Ne sjećam se ni kad sam zadnji put obukla haljinu...zato bi me vi mogli natjerati!!!!:)
A to što je od prirodnih materijala samo će vam pomoći, jer sam alergična na sintetiku... Stvarno, ne zezam se...To je moja surova stvarnost!!!!

Jako želim ovu ljepotičicu da se u nju maskiram ovo proljeće i ljeto kad god poželim iskočiti iz kože Grada i preuzeti lice Prirode. Jedino se bojim da me ne napadnu ptice i leptiri! 
p.s. zbog ritma tog istog Grada najčešće odjeću biram po principu "bez peglanja"! :/

haljina je prekrasna, šarena i vesela i želim je:))) i di češ bolje još je od prirodnog materijala, bilo je i vrijeme da počnemo cijeniti prirodu, i naš dom Zemlju:)) heh kako bi se šepurila u njoj:)

Lijepo je počeo današnji dan.
Tražila sam svoju proljetnu haljinu.
Šetala sam ulicama svoga grada,
ulazila i izlazila praznih ruku iz svakog dućana,
jer nijedna mi prirasla nije srcu.
Došla sam kući da ublažim tugu,
Uključila kompjuter tražeci dugu.
Surfala sam,tražila sam
proljeće na licu svom.
Oči su mi se ozarile kad ugledala sam nju,
lepršavu haljinu tu.
Zoran Aragović znao je da ova haljina proljeće donosi.
Zelene će biti ulice moga grada
cvijće će pupati,a stabljike rasti
dok budem, šetala haljinom tom.

Nije da trebam haljinu novu,
i nije da ne želim baš ovu.
Haljinica izgleda mrak,
profuro' bi ju ziher svak.
Moderne su lude boje,
baš mi ove dobro stoje,
uz zelene okice moje.
Ovi prekrasni,organski materijali,
čuvaju prirodu,
ako niste znali.
Gospodin Aragović to već zna,
a sada znam i ja.
Haljinica ova slatka kao šećer,
upotpunila bi moju maturalnu večer.
Ako je osvojim šetat ću je često,
imat će u ormaru posebno mjesto.

Haljinica je preslatka, baš bi mi dobro došla u ormaru. no, pošto trenutno nažalost u nju ne stanem, rado bih je poklonila svojoj nećakinji. Sa svojih 15 divlje istražuje modu, i vrijeme je da dobije jednu pravu dizajnersku krpicu, a da uz to još i bude ekološki osviještena. I zato, molim vas, pošaljite je meni ;)

Prirodna jesam, bar se trudim biti
I o haljini ovoj samo mogu sniti.
Organski materijali, sada su đir,
moram je imati, to nije moj hir.
Pastelne boje dio su mog svijeta
u haljini romantičnoj i ovoga ljeta.
Volančiće ima baš tamo gdje treba
u njoj ću biti na meti pogleda.
O prirodi mojoj, ah šta da vam velim
Al haljinu ovu ja najviše želim.
Znam da je žele i curke i snaše
Ali mislim da jedino meni onako...baš paše.

Jao!!!haljinica je prepreslatka!!! htjela bih je osvojiti i iznenaditi seku koja ima za mjesec dana maturalnu večer!Sva je jadna jer si nije još ništa pronašla, a mislim da bi joj se ova jako jako svidjela....još ima zelene oči tako da bi joj savršeno pasala ;))))

Idemo probati kombinirati iskrenost i originalnost. Želim haljinu i volim prirodu, htjela - ne htjela, jer ako obučem nešto što nije od prirodnih materijala, dobijem osip. :)

Život je prekratak da bi nosile dosadnu odjeću. Zoranova haljina briše dosadu, donosi osmijeh i naglašava stav! You can all bite my style!

Neću pisati stihove, neću moliti, neću hvaliti... jer čim je želim znači da mi je prelijepa. Nikad ništa nisam dobila :-( 
A idući tjedan trebam roditi nakon 9 mjeseci mirovanja, ležanja i čuvanja trudnoće, pa bi baš bilo lijepo od vas da usrećite i mene!

priroda je u svakom pogledu moja inspiracija jer je prije svega neobično savršena u svakom pogledu i trenutku.prirodni ,organski materijali samom činjenicom da u sebi posjeduju nešto prirodno čine korak ispred ostalih materijala.priroda,kao sam pojam asocira me prvenstveno na spektar pozitivnih i čistih boja koje me uvjek uvedu u neku duboko šarenu i nadasve veselu i pomalo nestašnu,štoviše simpatičnu priču koju uočavam i na tvojim kreacijama.u svakom slučaju sviđa mi se!priroda .i njezine boje,linije,načini,činjenje i izgledanje ,razvijanje i univerzalni oblici savršeni u svojoj nesavršenosti .

bez ulizivanja, lažnog predstavljanja, dobročinstva i slatkorječitosti..... jednostavno želim da haljina bude moja, da se uvučem u nju i prošećem gradom, da me umišljene sponzoruše jedu svojim pogledom, te da u očima svojeg muškarca izgledam božanstveno i neodoljivo slatko!

svatko od nas prirodu i umjetnost (kažem umjetnost jer smatram ovu haljinu umjetničkim djelom) vidi na različite načine, po meni je priroda nepredvidljiva, prekrasna. Zamislite samo jutarnji izlazak sunca kako se oslikava u moru, nije li to nešto predivno a to je samo jedan od primjera kako priroda može biti lijepa. Budući da prilikom odijevanja vodim računa da to budu šarene i vesele boje, smatram kako ja prirodu doživljavam na veoma poseban način i da mi je priroda zaista inspiracija pri odijevanju. Svaki moj odjevni premet priča svoju priču, a željela bi ovu haljinu baš iz razloga da vidim koja je njezina priča i da ju na svoj poseban način prikažem drugim ljudima. Nadam se da čete prepoznati moju ljubav prema prirodi i ispuniti mi želju, budući da je ova haljina bas moj broj, već sam se zamislila u njoj i zbilja mi se sviđa :)

Ne bi puno hvalila ni pricala, slika govori tisucu rijeci. Haljina je predivna, po mom je ukusu. Htjela bi prosetati u njoj. Veselim joj se!!!!!

Haljina je prekrasnaaa!!! I nekim čudom mislim da stanem u nju, i želim je jer idući tjedan trebam u svatove a ne stignem u nikakav šoping jer radim od jutra do mraka, od ponedjeljka do nedjelje.... inače ne bi vjerovali ali najdraže boje su mi zelena i ljubičasta, što dovodi da je ova haljina savršena za mene! Uz to, ovaj kroj će savršeno prikriti moje nedostatke koje sam nakupila tijekom zime, te koje dosad sunce nije uspjelo otopiti. Osim toga savršen način za provesti slobodno vrijeme mi je priroda, bilo koji oblik samo da uključuje sunce, trava, cvijeće, drvećee, mirise koji idu uz to, a žalosni dio je da jedina slobodna dana koja sam imala u zadnjih mjesec dana (nedjelje) je padala kiša i nisam vidjela ništa od toga!! :(( tako da bi mi ova haljina uspjela nadomjestiti to, da se bar osjećam kao da sam u prirodi... priroda na meni, priroda u meni... :)) a kao što sam već navela ako je osvojim haljina će biti u pogonu već idući vikend, i svima ću reći tko je dizajner i tko mi ju je poklonio :P a sad šefica već viče na mene, tako da moram nazad na posao!!!

*Dobar dan :) Prvo moram reći da je haljina prekrasna,bila bi mi čast nositi takvu haljinu,pa se nadam da ću i uspjeti je dobiti zahvaljujući vama koji odabirete :). Da je imam mogučnosti kupiti kupila bi ju bez razmišljanja ali nažalost nemam:( Nadam se da ćete mi u tome pomoći :) Što tiće odijevanja gledam naravno koji je materijal,ali naravvo i na pristušačnost cjene odjevnog komada jer u dosta stvari cjena nažlost uvijek presudi i stvarno volim se odjevati u tonove koje ima i ova haljina,moje top boje,ali nemam ih sve zajedno kombinirane tako da bi ovo bilo savršeno :) Ova haljina mi se posebno sviđa jer je jednostavna,ali opet složena što se tiće izbora boja i naravno materijala što je osim po ljepoti i privlačnom izgledu neobična i stvarno bi voljela ju imati:) Inaće što se tiće mog osobnog stila volim neke neobične stvari tako da bi ona upotpunila moju kolekciju i bila bi mi česti odjevni komad :) Stvarno bi se voljela prošetati lepršavom haljinicom i taman je moj broj koji darujete tako da bi bilo savršeno :) Hvala vam unaprijed :) S poštovanjem... Ines *

Ljubav na prvi pogled!
Lepršava, proljetna, organska! Fantastična!
Blesava sam na organske stvari i pokušavam jih što više nositi, ali kod ove haljine zastao mi je dih!
Hvala Zoranu Aragoviću za tako fenomenalnu haljinu, koja samo vrišti, da se obuče i prošeta po proljetnom vrtu punom cviječa!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji