hm..zašto bi ja poklon super voća..
možda da mi podigne imunitet..da dobijem neke vitamine..ili možda zato što sam uz pomoć zdrave krave smršavila 25 kg..mislim da bi zbog svega toga super voće...
svi zanomo da je zdrava krava super..i da uvije ima super savijete i dobre proizvode za poklone!! :-)
Aronija raste u našem vrtu, ali tko će dočekati ljeto da ju slasno pobrstimo. Draga Zdrava Kravo molim te donesi ljeto i zdravlje u naš dom. Unaprijed zahvalni aronijaljupci!
Voljela bih osvojiti Vas poklon supervoca jer sam cvrsto odlucila paziti na svoju prehranu i uz pomoc zdrave krave mislim da i uspijevam. Inace sam slabijeg imunoloskog sustava i malo anemicna, a i tlak mi je blago povisen. Prehranu baziram na unosu voca pet puta dnevno, naravno kao medjuobroke, a glavni obroci su mi bogati bjelancevinama, bas kao sto savjetujete. Najveca mi je odluka bila potpuno odustati od rafiniranog bijelog secera koji sam zamijenila medom, pa cak i u kavi. Stvarno se trudim i zasad sam smrsavila 8 kg kroz mjesec i pol dana ...htjela bih poticaj, iako sam svjesna da je moja odlucnost kljucna. Hvala i pozdrav Zdravoj kravi!
Kad pročitam sve ove krasne,duhovite i komentare u rimama,čini mi se da će najoriginalniji biti moj obični gdje ću vam reći samo to da sam čula da je to super voće,ali nikada ga nisam probala. A kako je sad krajnje vrijeme da se okrenem zdravom životu i da očistim tijelo od svih zimskih toksina,mislim da bi osvajanjem ovog poklončića zaista imala dobar početak:)
Sretno svima curama...
Kad bi samo znali koliko mi treba,poslali bi mi šleper aronije!Željezo mi je u banani,svega3(nakon trudnoće i nespavanja,i nezdravog hranjenja jedva stojim,a umor tu ne brojim)!
Voljela bih osvojiti ovo supervoće, jer prije svega jako je zdravo, a pošto sam bolesna, mislim da je ovo savršeno vrijeme za popit ovakav super sokić koji čuda čini, sve u svemu, odlučila sam paziti na svoje zdravlje pa bi ovo bila odlična motivacija i početak za bolje zdravlje =)
Ja sam jedna studentica koja ovih dana puno provodi ležeći u krevetu s knjigama u rukama. Često me svlada umor i moje pamćenje se tokom dana sve više smanjuje, a s obzirom da sam pročitala da ova biljka poboljšava memoriju ovo bi bio idealan poklon za mene. Hvala Zdrava krava :)
za sada nisam imala priliku probati aroniju u ovom obliku, ali redovito kupujem mlječni proizvod Lgg sa aronijom i zasladim se pekmezom od aronije,obožavam njen okus, a još k tome donosi samo dobro. inače patim od jako niskog željeza i od jako velikog umora, palpitacija, te svega što nedostatak željeza nosi. imam ja i bolne zglobove, a godinice su i bore počele nositi na moje lice....hmmm dok je to sve oš u nekoj početnoj fazi mislim da ove čudesne bobice prekrasne aronije su moj spas...a čarobni napitak mislim da me može spasiti da napokon moj organizam dođe k sebi...poput napitka Čudomixa bez kojeg Asterix nebi bio ono što jest! Meni treba aronija da ja napokon budem poletna i puna snage! ipak samo mi je 37god :((
Čitam o ovom supervoću,
Probati ga stvarno hoću,
Čudesni dar prirode se zove
I omogućuje ti lijepe snove
Jer bore smanjuje kao od šale
Kako velike tako i male,
Karcinom od njega bježi,
Imunološki sustav diže i kad sniježi,
Izlučuje Teške metale i radioaktivne tvari,
To ipak nisu male stvari,
Od njega bolje rade jetra. Žuč i crijeva
I štitnjača vam više ne drijema
Krvni tlak i šećer u krvi postaju mali
I bezopasni kao u šali,
A najveća je ironija
Što se voće zove ARONIJA.
Šalu na stranu, nedavno sam otkrila probleme sa štitnjačom, pa bih ovime htjela poboljšati njihovu funkciju. Također mi se pojavljuju prve bore pa da ih spriječim na vrijeme, kao i nadolazeće prehlade i gripe.
…u svit bobica me misli vode
i još uvik virujen da će zahvaljujuć kravi
jednog dana svi fanovi moć živit zdravi
fino supervoće izgradit će raj
i znaj, kad ja sve pobrstim, neće biti aronije za kraj!
Jel zelim uciniti nesto dobro sama sebi za svoje zdravlje, jel sam se totalno zapostavila i malo malo sam bolesna.., pa ovo mi je savrsena prilika da nagradim samu sebe i da bih bila zdarva, lijepa i pametna kao zdrava krava ;)
A šta da vam velim
super voće ja želim..
Želim biti zdrava,lijepa i fit
sve to aronija može,to nije mit.
Pa me neće mučit srce,ni šećer ni glava
ni nuklearne katastrofe,ni gripa prava..
Zdrava krava zna što nama treba
bobice nam daju zdravlja sve do neba!
Dragi potralu što misliš o nama
pokloni mi sok i bobice i bit ću Supermama!
.. " da bi se dobilo 500 ml soka od aronije potrebno je izcijediti otprilike 1830 bobica " .. Za ovih 200 ml to je, dakle, reprezentativnih 732 bobice. " Preporuča se uzimanje ujutro, prije obroka 30 - 50 ml. "
aronija ..
male crne bobice
♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♪ ♪ ♪ ♫
za moje
♥ ♥ ♥ ♥
: )
Bobice ove baš su pravo čudo
za moje tijelo pomalo ludo.
Iako sam još jako mlada
"šećer" mojim tijelom vlada.
Probala bih taj čarobni napitak
i pomogla sebi ostvarit boljitak.
Zdravlje je najvažnija stvar u životu
i zato mi na probu pošaljite ovu divotu.
U zadnjih dva mjeseca popila sam 4 ture antibiotika. Moj imunitet je "koma". Nisam probala ove bobice. Možda bi moje tijelo bilo zahvalno na ovim malim, čudesnim bobicama...
Ma nisam Vam ja neki stihoklepac, pa se neću ni sramotiti. Želim samo reći da sam se cijepila protiv gripe, moja omiljena apotekarica me jako voli, jer sam njezina stalna mušterija. Ipak stalno šmrcam, boli me grlo, sinusi i neznam šta još...
Lagala bi kada bi rekla da ne želim ovu nagradu...
Onda kada se najmanje nadate dogodi vam se da se razbolite i vaš život promijeni se iz temelja. Odjednom upoznate sve vrste čajeva za jačenje imuniteta, vitamine, željezo protiv anemije i svašta što pomaže kod kemoterapija. Uz jako puno raznih pripravaka ovu aroniju još nisam probao, a nisam ni čuo za nju...
ARONIJA. Asocira me na ironiju. Da, ironija je što sam stalno bolesna i što ovaj tjedan nisam mogla otputovati suprugu u Njemačku, jer sam pet dana "kurila". Nakon brda popijenih tableta jedva se vučem po kući i razmišljam o ovoj aroniji i mogućnosti da mi ona pomogne.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji