Osvoji Oatly zobeno mlijeko!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    MIMA78
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:56

Ovo je nešto predivno!Željela bih osvojiti ovaj poklon i darovati ga mami!Mama ne jede meso, ne pije mlijeko(kravlje), boluje od karcinoma i pokušava se hraniti što zdravije i jako pazi na ishranu.S obzirom da ima visoki kolesterol, jer koristi i lijekove za liječenje štitnjače, ovo bi joj uvelike pomoglo u svakodnevnoj prehrani.Pokušala je koristiti sojino mlijeko, ali joj nije odgovaralo. Ovo mi se čini jako zanimljivo i zdravo, jer se pazi da proizvod ne bude genetski mogificiran.Bravo za Šveđane!

• Default avatar -
    scarecrow

Naša beba je alergična na mlijeko (kravlje, kozje...), pa moramo kombinirati razna zobena, sojina, rižina... mlijeka, pa bi nam ovaj poklon paket sjeo "ko budali šamar" ... :)

• Default avatar -
    strasilica

Bankrotirati ću uskoro ako ne nađem sponzora za zobeno mlijeko, jer ova moja mala nesmije piti životinjsko mlijeko, a popije nekoliko puta dnevno punu bočicu od 250 ml..tako da smo osuđeni na alternative kravljem i kozjem mlijeku.... fino je,jako fino... ali je skupo kao da je od zlata.. :( ovakve nagradne igre mi izmame osmijeh na lice :)

• Default avatar -
    Hamuda

Od nedavno, na zalost, u mojoj uzoj obitelji jedna osoba ide na kemoterapije i bori se za svoj zivot. Kako bi imala snage i kako bi rezultati bili sto bolji najbitnije je hraniti se zdravo. Hrana koja osigurava mnoštvo vitamina, minerala i koja je energijski jaka, a opet lagana za jesti je najidealnija. Malo sam istrazivala po internetu i naisla sam na clanke o korisnosti zobenog mlijeka. Tako da sam bas zadovoljna kada vidim da se i u nasim trgovinama moze kupiti, jer do sada smo ga morali sami spravljati. Odlicno mlijeko- mnogo zdravija alternativa od kravljeg mlijeka i moja svaka preporuka!

fawlty

Proizvode od zobi najviše volim zbog beta glukana, okusa i teksture. Osim na laktozu, intolerantna sam i na proizvode od soje, što je još jedan razlog za konzumiranje proizvoda od zobi. Posebno sam slaba na Oatly zobeno vrhnje kojim obogaćujem juhe, smoothieje, ganache i druge kreme – lagane je teksture, zdravo i najukusnije vegansko vrhnje koje sam probala. Toliko mi je drago da mi je žao što ne postoji i u većem pakiranju (najradije bih ga stavljala i u kadu). Inače unosim premalo kalcija pa me veseli ako su proizvodi obogaćeni njime, a posebno cijenim činjenicu da su korištene sirovine s ekoloških imanja. Čokoladni Oatly mi je novost, još ga nisam probala, iako sam čokoholičar.

• Default avatar -
    lana25

Obožavam sve od zobi; zobenu kašu, zobeno mlijeko, vrhnje za kuhanje, čaj od neoljuštene zobi, griz od mljevene zobi. Ja sam zob fanatik. Usrećite me sa još zobenih proizvoda!

• Default avatar -
    Marta85

Nedavno sam se prosvjetlila u pogledu prehrane i odlučila prijeći na potpuno zdravu i bio prehranu jer to našem organizmu donosi samo dobro, u usporedbi sa "uobičajenim" i propagiranim načinom ishrane. Mnogi ljudi to još uvijek ne vide, ali priroda nam je dala sve što nam je potrebno za preživjeti i samo moramo biti dovoljno otvoreni prihvatiti te darove. Ja sam krenula polagano, uvodila po malo zdravije namirnice u prehranu i evo me sada, puno zadovoljnija, sretnija i zdravija nego ikada prije. Nevjerovatno je nekada bilo i meni da bi ovo bilo moguće samo uz pomoć prirode, ali sama sebi sam dovoljan dokaz. Zobeno mlijeko i vrhnje za kuhanje (mljac!) još nisam probala pa je ovo savršena prilika za novo iskustvo! :)

• Default avatar -
    petite_fille

Nažalost ne smijem piti mlijeko zbog zdravstvenih problema, ne podnosim laktozu, probava mi jednostavno podivlja čim konzumiram nešto što sadržava imalo mlijeka u sebi. Stoga bi mi ovo došlo ko naručeno jer stvarno volim mlijeko i mliječne proizvode, nisam probala nikada zobeno mlijeko jer mi je preskupo kao jednoj studentici, ali čula sam da je odlično i usto još i zdravo. I stvarno mi fali mlijeko, jako sam se zaželila mliječnih prozvoda, cure mi sline svaki puta kada vidim nekog kako uživa u nećem mliječnom, a ja ne smijem taknuti to :( bila bih vam jako zahvalna na ovom!

• Default avatar -
    ninashpina

Zob imam rad, kad me mori glad!
    Kolač, kava, crni čaj, s Oatly bit će bolji, znaj!
    Kada želiš zdrava bit' i nešto fiiiino jest' i pit',
    Zgrabi Oatly vrhnje, mlijeko, to bi ti i doktor rek'o!

Jupiiiii!!! :D Mislim da sam zaslužila barem utješnu nagradu! Hehehe...
    Vooooooolim Oaaaaatlyyyy!!!!!

• Default avatar -
    tofufreak

Oatly mlijeko od zobi
    je primjereno bas svakoj dobi,

ako zelite zdravi i zadovoljni biti
    Oatly mlijeko trebate piti.

od svih zitarica zob ima najvecu moc
    zato u kupovinu prije nego padne noc:)

I <3 Oatly

• Default avatar -
    vegi

Zobeno mlijeko Oatly je prava riznica užitka i zdravlja, svačije raspoloženje trenutno popravlja.

Molim vas da mi udijelite barem jedno, jer za moje zdravlje ono je vrijedno.

Želim biti zdrava,vesela i čila, a to ću biti ako budem Oatly mlijeko pila!

• Default avatar -
    Bruka

voljela bi dobiti ovo mlijeko jer se pokušavam hraniti što zdravije i bolje. stalno govorim svojima da kupe to,ali nikako da se ostvari..ja najviše u kući pazim na prehranu i zdravlje i voljela bi da i moji ukućani počinju zdravije živjeti. Previše pijem mlijeka, a oatly mlijeko ne sadrži toliko toga kao obično mlijeko. volijela bi da me nagradite :)

• Default avatar -
    Buncek25

Da ne bi bila luda krava želim zobeno mlijeko da mogu sa sigurnošću jesti svoj čokolino i griz pošto sam bila na operaciji umnjaka pa jedem na slamku

• Default avatar -
    SweetiePie

Vec dugo pokušavam izgubiti koju kilicu,ali se nikad nemogu dovuci do neke trgovine zdrave hrane pa ako bi dobila poklon paket mogla bi se motivirati na mršavljenje. :)

• Default avatar -
    luckyluke

zato jer bez zobi ne mogu zamisliti doručak a nađe se i u ostalim obrocima, a u ovoj varijanti je nisam doživjela :))... a već je zamišljam kao fini napitak ili u nekom zanimljivom frapeu :)!

• Default avatar -
    pakelja

Ajme,ja uopce nisam kreativna,ali bi tako kusala to ZOBENO MLIJEKOOOO! :)

• Default avatar -
    Monikak

Probala sam rižino mlijeko,sojino i zobeno....i mogu reći da mi je zobeno po okusu najblaže i najukusnije,i još kad ga kombiniram sa zobenim pahuljicama ,palentom i crnom čokoladom,pa od toga napravim puding..mljac.Uglavnom koristim ga već dugo i u svim kobinacijama ,a zobeno vrhnje mi je super i za kolače a i za kuhanje umjesto vrhnja za kuhanje i zaprške.....Tako da u mojoj kuhinji i prehrani uvijek ima zobenog mlijeka ,vrhnja a i zobenih pahuljica.

• Default avatar -
    RReni

Nikad to nisam probala, a krajnje mi je vrijeme da se počnem zdravo hraniti i mislim da bi mi ovaj paketić bio dobar poticaj :)

• Default avatar -
    ninica8

OBOŽAVAM Oatly zobeno mlijeko!

• Default avatar -
    trnje

imunolog mi je preporučio zdravu prehranu (vegetarijansku)i sad sam potpuno nova u tome-isprobavam nove okuse,a za zobeno mlijeko sam pročitala sve najolje i voljela bi ga isprobati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani