Osvoji poklon paket supervoća!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    ninica8
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:56

da sa supervoćem budem superžena :)

• Default avatar -
    coldplay

Aronija je biljka budućnosti. Pri tome mislim prvenstveno na zdravlje, ali i na posao budućnosti. Probala sam liker od aronije prijatelja koji je već uzgaja i, naravno, želim je probati i sušenu i kao sok.

• Default avatar -
    smokvica

nemam neku super rimu za otpjevati ovo super voce ali imam super nadu za dobitak super voca da i moja obitelj uziva u super zdravlju :)))

• Default avatar -
    tihanavox

danas sam saznala poprilično loše vijesti u vezi mojega zdravlja te sam se sva ozarila kad sam vidjela ovaj članak. mislim da bi mi u ovom trenutku aronija jako puno pomogla i bilo bi stvarno super kada bi pokušala popraviti svoje zdravstveno stanje na prirodan način. veliki pozdrav s puno nade!!!!

Ivkich

Pojma nemam što je to aronija, ali voljela bih probati. Možda mi se svidi :)

• Default avatar -
    mobica

želim plave zuubićee :D

• Default avatar -
    yasmine

Obožavam bobičasto voće, ovo jop nisam probala, abaš bi htjela.

• Default avatar -
    inxsforyou

uvijek oduševljena plodovima prirode, osobito onima nepravedno istisnutima i koje sada ponovno polako vraćamo u našu prehranu

Renifil

Kako zgodno izgledaju ove bočiceee!!!!:))))Rado bih ih vidjela u ručicama mog mališana:))))Mogu zamisliti kako bude obojio svoje slatko lice:))))

• Default avatar -
    rhema81

Moj muž stalno sadi neke "zdrave biljke" u vrtu , a sad je rekao da će pokušat i aroniju posaditi. Želi jesti zdravo voće, a i ja uz njega uživam u tome, zato bi mi bilo drago da ovo dobijem jer bi se muž oduševio :)

• Default avatar -
    prag

Želim živjeti zdravije, pokušavam u prehranu unositi što više zdrave hrane...ovo mi je potpuno nepoznato i dosada nisam konzumirala....stoga sam znatiželjna....ako mi se svidi, a uvjerena sam da hoće, toplo ću preporučiti obitelji i prijateljima!

• Default avatar -
    anagar

Biti ću iskrena, ovo supervoće bih željela osvojiti za svoga supruga... Prije 2 godine je zasadio aroniju u vrtu, ali nažalost još uvijek nema plodova. Tješi se da je prerano da bi biljka dala plod, a ja uvijek čangrizava ga zezam kako najvjerojatnije nije učinio nešto kako treba. Budući da je veliki zagovornik zdravog načina života, zdrave prehrane i tjelovježbe ovaj poklon bi bio nešto što bi ga oduševilo i uvelike utješilo ako biljka i ove godine ne bude dala plod.

• Default avatar -
    zakon

Prošle godine kupili smo 40-tak sadnica aronije jer smo čitali da je to jako zdravo voće,i lijepo mi to posadili,zaljevali,gledali kako rastu plodovi i čim su počeli malo crveniti koke nam pojele,haha,tako da nismo uspjeli probati,ali ove godine ih planiramo ograditi:)ali željela bi probati ovaj sok :)

• Default avatar -
    losos

ne mogu sad navesti milijardu razloga zašto ja trebam dobiti tu voćkicu, kad drugi vjerojatno imaju puno boljih..
    Jednostavno,meni ona izgleda MLJAC!
    jaaaaako,jako mljac i ne znam gdje bi je našla,,pa evo kravice,kad izliječiš sve ove kojima nedostaje antioksidansa i flavonida, sjeti se jedne proždrljivice i pošalji koju bobicu.

• Default avatar -
    fliska

Izgleda primamljivo. Nikada nisam probala aroniju, ali sad kad sam pročitala članak vidim da sam pogriješila što još uvijek nisam isprobala ovo supervoće. Nadam se da će moj organizam doživjeti "pozitivan šok" kada popijem sok od aronije, izgledat ću bolje, i osjećati se zdravije i mlađe, bez glavobolja i lošeg raspoloženja. Definitivno moram isprobati aroniju... da se osijećam super i izgledam super, kao i ovo supervoće.

• Default avatar -
    Danelectro

Htjela bih osvojiti aroniju jer do sada nisam nikada probala aroniju, a volim isprobavati nove stvari, a aronija to jest. Hvala.

• Default avatar -
    daca2

Draga kravice, želim ovu super voćkicu jer mi se bliži 40-ta a ja želim ostati mlada i ne želim ostariti, pomozi mi i pošalji mi nagradicu, jer nikad ništa nisam osvojila u tvojim nagradnim igrama!!!

• Default avatar -
    juice9

Imam posađeno stablo aronije u vlastitome dvorištu. Samo problem je što svake godine vrlo slabo rodi, jedva par bobica. Želim ovu nagradu kako bi napokon cijela obitelj mogla probati ovo ukusno supervoće.Hvala Vam!!!;-)

• Default avatar -
    suzika11

Koja ironija,
    ovdje se dijeli aronija.
    Treba mi jači imunitet
    zato mi dajte ovaj paket!

• Default avatar -
    Jazz1

super voće svatko treba
    aroniju dar sa neba
    zdrava hrana put do raja
    dugovječnost svima znana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani