Modna revija inspirirana prirodom

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    snjeska83
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

zanimljiva haljina samo je sura realnost da smo mi curke vecinom mjere iznad 40 ak ne i vise

Zdrava__Krava

U nagradnoj igri koja je trajala od 16. do 20. svibnja korisnica registirana pod imenom SilkyCoco napisala je najoriginalniji komentar i osvojila haljinu marke Byte my Style. Putem maila ćemo ju obavijestiti o načinu preuzimanja poklona.

• Default avatar -
    amelie1

predivna haljina,bas idealna za ovo ljetno i veselo vrijeme.. :) i jos od prihvatljivih materijala. zelimmm..

• Default avatar -
    tamy87

Mrak haljinica, taman bi pasala uz moju preplanulu put =) Idealan poticaj za skinuti još tih par kila viška

• Default avatar -
    jenny0508

"Tko got je rekao da novac ne može kupiti sreću, jednostavno nije znao gdje kupovati... "

e ova haljinica bi me učinila jako sretnom!! Čak toliko da bi izgubila par kg viska samo da što bolje stoji :))

• Default avatar -
    anita5555

just original dress for original me :))

kisica

Nikad nisam razmišljala o organskim ili neorganskim matrijalima, niti me takva razmišljanja privlače. Jedino vezano za prirodu što me privlači su boje poput zelene, zato večinom i kupujem odjeću takve boje.
    Na kraju krajeva danas svi želimo izgledati lijepo, pa mislim da nitko baš ne misli o tome što na sebe navlači. Bitno je da je lijepo, i da naravno stanemo u to :)

lila17

Da nakon prirodne kozmetike, nanesem prirodnu odjeću

• Default avatar -
    marina021

Kao prvo, nisam do sad još razmišljala o organiskim materijalima, a ni pronalazila inspiraciju u prirodi. Ja sam tip koji bježi od prirode, buba, sunaca i sličnog, u udobnost svoje sobe. Zato bi mi ova haljina bila bar neki doticaj sa prirodom :)
    A i žale se susjedi kad gola šetam po balkonu, pa će ova prirodna i lepršava haljina pomoći. Ja ću se osjećat ko da ništa nemam na sebi, a susjedima neće pasti mrak na oči kad izađu van! :D

• Default avatar -
    SilkyCoco

Ne razmišljam samo o organskim materijalima, ''zeleno'' razmišljam uvijek i svuda. Štediti vodu, gasiti električne aparate kada nisu potrebni, kupovati proizvode koji nisu testirani na životinjama, voziti ekonomično (što češće bicikl i bus), ali i obratiti pažnju na organske materijale. To je moja svakodnevnica, čovjek može malim stvarima pridonijeti prirodi koju treba čuvati i njegovati kao što i ona nama svaki dan daruje najviše što može. Nije lako razmišljati ''zeleno'', ali kada uključimo mozak malo više, ugasiti svjetlo kada ono nije potrebno za nekim (npr. u teretani) čini čuda.
    Haljinica bi mi došla kao mala nagrada za sve što sam u zadnje vrijeme postigla za samu sebe, ljude i prirodu. Konačno i ja stanem u broj 36, a i samim time pridonosim planetu. Ima me manje! :D :D :D
    *Haljinica je stvarno prekrasna!!!*

• Default avatar -
    MartaP

Moja prijateljica Zrinka je prije godinu i pol dala otkaz u frizerskom salonu gdje je radila i otišla volontirati na imanju kod g. Mavrovića. To je bio svojevrstan šok za sve nas - pogotovo za njenu mamu kod koje je u to vrijeme radila. O prirodi i uzgoju bilja kao ni o životinjama - nije, osim onoga što je pročitala - znala baš ništa! Godinu dana kasnije - zna da će uz Sašu (kojeg je tamo upoznala) i malog sinčića Nea koji sada ima 4 mjeseca - osnovati Obiteljsko gospodarstvo. Odrekla se svih pogodnosti koje pruža velegrad i 4 kat zagrebačkog Stenjevca zamjenila malo kućicom u požeškoj Sloboštini. Svadba je 09.07. i ja sam dobila čast da joj budem kuma:) Iz provjerenih izvora znam kako traži haljinu za svadbu koja će biti sve osim tradicionalna - mislim da je baš ova "zelena" pravi odbabir za nju. Pa čak joj i veličina odgovara:)

• Default avatar -
    mrkvi

Priroda je definitivno moja inspiracija u odijevanju, uređenju kuće, biranju darova za druge, odjeće za dijete... Muž mi je rekao da je vrijeme za mali odmor od zelene boje. I on voli prirodu, ali kaže da već izgledam kao Robin Hood. Sad sam se malo prebacila na bijelu boju/ne-boju. Uz to, biram samo prirodne materijale.

• Default avatar -
    sana118

Voljeti prirodu, biti prirodan, živjeti u skladu s prirodom, slijediti prirodu, a onda postići da priroda slijedi tebe - to je moj moto u načinu življenja i odijevanja. Priroda je nešto čemu se klanjam s ljubavlju i štovanjem. Volim boju zemlje, boju sunca, boju proljeća, jeseni; stapam se u izboru boja s godišnjim dobima, dijelovima dana. Pristajem samo na prirodne materijale jer mi put na svaki neprirodni materijal reagira, možda i sugestivno, alergijom. Znam kako nositi prirodnu odjeću i nosim ju svojim izborom, ljubavlju, ali i stavom. Zahvalna sam joj i čini me sretnom. Priroda je oko mene, u meni i "na meni". U svom unutarnjem odabiru, sva sam zelena i ponosim se time.

tinica123

haljina kao ova odlično bi se uklopila u moj stil, među moje odjevne predmete u ormaru... sve nijanse, sve boje imam ali ovakve još nemam... za večernji izlazak ili jednostavna druženja uvijek će mi dobro doći!
    ponosno bi bi uskočila u haljinu Zorana Aragovića koja bi mi stajala ko salivena jer je veličina ko stvorena za mene! :)

• Default avatar -
    bubamara45

Moram priznati da do sada nisam uopće razmišljala o kupnji odjeće od organskih materijala, ali čitajući ovaj članak i posjetivši stranicu projekta Green City shvatila sam da bih trebala prilikom šopinga i o tome voditi računa što svakako hoću od sada. A čim sam vidjela ovu haljinu, zaljubila sam se u nju! Trenutno sam u potrazi za haljinom i mislim da bi mi savršeno ova odgovarala i da bih bila glavna faca na nadolazećoj godišnjici mature: em što presavršeno izgleda em je od organskih materijala! Jednostavno pun pogodak!

• Default avatar -
    amelyzg

idem na svadbu za 2 tjedna i nemam što obući :(( haljina je prekrasna....

suncokreti

Odjevanje shvaćam kao proces odabira boja i materijala koji odražavaju moje emotivno stanje. Osjećaji su po svojoj prirodi odraz ljudi i okoline u kojoj se nalazim. Kako je moja okolina ovih dana prepuna šarenih i mirisnih boja a ljudi šarolikih raspoloženja, haljinom poput ove savršeno bi se uklopila u proljetnu priču i temperament mojih Splitskih prijatelja. :)

Donae

Haljina je predivna, sviđa mi se kombinacija boja, pogotovo zato što se radi o pastelnim bojama koje daju osjećaj mekoće i lepršavosti. Jedino se ne bih mogla ugurati u tu malu veličinu, ali bi možda bila dobra motivacija da izgubim i taj preostali višak kilograma koji još imam.

• Default avatar -
    ZelenaKravica

Radovala bi se ja, a i Splitska riva
    kad bi bila moja ona,
    haljina o kojoj svaka cura sniva.
    U hladovini palma i dašku maestrala
    u njoj bi se osjećala kao zvijezda prava
    Ljepota, zdravlje, energičnost, stav
    to je svima poznat Byte My Style

• Default avatar -
    Sawali

U današnje vrijeme teško je biti u skladu s prirodom i modom (jer nema za kupiti mnogo baš prirodnih proizvoda u modnom svijetu) a ovakva tehnologija i briga pojedinih modnih kreatora izuzetno je pohvalna. Nadam se da će i mnogi drugi vidjeti da ovakvi materijali mogu zamjeniti sve neprirodne i da su krajnji proizvodi naprosto prekrasni.Haljina zrači prirodnom lepršavošću i potpuno je u skladu sa bojama nedodirnute prirode. A s obzirom da mi veličina ove haljine odgovara i da obožavam prirodu mislim da sam savršena osoba da zablistam u njoj. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani