Komentiraj i osvoji dječju knjigu!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sena1
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

Kada pitam sina Lea, prvačića, kako da ga nagradim jer iz škole donosi samo petice, odgovor je kratak i jasan: KUPI MI KNJIGU!!!

Stoga mislim da bi ga jako razveselila slikovnica koju darujete da ju čita svojoj seki Erin. Ona ima 5 godina.

Razmišljala sam koju pjesmicu da napišem i kako Vas osvojiti, ali dijete samo bira da mu je knjiga najbolji poklon, pa odlučite sami,...

• Default avatar -
    twigy

Ja imam 3 Gaćoljupca, nisu Svemirci, samo se nekada tako ponašaju! Ova slikovnica u njihovim rukama bila bi sigurno i pročitana i pregledana i odglumljena i odsanjana i precrtana i ispjevana zato što su oni i Knjigoljupci i Kazalištoljupci i Sanjoljupci i Crtanoljupci i Pjesmoljupci.

• Default avatar -
    ditac

EMA I LANA SU MAMINE SVEMIRKE KOJE MAMA VOLI DO SVEMIRA,PA MOLE DA NJIMA DARUJETE OVU KNJIGICU.ZAHVALJUJU SE!

• Default avatar -
    silvi4

Zvonimir je njemu ime, ispunjava snove mamine,
    tri godine ima, a brojati zna svima.
    Nijedna večer ne prođe bez knjige koje
    i abecedu zna malo zlato moje.
    Znatiželji njegovoj nema kraja...
    zato bi za njega ova knjiga bila zdrava!!!

• Default avatar -
    blackstar

Gaćoljupce moje dijete želi
    jer se svakoj knjizi on iskreno veseli!

Hvala vam! :)

marapetra

Moje blizanke Mara i Petra tek upoznaju prve slikovnice,voljela bih da je to o SVEMIRCIMA GAĆOLJUPCIMA jer mi se čini zanimljivom i poučnom slikovnicom za moje cure-pure....hvala!

• Default avatar -
    Mina8

Sigurna sam da nismo sami u Svemiru, ali nije lijepo što se Svemirci većinom prikazuju kao strašna, neprijateljska bića. Mislim da je ova slikovnica idealna za moje dijete kako bi od malih nogu imala lijepo mišljenje o našim "susjedima". Ne samo da su smiješni, nego su i beskrajno zanimljivi. :)

• Default avatar -
    kristin

Volimo čitati i volimo se šaliti te nam je fora da su svemirci Gaćoljupci, a uz zabavu vježbamo čitanje jer za jednog prvašića to je jako bitno!!

• Default avatar -
    tanja001

Ima jedan mali 3-godišnjak koji bi jako volio imati ovu slikovnicu.Obožava svemirce pa bi ova slikovnica bila idealna za njega.Malo bi me prestao gnjaviti i izmišljati igračke koje kako on kaže " treba kupiti".

Sena1

Slikovnica stigla,... Hvala od srca. Djeca su oduševljena

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani