Osvoji poklon paket supervoća!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:56

Mijenja se moje biće malo
    odlučila sam:ŽIVJET ĆU ZDRAVO!
    Nema više smoga cigareta,
    samo kisik moja je meta.
    Nema više ležanja po krevetu,
    trčim,skačem,kažem NE teretu.
    Manje kave,više vode,
    da ovaj otrov što prije ode.
    Zato Zdrava kravo aroniju mi daj
    da moje tijelo bude mali raj.
    Zdrava bit ću,sjati cijela,
    bez otrova,nikotina,muke poslije jela.
    Volim život,volim bilje,
    nek mi biće bude ko smilje.
    Majčici mojoj,to malo aronije
    teške muke će da sakrije.
    Vrućina,hladnoća,više biti neće,
    poklonite nam taj komadić sreće.

floydviolet

Dvije godine imam malo stabalce i odmah je dalo plodove. Na žalost, bilo ih je vrlo malo. Aronija je zaista super. U dućanima sam vidjela da ju prodaju pod borovnice. Napravila sam aronijićevac (ili kako god bi se to zvalo :D ), jer je bobica bilo premalo za nešto drugo. Poklon bi baš dobro došao, jer imam problema s mikrocirkulacijom. :)

• Default avatar -
    blackstar

Rado bih ovaj prekrasni poklon paket osvojila i poklonila ga svojoj mami. Ona je već žena u godinama koja i dalje živi i radi za svoju djecu. Ima viskoki krvni tlak i rado bih joj poklonila ovaj prekrasni poklon paket.

• Default avatar -
    sbotica

aronijaaaa - sunce moje maloooo!!!!

• Default avatar -
    marali

Zato što sam lijena guliti naranču i kiwi u ove hladne dane, a redovito uzimanje voća se ne bi smjelo preskakati! Voljela bih probati tu aroniju za koju nikad čula nisam, no ako ne može- ne može! :)

• Default avatar -
    gita50

Nikad čula za to čudo. Čini mi se da je odlična. Želim ju probati i uvijeriti se u to, a evo i prilike ako mi ju pošaljete. :-)

• Default avatar -
    melitta

Zaintrigirali ste me ovim člankom, te bih voljela saznati je li to sve što sam upravo pročitala istina. Vjerujem vam, to nije upitno, ali ipak više volim isprobati nove stvari na svojoj koži.

• Default avatar -
    veckyb

supervoće to je moje piće
    pijem sokiće i razvijam mišiće :D

• Default avatar -
    teica89

...probala marmeladu koja je bila fina
    pa ne sumnjam da je u okusu soka još veća vrlina,
    a i probat sušenu aroniju
    moglo bi popravit moju monotoniju^_^

uglavnom voljela bi probati i druge proizvode od aronije pa ako bude sreće na odmet biti neće ;) hvala!

• Default avatar -
    Inchy

Vidjeh komentar za lijepu pjesmicu
    pa rekoh mogu i ja
    htjela bih i ja ovu nagradicu
    još na Kravi nisam ništa osvojila.

Za aroniju nisam nikad čula
    baš se pitam što je
    rado bih ju probala
    da vam kažem mišljenje svoje.

Iskreno se nadam dobitku
    baš bi me veselilo
    da se prepustim užitku
    to bi me obradovalo.

Zašto bih ju ja trebala osvojiti
    ostavljam komentar svoj
    jer ju silno želim probati
    da dan uljepša moj.

P.S. Hvala na prilici; uvjiek imate super nagrade.

• Default avatar -
    kokitiki1

Po sastavu se čini vrlo dobar proizvod koji bi kao blagodat došao za moje srce i artritis.

fawlty

Boja, boja, boja! Obožavam razne bobice i najradije biram jače pigmentiranu hranu – što više boje, to bolje! S nekim sam se proizvodima od aronije susrela na jednom gastrosajmu i ostala oduševljena, ali sok još nisam probala. Aronija je u cijeđenom ili sušenom obliku posebno poželjna i praktična u danima kada je ponuda kvalitetnog voća ograničena i kada nam treba nešto da nas ''digne'', kao i u danima koji znaju biti lišeni punovrijednog obroka, što zbog užurbanosti, što zbog manjka apetita. A ja najviše volim kad neka namirnica ne samo da je ukusna, nego i čini dobro imunitetu. Sklona sam raznim upalama i vjerujem da ovaj paketić ne samo da bi usrećio moje nepce, nego bi i barem malo podupro moj gi trakt i zglobove. Također, lagala bih kad bih rekla da ne volim kad mi se pofarba jezik. :p :)

helena96

Zima je ko stvorena za nju,
    božanstvena harmonija
    okusa i ploda, što je aronija,
    riječi su suvišne kada slika govori sve.
    Baš nju ja želim da okusim i niti
    jednu riječ koja protiv je da ispustim.

Ah,taj slatki grijeh,natjerat će me da
    nastavim uživati u okusima prirode
    i neću požaliti,jer ću ja hvaliti.

Može li biti bolje od ovoga kada pišem,
    jer smijem se samoj sebi,zašto ne izbrišem?,
    ali NE,ona truda vrijedi da se proba,
    vjerojatno je to dobra roba.

Što da vam više kažem
    riječi su mi ponestale,
    kako li su samo nastale,
    jednog zimskog dana
    čekajući samo nju,
    ja uživala sam pisajući
    pjesmu ovu.

ancha2505

imam 17 godina i prije par mjeseci mi je dijagnosticirana celijakija. zbog toga sam se morala odreći većine sokova, grickalica i slično. pošto su ti proizvodi skupi, rijetko si priuštim gluten-free inačice. intenzivno se bavim sportom, svaki dan sam u teretani po 3 sata i moram unositi velike količine vitamina, antioksidansa i slično. ovaj paket mi bi odlično dobro došao da utažim svoju želju za grickanjem suhog voća i ispijanjem slatkog soka i istovremeno unošenje potrebnog dnevnog unosa vitamina i smanjenja upala koje su česte zbog dugogodišnjeg neliječenja celijakije.

• Default avatar -
    ztpromatrac

Za čovjeka u zlatnim godinama,vršnjak Zlatnih djevojaka :),ovo bi bio super poklon!Godine polako izjele imunitet i organizmu su zaista potrebni dodatni čistaći.I to ne kao pomoćnici već polako kao gazde.Treba velika snaga da se stare žile malo pročiste,da zglobovi ne postaju kruti,a to bez vanjske pomoći jednostavno više nejde!!

Josipa4

Čula sam za sok od aronije i mislila sam da ništa ne gubim ako ga ne probam,i da nema potrebe da probam ovako nešto.No sad kad vidim da mi je Zdrava Krava ovo preporučila,i još vidim koliko se ljudi za ovo interesira zapitam se i kažem si da je ovo jedinstvena prilika za probati. :)

• Default avatar -
    Tajci5555

Mislim da je ovo supervoće savršen proizvod za mene, studenta, sada u ovo vrijeme ispita. Pomoglo bi mi protiv glavobolja, imunološki zaštitilo, a pomoglo bi mi i kod teških metala jer sam student kemije :)

• Default avatar -
    inas

Treba mi, nalazi urina su mi koma, upravo popila hrpu antibiotika, i baš bi mi trebalo supervoće da se vratim u ravnotežu, imunitet mi je poremećen totalno :). Čak ni ne znam što je u pitanju, tako da mi supervoće to sve riješi, jer supervoće spašava Svijet!!!

• Default avatar -
    luncika

Za tjelesnu harmoniju,
    preporučam vam Aroniju.
    To voće slatko malo,
    ima djelovanje pravo.
    Štiti organizam kroz cijelu zimu,
    imunitet stvara,u super ženu me pretvara.
    Antioksidansi ,vitamini tu su,
    takvo zdravlje kao u mom snu.
    Vitalna sam,zdrava žena,
    Aronija je čarolija prava!

• Default avatar -
    Keef

Ovo mi se čini najboljim mogućnim poklonom u ovo vrijeme kada svima pada imunitet i svi se bore protiv nekakvih boleština. Rado bih provjerila da li je aronija zaista toliko učinkovita i naravno prevencija je pola zdravlja! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani