Kada pitam sina Lea, prvačića, kako da ga nagradim jer iz škole donosi samo petice, odgovor je kratak i jasan: KUPI MI KNJIGU!!!
Stoga mislim da bi ga jako razveselila slikovnica koju darujete da ju čita svojoj seki Erin. Ona ima 5 godina.
Razmišljala sam koju pjesmicu da napišem i kako Vas osvojiti, ali dijete samo bira da mu je knjiga najbolji poklon, pa odlučite sami,...
Ja imam 3 Gaćoljupca, nisu Svemirci, samo se nekada tako ponašaju! Ova slikovnica u njihovim rukama bila bi sigurno i pročitana i pregledana i odglumljena i odsanjana i precrtana i ispjevana zato što su oni i Knjigoljupci i Kazalištoljupci i Sanjoljupci i Crtanoljupci i Pjesmoljupci.
EMA I LANA SU MAMINE SVEMIRKE KOJE MAMA VOLI DO SVEMIRA,PA MOLE DA NJIMA DARUJETE OVU KNJIGICU.ZAHVALJUJU SE!
Zvonimir je njemu ime, ispunjava snove mamine,
tri godine ima, a brojati zna svima.
Nijedna večer ne prođe bez knjige koje
i abecedu zna malo zlato moje.
Znatiželji njegovoj nema kraja...
zato bi za njega ova knjiga bila zdrava!!!
Gaćoljupce moje dijete želi
jer se svakoj knjizi on iskreno veseli!
Hvala vam! :)
Moje blizanke Mara i Petra tek upoznaju prve slikovnice,voljela bih da je to o SVEMIRCIMA GAĆOLJUPCIMA jer mi se čini zanimljivom i poučnom slikovnicom za moje cure-pure....hvala!
Sigurna sam da nismo sami u Svemiru, ali nije lijepo što se Svemirci većinom prikazuju kao strašna, neprijateljska bića. Mislim da je ova slikovnica idealna za moje dijete kako bi od malih nogu imala lijepo mišljenje o našim "susjedima". Ne samo da su smiješni, nego su i beskrajno zanimljivi. :)
Volimo čitati i volimo se šaliti te nam je fora da su svemirci Gaćoljupci, a uz zabavu vježbamo čitanje jer za jednog prvašića to je jako bitno!!
Ima jedan mali 3-godišnjak koji bi jako volio imati ovu slikovnicu.Obožava svemirce pa bi ova slikovnica bila idealna za njega.Malo bi me prestao gnjaviti i izmišljati igračke koje kako on kaže " treba kupiti".
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji