Hrana i sex. Broj 1 užitak u životu mi je fino jesti a onda moram sagorjeti te kalorije da bih izgledala dobro i imala prilike uživati u užitku broj 2 a to je sex :)
Kada vježbam, osjećam se bolje! Izgledam bolje! Imam više energije, aktivnija sam! Vedra sam! Vježbanje znatno povećava kvalitetu mog života...
Rodila sam prije 3 godine i svaki put kažem "ovo proljeće dovest ću se u formu". I nikako da to napravim. Dok sam bila na faksu sve je bilo lakše jer sam imala vremena. Sad ga nemam toliko, a ako ga i imam preumorna sam da se uopće pokrenem. Želim izgledati bolje i riješiti se celulita i naslaga oko trbuha, a i treba mi promjena ustaljene rutine posao - kuća. Ja sam informatičar po struci i sjedim minimalno 8 sati i mislim da je sve jasno.........
Prije smo dosta vremena posvečivala tjelovježbi no u zadnjih nekoliko godina sam se jedno rječju zapustila. Sada odlučila malo zdravije jesti i više vježbati jer osim boljeg izgleda znam da ću se i osjećati bolje što je i glavna motivacija.
Bez motivacije teško rezultate, uspjeh postići. Mene osobno najviše motiviraju ljudi koji imaju slične interese (žele se dobro osjećati, lijepo izgledati, biti zadovoljni i zdravi) i dolaze vježbati u fitness centar. Ljudi koji svjesno obabiru vježbanje nakon posla i odlazak u teretanu, na grupne treninge što god...kao najbolji izlazak umjesto sjedenja pred TV-om ili grickanja slatkiša. Ljudi koji kontinuirano vježbaju i kojima je vježbanje već postao način i stil života, da, oni me najviše motiviraju, i mislim da mogu biti dobar uzor i drugima,kojima još fali malo motivacije. Ljudi u fitnes centrima, mladi i oni stariji, žene i muškarci, koji vježbaju povremeno ili redovito, i koji među ostalom i na taj način vode brigu o sebi i o svom zdravlju, koji žele poraditi na sebi i/ili žele pozitivne promjene u svom životu, šire pozitivnu energiju i odmah poželim biti dio te ekipe koja dolazi tamo i zajedno vježba, opušta se i druži se uz najbolje trenere, vodiče, koji su tamo za nas kako bi nas još više motivirali.
Najviše se motiviram ja sama.Napokon sam uspjela skinut jedno 10 kg i doc na kolko tolko željenu kilažu.Jedini problem je to što još uvijek imam viška sala koje sad samo visi.Velika želja mi se još utegnu i zgradit neku mišicnu masu.A i dobro izgledat u kupaćem nakon puno godina :))
Počela sam vježbati kada mi je bilo 15 godina. Bilo je to zlatno doba aerobika u Hrvatskoj, kada su na scenu stupali danas vodeći, domaći fitness treneri.
Nama djevojčicama oni su bili najveća motivacija! Mladi,zgodni, zabavni, sa smislom za ritam i pokret!
Bilo je to razdoblje intenzivnih plesnih treninga, kolektivnih nastupa, aerobic konvencija i veselih izleta.Odrastajući u takvom sportskom okruženju,treninzi su mi postali skoro poput doručka., sastavni dio života.
Danas mogu sa sigurnošću reći, najbolja motivacija za mene je trener. Osoba koja uz urođeni talent i znanje stečeno kroz obrazovanje, posjeduje dobru volju i sposobnost da sve najbolje od sebe prenese drugima!
Želim početi trenirati zato što če to meni dobro doći skinuti špeka i malo dignuti mišiće jer tko zna trebali kasnije jakog posla dizati teško i ne mogu i dobim otkaz. A najviše zbog mora obožavam plivati a to če biti teško s toliko kila.
Nadam se da ču pobjediti svim ostalima puno sreće.
Pozdrav ;)
Vježbati sam počela vrlo rano. To je postao sastavni dio života. Počela sam sa raznim grupnim treninzima, a zatim sa teretanom. Uz pomoć osobnog trenera savladala sam strah od onih silnih, strašnih sprava za mučenje. Bila sam u super formi. Tada sam se udala, rodila 2 djece i jednostavno zanemarila sebe. Postala sam sama sebi žrtva. Nisam se puno udebljala, ali sam postala nezadovoljna, depresivna i čangrizava. Svakim danom je bilo sve gore, osječala sam kao da me pregazio vlak, nisam mogla trčati za djecom,a da se ne uspušem. Tada sam rekla dosta, prestani glumiti žrtvu, pokreni se, nemoj biti sama sebi neprijatelj. Pokrenula sam se, osmijeh mi se vratio na lice, tijelo se zategnulo, dobila sam opet lijepu siluetu. Zadovoljna ja, zadovoljna dijeca jel je mama sretna, a sretan je i moj mužić. Eto to me motivira. I da Pover pump obožavam. Pozdrav
Vecer,
ja sam gospodja u godinama i nikada nisam nesto pretjerano voljela vjezbati sada kad vidim da mi nema druge iskreno zelim poceti.Ono sto me moze motivirati je to da osvojim nagradu, jer sam svojom mirovinicom ne mogu si bas priustiti svaki mj.clanarinu za tako nesto.Uglavnom voljela bi poceti s grupama, jer mislim da grupno vjezbanje puno vise motivira, a i sam koncept les millsa je vidim da se rezultati vide nakon 3mj sto je isto jedan poticaj za ucestalo vjezbanje odnosno odlazak na grupe.Nesto mi je sin pokazivao i svidja mi se attack i balance programi.Nakon sto bi pocela sa grupama otisla bi kroz neko vrijeme i u teretanu naravno kada mi stekla kondicju bi se malo odvazila.Rodila sam zadnjega sina sa 42 godine i trbuscic je ostao kao da sam ga rodila prije pola godine, a ne prije 13 godina tako da je to prvo cega bi se voljela rijesiti.
Srdacan pozdrav i hvala Vam puno.
Ljerka
najviše me motivira moja zaručnica , puno se nas zapusti kad se malo "smijesti" tako da bih volio malo doć u formu radi nje. hvala
Jedini umor s kojim se mogu nositi,a da pri tome zadržim i osmijeh na licu je definitivno trening! :) Što me motivira? Samo se sjetim provedenog vremena u bolnici zbog loše prehrane a skladno tome i nedostatka energije za hodanje, a kamo li šta drugo! Pored toga, izgleda naravno...pa tko ne želi biti zgodan i privalčan.Motivira me veća koncentracija, efikasnnije učenja, lijepši san i sretnije jutro!:) S Gold članarinom ili bez nje ja ću nastaviti trčkarati i vježbati po Maksimiru..ali moram piznati,baš bih si voljela biti COOL i ići na fitnnes.Kao što vidite motivacije ne nedostaje...ograničavajući čimbenik je ipak studentski buđžet1 :)
Nisam već jedan duži period vježbala i tek sam počela opet s vježbanjem prije mjesec dana. Osjećam da sam izgubila kondiciju i da imam manje snage. Sada opet intenzivno vježbam. Svaki dan odvojim sat vremena na vježbanje i to mi je postala navika. Uživam u vježbanju i uvijek dam sve od sebe kako bi napredovala. Jedva čekam da izgradim mišiće i da ojačam. Najveća motivacija mi je zdrav izgled i naravno neću lagati ljeto. Svi želimo izgledati i osjećati se odlično u svojem tijelu. :)
Super nagrada !!! Poklonila bi je svom sinu koji je upravo to poželio za rođendan koji mu je bio u Ožujku. Rekla sam da pričeka dok budem mogla financijski... i eto još čeka ! možda bude prije nego sam planirala..... pozzzz !
Hmm,ova nagrada mora biti moja :)
Studiram i radim i moja leđa to više ne mogu da podnesu! Treba im jedan sočan trening da se što višeee oporave! Jer toliko je negativne energije koja se mora ispucati do ljeta, eto smilujte se pa mi i omogućite ;)Nema bolje motivacije od želje da se oporavite i izbacite iz sebe svu lošu energiju, ma što poželjeti više :)
motivacija br.1 - premlada sam da se osjećam ovak staro
motivacija br.2 - znam da sam vježbala kak spada, kad više ne izgledam slatko
motivacija br.3 - nema veze kolko sporo napredujem i dalje sam brža od onih koji sjede doma na kauču
motivacija br.4 - vrijeme je da napokon imam svoju " poslije" fotku
motivacija br.5 - nitko se nikad nije utopio u znoju
motivacija br.6 - biti zdrav nije faza
motivacija br.7 - ovo radim zbog sebe, i samo za sebe
motivacija br.8 - želim biti snažna i zadovoljna svojim tijelom :)
1. Super osjećaj nakon dobro odrađenog treninga pa si prije svakog vježbanja kažem: "Znaš kako ćeš se dobro osjećati nakon vježbanja, Nataša!"
2. To je vrijeme posvećeno samo meni.
3. Sagorijevanje kalorija: što više vježbaš, više ćeš ih potrošiti!
4. Izgledat ću bolje i privlačnije!
5. Onaj osjećaj kada staneš u svoje stare traperice.
6. Rješavanje stresa - najbolji način nakon dugog dana izbaciti sve to negativno iz sebe vježbanjem.
7. Bolje zdravstveno stanje.
8. Postizanje unaprijed određenog cilja: smanjenje bokova za određeni broj centimetara, broj prijeđenih kilometara...
9. Komentari drugih kako dobro izgledaš ( a znaš da možeš i još bolje ;))
10. Skori odlazak na more ili obljetnica mature!
AH, ŠTO REĆI. HIPERAKTIVAN SIN, ZA KOJEGA TREBA DOSTA SNAGE I STRPLJENJA, PA MISLIM DA BI MI TE TJELO VJEŽBE DOBRO DOŠLE, DA MOGU SLIJEDITI NJEGOVE SVAKODNEVNE POTREBE.
Obožavam sport i baviti se fitnessom, ali nakon trudnoće, poroda i neprospavanih noći, imala sam izgovor, no sad kad je bebač malo veći - nikako da krenem! Osjećam se krivom da nisam sa svojom curicom..
A jednostavno obožavam kad mi trener(ica) dokaže da i nakon punog sata, nekad i 2, ipak mogu napraviti još 30 trbušnjaka i kad mi iscijedi i onaj zadnji atom snage čučnjevima s iskorakom, a ja se nakon svega osjećam bolje nego ikad! Obožavam svaki pojedini trening kojeg osjećam u svakom djeliću mišića za koje nisam ni znala da ih imam! Motivacija za trening mi je samo to da je To taj feeling! A i moja malena sigurno ne želi mamu kojoj visi trbuh nego koja je fit!
Samo trebam krenuti...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji