Jednostavno,zato što volim zdravu hranu i volim zob,od pahuljica,mlijeka,vrhnja...mljac i zdravo.
Idealan poklon za naša troja mala usta i mamina naravno. A tatu izostavljamo jer je on već alergičan kada mu spominjemo nešto zdravo ( te soja mlijeko, te voćeeeeee, te povrćeeeeeee - trenutno ubiremo u našem malom ali zdravom vrtu šparoge).
Ja sam jedna bakica koja voli sve što je zdravo, ali deda mi se tome neprestano opire. Ima jednu poštapalicu koju stalno ponavlja : kako je moja punica doživjela 91, a jela kruh i mast. Ja ne vjerujem nimalo u to i to bi mi bila idealna prilika da moj dedek popije nešto zdravo.
jer cu s njime svakodnevno šejkat Green Magmu. njamiiI!
(a moci ce ga i piti decko alergican na soju)
Ne mogu napisati da ga obozavam ili da ga pijem tad i tad, uz cega ga je dobro piti ili odlican mi je zbog ovog ili onog - jer ga nikad nisam probala! Ali volim probati sve novo, pa bih tako voljela probati i ovo
Baš sam jučer zezala dečka da on nije moj princ na bijelom konju nego konj te da ću mu kupiti zobi. Ovako bi dobio zdravu hranu! Ipak ja njega volim i želim da mi bude zdrav!
Ne mogu napisati ništa o njemu jel ga nisam nikada niti probala.Imam visok kolesterol i vodim rat već četiri godine ishranom sa njime ali bitke dobijem na kratko, ali rat ne.Jedem sve i pijem većnu svega ali zobeno mlijeko, ne do sada,ali vrijedi probat.Otvorena sam za sve opcije.Ubijedite me da zobeno mlijeko uvrstim u svoju svakodnevnicu...čekam Vas.
Kada primite 32 kemoterapije i 25 zračenja i nemate pojma kako bi podigli imunitet, stalno isprobavete nešto novo, onda pomislite: "Možda bi ovo bilo dobro za ovako iscrpljeni organizam."
Imam 70 godina i ova godina mi je posebno teška. Sad još i ovaj proljetni umor. Ponekad imam osjećaj da neću ustati iz kreveta, a onda snagom volje ipak uspijem. Ovo zobeno mlijeko mi izgleda primamljivo. Možda bi me malo "uzdrmalo"?
Zdravlje je najvažnije, a ja ga želim sačuvati! Želim što dulje uživati u životu zbog svog sina, da gledam kako raste i sazrijeva. Ne mogu si priuštiti luksuz i biti bolesna.
Obozavam zobeno mlijeko,a nesmijem pit kravlje jer sam alergicnana njega!!bilo bi lijepo ustedjet koju kunicu:))
Zovem se Samanta! Vrijedna sam studentica koja upravo radi na svom magistarskom radu. Kako je vrlo teško danas naći posao (to sam iskusila i na vlastitoj koži), razmišljam o bavljenju poduzetništvom. Zdrava krava je web stranica koju obavezno posjetim bar jedanput dnevno, i koja mi osim savjeta o ljepoti, zdravlju i slično, polako postaje i baza za inspiraciju. Naime, proizvodi poput zobenog mlijeka (koje bi jako rado voljela isprobati) sve više postaju hit. Pa zašto ne otvoriti trgovinu zdrave prehrane?! Hvala ti, Zdrava Kravo, na svim savjetima do sada i inspiraciji da budem ljepša, bolja, samopouzdanija i poduzetnija!!! Svima ujedno želim Sretan Uskrs!
Cura voli isprobavati nove proizvode i voli zdravu hranu. Bit će joj drago da sam mislio na nju i odigrao nagradnu igru! Skupljam bodove za dodatno maženje!
Volim isprobavati nove stvari, a ujedno i zdrave, pa bi baš bila sretna kada bi dobila na probu ovo Oatly zobeno mlijeko. Čini mi se da je baš ukusno :)
za zobi sam luda,to mi je omiljeni doručak i već sam u frižideru napravila mjesta za zobeno mlijeko koje ću dobiti.
Voljela bih dobiti ovaj paket jer obično se hranim s nogu (pizza, burek, sendvič) - uvijek sam u žurbi. A zobeno mlijeko mi se čini kao super način da barem malo poboljšam svoju prehranu. A ako mi se svidi, dobit će stalno mjesto u mom frižideru.
Zdrava krava uvijek mi daje najbolje savjete, a kako su zitarice neizostavan dio mog frizidera, nadam se da ce im se i Oatly zobeno mlijeko pridruziti u borbi za moje zdravlje. Zdravom prehranom sa Oatly zobenim mlijekom do zdravlja i vitalnosti.
Zobeno, Oatly zobeno mlijeko
najbolje i najukusnije i k tome još eko,
kupila, isprobala
i jako pozitivno se obradovala :)
kombinacije su mnoge, okus je za pet,
trebao bi ga konzumirati više čitav svijet!
Nedavno sam, već na par mjesti čitala o dobrobiti zobi i njegovim proizvodima. Iskreno, jela sam samo zobene pahuljice, ostalo nisam probala, i baš bih htjela vidjeti kakvi su ostali proizvodi od zobi.
Osobito mlijeko, jer volim isprobavati različita mlijeka, a vrhnje za kuhanje obožavam, pa bi ovo bilo idealno.
Usput, krenula sam poboljšavati svoju prehranu i osjećam se odlično, pa bi i ovaj poklon bio super.
Prije 2 tjedna počela sam vježbati kako bi skinula suvišne kilograme. Uz to se naravno, trudim i zdravo hraniti. Obožavam žitarice i svakodnevno ih konzumiram, pa bi vam bila zahvalna kad bi baš mene obradovali ovim savršenim poklonom. :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji