju omiljenu četkicu jer ju još nisam pronašla i zato bi željela isprobati Radius četkicu.

• Default avatar -
    BeatrixKiddo

Ako koristim četkicu za zube redovito, 3 mjeseca je plafon za bilo koju od njih. Iako, kupujem samo od proizvođača koji svoje ostale proizvode ne testiraju na životinjama, pa i nemam uvid u kompletno stanje i kvalitetu. Doduše, nije mi žao zbog toga.
    Iako, čitala sam o Radius četkicama i zaista bih ju voljela isprobati. Bilo bi super ne misliti na kupovinu nove četkice 9 mjeseci.

• Default avatar -
    beredy

Zube četkam redovito jer mi je zubna higijena jako bitna, ali da volim četkice za zube baš i ne. Naime i skupe i jeftine sve su jednako loše, jednako kratkotrajne, a što one svemirskije izgledaju čini mi se kako su lošije i nepraktičnije i dalje od osnovne zadaće - pranja i čišćenja zubiju. Radius četkica puno obećava, može li to i ispuniti?

• Default avatar -
    labica

Imam problema sa desnima. Krvarenje, bolni desni .... Četkice za zube najviše mi izdrže 2 mjeseca. Međutim, često mi se dogodi da ona koja mi je odgovarala prije, ne paše mi drugi puta. Ili je pretvrda ili premekana ili mi ostanu dlake u ustima... fuj.... potraga za četkicom za mene je kao potraga za svetim gralom. Može li mi radius četkica pomoći? :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani