Osvoji Gold članarine za fitness!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    marina1990
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:59

Na vježbanje me najviše motivira nekoliko stvari. Prva je činjenica što znam da radim nešto dobro za sebe, svoje zdravlje i svoje tijelo. Druga je potpora mojih najmilijih. Treća je želja za uspjehom. Na neki način me motivira i tjera da nastavim dalje potreba da "dokažem i pokažem" ljudima oko sebe koji su sumnjali u mene, da ja to mogu.
    Četvrta je želja da skinem kilograme i oblikujem tijelo. Želim lijepo izgledati. Peti razlog je taj da si zacrtam neki cilj i moram ga ostvariti i ne odustajem dok to ne ostvarim. Osjećaj kada staneš u traperice koje si nosila u srednjoj školi je neprocjenjiv! :) Šesti razlog je rješavanje nakupljenog stresa :)
    Puno je tu razloga za vježbanje no najbitnije je uvijek pronaći pravi razlog za vježbanje ikoji bi prvenstveno trebao biti sagledan sa zdravstvene strane a tek poslije sa estetske :)

• Default avatar -
    Heidi19

Vježbati sam počela pred dvije godine kada je moje dijete postalo samostalno i moglo ostajati sama doma, kao samohrana mama je to teško sve organizirati. Vježbam zbog sebe, svojeg djeteta, zbog svojeg srca i povišenog krvnog tlaka, jer želim još dugo biti na ovoj planeti zemlji. Motivacija je u zdravom tijelu, zdrav duh...dobar izgled, tonus i mišići su samo bonus. Motivacija je ljubav prema sebi i svojim bljižnjima jer kada se vi brinete o sebi, kada ste vi sretniji i zadovoljniji to se širi i na ostale oko vas. Kao što je spavanje, hrana, posao tako i vježbanje treba postati sastavni dio života i to je sva motivacija koja je potreban...ŽIVOT!! Tako je kratak da ga provedemo ne misleći na sebe...

• Default avatar -
    naomi555

Moja motivacija je osjećaj zadovoljstva koji imam nakon vježbanja. Ispunjenost, poletnost, adrenalin.... Kad znaš da nisi pokleknuo, da si se napokon pokrenuo. To je taj osjećaj kao da si cvijet koji pruža pogled prema sunčanom nebu u početak proljeća i misliš da,to je to,vrijeme je da i ja procvjetam! Malo poetički, rekli bi,ali upravo takav osjećaj izazviva u meni kad se napokon pokrenem i odgurnem ovaj sjedilački način života koji ne vodi ničem dobrom. Jer kad si zadovoljan sam sobom, to se vidi i drugi te vide još privlačnijim nego što jesi! ;)

• Default avatar -
    dizajnerica_sara

Mlada dizajnerica koja trenutačno priprema reviju za natječaj, radi kasno u noć sjedeći i radeći za mašinom bez prestanka . Polako ali sigurno odlazi prema vrhu.... Ali za to je potrebno puno odricanja, uključujući prijatelje i vježbanje.

Bavila sam se raznim sportovima od kad znam za sebe. Prije nego sto sam postala modna dizajnerica mislila sam da ću postati sportašica. Ali evo me tu gdje jesam, vrlo sretna i zadovoljna u svom novom poslu. Kako vrijeme prolazi moj „stari prijatelj“ (vježbanje) me je malo ostavio da radim u svojoj karijeri... Sada ponovno žudim za svojim „starim prijateljem“ koji mi je davao bučice u ruke, trake za rastezanje, pilates lopte, drvene stapove i razne druge rekvizite.
    Dizajneri nisu uvijek sigurni u ono sto rade, pa imaju osjećaj da se trebaju povući... Ali kada odem u tretanu ili na pilates moj osjećaj se mijenja... osjećam se 5 cm viša (makar sam visoka 1, 75 cm), zračim punom snagom, i da sam spremna OSVOJITI svijet i POBIJEDITI :)! Još jedna stvar koja me motivira je moja buduća publika... Želim biti uzor drugima. Da čovjek može biti ZDRAV, ZGODAN i USPJEŠAN !

• Default avatar -
    damac

Nikad nisam vježbala, i nisam neki sportski tip, ali s obzirom da mi sin kreće u sportski program u vrtiću, i meni će trebati puno snage za trčanje za njim.

• Default avatar -
    Ines5678

Meni je najveća motivacija zdravo tijelo koje mogu dobiti samo uz pomoć vježbanja i kretanja (naravno i pravilne prehrane).Sa zdravim tijelom dolazi i poletnost, osjećaj ispunjenosti i želja za dosezanjem nekih novih i neistraženih visina, ali i nezamijenjiv osjećaj da možeš ući u dućan i odabrati bilo koju odjevnu kombinaciju znajući da će ti stajati kao salivena.
    Naravno nije mi uvijek lako ustrajati u vježbanju, ali trudim se. Kada mi ponestane ustrajnosti ili poraste broj izlika, uvijek
    pročitam ove četri izreke, ustanem se i krenem na "posao" :

• " Ko misli da nema vremena za vježbe, će prije ili kasnije imati vremena za bolest." ¬- Edward Stanley

• "Mnogi ljudi izgube zdravlje da bi stekli bogatstvo, a zatim izgube bogatstvo da bi vratili zdravlje." - A.J. Materi

• "Dužnost je da čuvamo svoje zdravlje, inače nećemo imati zdrav i čist um." – Buddha

• "Ne bojim se čovjeka koji je 10 000 udraca vježbao po jedanput, ali me strah onog koji je jedan udarac izvježbao 10 000 puta." - Bruce Lee

(izreke su preuzete sa interneta)

• Default avatar -
    lana

Ja bih da napokon osvojim neku nagradu na vašem portalu.. Stalno igram a ono ništa.. :-( A besplatno vježbanje uvijek dobro dođe.. :-)

• Default avatar -
    luka1992zg

If you ever get hurt and you feel that you're goin' down this little angel is gonna whisper in your ear. It's gonna say, 'Get up you son of a bitch 'cause Mickey loves you'.

Rocky V

• Default avatar -
    natkazg

Gdje pišu dobitnici? :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani