Osvoji Oatly zobeno mlijeko!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    strasilica1
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:56

Unučica mi ima za 4 dana 2. rođendan, a kako smije piti samo zobeno mlijeko, ovo bi joj bio koristan i njami njami poklon, kako kaže ona. Kad bi ju s ovime iznenadila sigurno bi bila najbolja baka na svijetu. A baka ko baka, nikad sretnija. :)

• Default avatar -
    skywatcer

Odavno sam upoznata sa dobrobiti zobi. Zobeni prizvodi se redovito nalaze na mom svakodnevnom meniju, poput zobene kaže sa medom, cimetom i ribanim jabukama, zobeno mlijeko koristim za tople napitke poput kakaa i kave, te pripravu raznih slastica poput pudinga i palačinki...Članak je odličan i želim vam puno sreće i uspjeha u polovanju te osvješćivanju populacije o koristima i dobrobiti zobenih pripravaka. :)

• Default avatar -
    Mistic

Ovo isto zobeno mlijeko mi je moj dragi redovito kupovao tijekom trudnoće,jednostavno me na prvu privukao njegov specifičan okus,jednostavno nisam mogla započeti jutro bez njega.Nažalost to je trajalo svega nekih godinu dana,jer dolaskom našeg sinčića,potrebe za ostalim stvarima su se povečale tako da sam se morala odreči tog slatkog užitka : ( i od tada pa do danas( a to su pune 4,5 god.) nisam imala mogučnosti sebi ga priuštiti.Zato bi bila presretna kada bi se ponovno jednog jutra mogla probuditi i jutro započeti šalicom zobenog mlijeka!

• Default avatar -
    Vladi

Ja želim ovaj poklon jer imam praznu policu u frižideru i baš bi se mlijeko uklopilo tu ;)

• Default avatar -
    agiiiii

Poklon ovaj meni treba
    da mogu spavat noću kao beba
    da me od laktoze u želucu ne steže
    da ne moram preskakat u mraku po kući mreže.
    Da zdravo pijem,i puno vitamina,
    da vidim koliko je zob zapravo fina.
    Da na zdravi život pređem čim brže,
    tako će mi biti manje mrže.
    Ma samo se šalim,zob je meni fina,
    pahuljice i napitci, bolji od vina.
    Dragi Oatly daj ovaj paket meni baš,
    jer sam i bit ću vjeran kupac vaš
    A zdravakrava,i tebe redovno čitam i volim
    da mi daš paketić ovaj ja te molim

• Default avatar -
    tarantula

Zato što imam jednog konja od 140 kg u kući koji popije i pojede sve što mu dodje pod ruku pa možda uzne i zobene mlijeko. Kažu da je zob zdrava za probavu pa možda mu pomogne oko zubi,zdravlja a i kostiju jel mlijeko nikada ne pije.Uvijek postoji prvi puta a konj je plemenita životinja .

amarie66679

Neću lagati, za Oatly nikada u životu nisam čula iako je na hrvatskom tržištu prisutan od 1997. godine. Međutim, volim se zdravo hraniti i ne ustrčavam se isprobavati nove stvari te stoga žarko želim dobiti ovaj poklon paket, prvenstveno da isprobam zobeno mlijeko budući da nikada nisam čula da takvo što postoji. Moram priznati da mi se i ostali sadržaj paketa zaista čini primamljivim, osobito nadomjestak za vrhnje za kuhanje od zobi, te već smišljam kako bi ga mogla ukomponirati u neki svoj recept. S jednim proizvodom iz paketa sigurno će se razveseliti i moja mlađa sestra, a to je kakao napitak od zobi. A poprilično sam sigurna da će nam naši zubići i kosti biti zahvalne na napitcima od zobi s kalcijem. Sve u svemu, ovo je jedan zbilja interesantan paket i pravi je sretnik onaj koji ga bude dobio te se nadam da će ga znati na najbolji način iskoristiti. Voljela bih da upravo je budem ta sretnica!

• Default avatar -
    malazana

Već 15 godina Oatly u Hrvatskoj se nalazi,
    i kako vrijeme prolazi samo najbolje iz njihove ponude nam dolazi.
    Mlijeko zobeno,rižino i sojino volimo baš svi;djeca i odrasli.
    Laktozu i kolesterol ne sadrže napici ti,
    zato su nam zaista najdraži.
    Kalcij i vitamine nam daruju,
    zato nas Oatly napici iznimno raduju.
    Divano je kušati te okuse razne,
    jer to nisu priče prazne.
    Vrhunska kvaliteta biljnog porijekla jamči nam svima,
    zdravlje u novim pakiranjima.
    Oatly napitak od čokolade najviše volim,
    pružite mi priliku da ga ja osvojim,
    jer ovim se stihovima za njega borim.

• Default avatar -
    lucija1976

Zobeno mlijeko- odlična zamjena za mliječni obrok od kravljeg mlijeka. Zbog alergija imali smo priliku upoznati druge vrste hranjivih i zdravih mliječnih pripravaka, bez toga vrlo vjerojatno ne bi iskušavali druge vrste mlijeka. Eto nečeg dobrog u lošem.
    Zobeno mlijeko postaje omiljeno mom sinčiću :) Zdrava navika

gregori

Iskreno nikad nisam probala zobeno mlijeko a voljela bih

georgina

Zadnjih 5 godina zobeno mlijeko je jedna od osnovnih namirnica u našoj kuhinji. Moja osmogodišnja kćerka je razvila alergije na bjelančevine kravljeg mlijeka i jaja dok je bila isključivo dojena beba, dakle kroz moje mlijeko. Od svoje treće godine ona pije isključivo zobeno mlijeko i izrasla je u jako pametnu, snažnu i lijepu djevojčicu. Već 5 godina ja eksperimentiram sa zobenim mlijekom u pripremama raznih poslastica bez jaja, orašastih plodova i ostalih uobičajnih sastojaka i moje iskustvo je više nego fanatstično, a svi koji su probali moje kolače hvale ih punih usta. Zobeno mlijeko je odlično za kreme, dizana tijesta, palačinke, buhtle, krofne, a tek kremšnite! Prije godinu dana sam rodila jednog malog-velikog dječaka, od njegovog rođenja, iz predostrožnosti zbog mogućeg razvoja alergija, pijem isključivo zobeno mlijeko i vodu. O svim dobrobitima zobenog mlijeka može se pročitati u mnogim člancima, a ja tome dodajem i iz prve ruke PREPORUČUJEM zobeno mlijeko svim dojiljama jer moj sin je rođen s 3,750 kg, prvih 6 mjeseci je bio isključivo na mom mlijeku i s napunjenih 6 mjeseci težio je punih 10 kg, ja sam pila samo vodu i zobeno mlijeko koje mnogo bolje utjeće na stvaranje majčinog mlijeka od svih čajeva za dojenje. Jedini nedostatak kod zobenog mlijeka je njegova cijena. Budući da mi koristimo minimalno 1 litar dnevno to je velika stavka u našem kućnom budžetu zato bi ovaj poklon paket bio za nas pravi dar za nadolazeće uskršnje praznike kada će se potrošnja zobenog mlijeka još i povečati jer će se praviti kolači, a i dodatni slani specijaliteti u koja se odlično ukomponira zobeno vrhnje. Za uzvrat ja ću vam poslati fotografiju nenadmašnih kremšnita bez jaja sa zobenim mlijekom, a možda vam pošaljem i recept :-)

• Default avatar -
    afrodita11

Šalica mlijeka prije spavanja do nedavno mi je bila "pod obavezno". No, međutim, visoki stupanj trudnoce je ucinio svoje, ceste zgarvice su me odvratile od moje navike pa bi bilo dobro probati ovo zobeno mlijeko, mozda je ono stvarno drugacije!!!

Fishes

Sjedim na poslu i slusam kako sef valja gluposti dok ja skrivecki surfam po zdravoj kravi :) Bas mislim kako bi mi sad jedan shake sa zobenim miljekom pasao da mi podigne energiju da mogu odslusat cijelu citabu........ :)
    Zdrava kravo pogodni me jednim prigodnim paketom da se mogu koncentrirat na posao :)

• Default avatar -
    pralinca

''zdravlje na usta ulazi''
    narodna izreka,kaže.
    i sigurno se svatko,
    sa tom izrekom slaže!

Zato je bitno,hraniti se zdravo
    pa za nagradnu igru kažem
    jedno veliko BRAVO!!

napitke od zobi nisam probala,
    ali nikad nije kasno
    pogotovo kad izgledaju
    tako ukusno i slasno!

Oatly napitci super bi mi došli,
    jer osim što su brzi doručak,
    s njima bi školski dani puno lakše prošli!

te bi napitke voljela probati,
    jer mi je važno zdravo se hraniti!
    nakon teretane,gušt bi bio
    šalicu napitka od zobi popiti!

Tko zna,možda mi se i posreći
    to bi bilo super,samo mogu reći!

ali najbitnije je sudjelovati
    i zadovoljstvo je bilo za Vas,
    stihove napisati! :)

MalaPandica

Budi se jutro, a s njime i ja
    Zna se koja je prva pomisao moja,
    Mislim na njega dan i noć,
    Ne znam kako ću bez OATLY-a moć´.
    Frižider otvaram, tad nevjerica nastaje,
    Shvatim da OATLY-a nema više!
    Tad groznica me hvata, od pomisli same,
    Da s drugim proizvodom u organizam unijet ću sastojke nezdrave!
    Ali samo taj proizvod ja hoću,
    Želja je prejaka,
    Nisam više svoja, ludilo me hvata!
    Brzo sjedam za kompjuter, tražim informacije,
    Kad evo odjednom – Zdrava Krava se ukaže!
    Nagradna igra je ta,
    Da najbolji komentar ostaviti treba!
    Zato smišljam pjesmu ovu,
    Kako bi što prije mogla uživati u zobu.
    Zdrava Kravo, usliši moje molitve,
    Daruj mi OATLY, da ne jadikujem više!

• Default avatar -
    ZAKS

Budući da sam vegetarijanka, a uz to alergična na sva mlijeka životinjskog porijekla, zaista želim probati Oatly zobeno mlijeko, jer ga nikad do sada nisam imala priliku kušati. Trenutno pijem sojino mlijeko i super mi je, ali eto tko zna, možda sa prvim okusom zobenog mlijeka, to postane moj omiljeni jutarnji napitak. :)

• Default avatar -
    CIKO

Imam malu šestomjesečnu bebu. Supruga i ja zelimo izbjeci upotrebu kravljeg mlijeka, a Oatly zobeno mlijeko nam se cini kao idealno do faze u kojoj ce smjeti dobiti ostale mlijecne proizvode osim majcinog mlijeka. :)
    Pročitavši ovaj članak shvatio sam da to mlijeko sadrži apsolutno sve potrebne hranjive sastojke za normalan rast, razvoj i funkciju organizma, a našoj maloj djevojčici želim pružiti samo najbolje i 100% prirodno. :)

• Default avatar -
    MACAKTOMMY

Već godinama imam problema sa povišenim masnoćama i kolesterolom u krvi. Budući da zaista obožavam mlijeko i mliječne proizvode koje konzumiram svaki dan, nedavno sam pročitao članak u kojem piše da zobeno mlijeko snižava razinu tih zločestih masnoća u krvi. Također me posebno privlači i činjenica da se sjajno kombinira u slatkim ili slanim jelima: kava od žitarica, palačinke ili guste juhe od povrća i slično, njamiii, a budući da sam veliki gurman koji pretežno preferira hranu biljnog porijekla, maksimalno ću uživati u finom okusu ovog mlijeka i spravljati razno-razne slastice kojima ću počastiti svoje bližnje i prijatelje, te i njih podučiti svim dobrobitima koje ono čini na nap organizam. :)

• Default avatar -
    REZIKA

imam problema s tenom, a i s probavom, želudac me jako mučio pa sam u potpunosti izbacila mlijeko i malo po malo pokušavam eliminirati i ostale mliječne prerađevine iz prehrane. zobeno čokoladno mlijeko je izvrsno, pogotovo s malo meda i zobenim pahuljicama i oraščićima i suhim voćem... mljac... preporučam svima... a ten mi se drastično promijenio i osjećam se puno, puno bolje, više nemam mučnine, nisam napuhnuta, osjećaj je predobar... i ako možete, nikako nemojte piti kavu s kravljim mlijekom, pravi otrov... zobeno je zakon! :) Do sada sam ga uvijek sama pripremala u kućnoj radinosti, ali eto voljela bih zaista probati ovo Oatly mlijeko za koje sam čula niz pozitivnih rezultata i oduševljenja. :)

fawlty

pusti priče
    uzmi oatly
    zobaj zdravo
    zob ti godi
    neće samo
    konje vrane
    zob da prene
    iz banane
    nije samo
    za vegane
    pusti priče
    nisu konji
    a ni bijeli
    labudovi
    čitatelji
    zdrave krave
    u zobi će
    da se dave

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani