Komentiraj i osvoji dječju knjigu!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    elaiani
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

Moja uskoro četverogodišnja kćerkica jako voli čitati i bila bi oduševljena novom knigom. Stalno ih kupujemo i moram priznat da nisu baš jeftine (pogotovo jer svaki mj kupimo 2-3) a na porodiljnom uz naknadu nikakvu je teško..
    Ona bi bila presretna da ju dobije a i braco kad naraste (i rodi se uskoro) :)

Zdrava__Krava

Izabrala sam deset najboljih komentatora koji će od Školske knjige dobiti veselu i razigranu slikovnicu "Svemirci Gaćoljupci"! Sretni dobitnici su čitatelji koje se služe korisničkim imenima: Pencilina, iskra000, roary, SUNCANA13, samanta4, twigy, Sena1, Zorisa, idic, tomitomi.

• Default avatar -
    subota

ova knjižica bila bi za moju dobru prijateljicu čija kćerkica tek kreće u svijet knjiga i moja želja je da ju kroz ovu fantastičicu uvedemo u svijet mašte :)

SUNCANA13

Moj sin Gabrijel (6 g.) pitao me pred 5 min. "Mama, da li je i u svemiru dan", nevezano za slikovnicu i ovu objavu, onako spontano. Malo sam ostala zbunjena i zatečena ovim pitanjem.
    Sad se Gabrijel i njegov brat Mihael (3 g.) spremaju za popodnevni odmor, a ja sam sjela za monitor i primjetila Vašu nagradnu igricu. Budući da je slikovnica namjenjena dobnoj skupini u kojoj su moja obadva sina, bilo bi idealno da je osvoje pa da Gabrijel Mihaelu čita, jer mu to jeko dobro ide i voli čitati. A možda u slikovnici pronađe odgovor na svoje pitanje!!!!
    Verovatno neće otkriti odgovor na ostala zanimljiva pitanja kao npr. Tko zaustavlja policajce, ili Mama, kad smo se ja i ti upoznali, (haha), al dajte da sazna da li je i u svemiru dan!
    Unaprijed zahvaljujem, bez obzira na ishod ovog malog nagradnog komentiranja!
    Pozdrav od mame Ane, Gabrijela i Mihaela!

• Default avatar -
    vandax

Moj nećak bi bio oduševljen novom slikovnicom. Sve koje ima su već puno puta pročitane, pa bi ga jedna ovako šaljiva baš razveselila, kao i njegovu mamu koja neko vrijeme ne bi morala pisati svoje pričice nego bi uspjela malo "obnoviti" maštu za smišljanje daljnih priča!

• Default avatar -
    Anitt

Knjižica Gaćoljupci dobro bi mi došla da nagovorim svog sinčića na nošenje gaćica umjesto bodija. Mali svemirci sigurno bi bili uvjerljiviji od mame koja gunđa :)

• Default avatar -
    natasa85

Imam nećaka mališana koji je sad u razdoblju učenja, sve mu je zanimljivo, sve želi znati. Mi puno čitamo, gledamo svakakve slikovnice i polako učimo nove riječi. Grah govorimo gah, gaće ga, a kako ćemo nazvati gaćoljupca kažemo vam nakon što pročitamo i vašu knjigu. Sam naziv knjige je zabavan meni, a onda vjerujem i malim glavicama.:))

• Default avatar -
    tinatina

Zašto bi moja princeza trebala dobiti ovu slikovnicu?
    Prvi razlog je što su joj slikovnice od prvih mjeseci života omiljena igračka, marljivo smo ih skupljali i imamo ih punu košaru, no svaki dan ih iznova čitamo i moja princeza ih zna sve napamet, čak i velike slikovne rječnike, pa bi ova slikovnica bila glavna zvijezda u košari slikovnica :)
    Drugi razlog je što ovo ljeto skidamo pelene, pa bi nam tema Gaćoljupci bila savršena za privikavanje na gaćice umjesto bodija, pa i Gaćoljupci nose gaće, zar ne?

• Default avatar -
    iskra000

moja ljubici nikada dosta knjiga, a ovako neobičnoj slikovnici bi se stvarno veselila, jer ona uopće ne zna što su gaće ni što su svemirci, a kamoli još svemirci u gaćama, cika, i urnebes, otvorit ćemo joj potpuno novi svijet, svijet u kojem nema pelena!

• Default avatar -
    roary

Bok,imam jednu malu pricalicu koja jako voli kad joj se cita a jos vise uziva prepricavati sto joj se cita!Jaaako se raduje svakoj slikovnici,ma bi sigurno bila jako zahvalna i na malim svemircima!!!...kojih jos nemamo u svojoj zbirci...pozz

Chihuahua

Svakako bi djecu trebalo poticati na čitanje i od malih nogu njegovati ljubav prema knjizi. Osobno, puno čitam i volim knjige i u tome smjeru odgajam svoju djecu. Ova bi duhovita knjižica unjela radost i zanimanje za knjigama i pobudila dječju maštu.
    Sigurna sam da bi joj se radovali, da bi je zajedno čitali i komentirali :)

Josipa_K

Moja sestrična ulazi u grupu djece od 3 do 6 godina kojoj je ova knjiga namjenjena i to je prvi razlog zašto bi ona trebala dobiti ovu knjigicu.Ostalih razloga ima puno a jedan od najvažnijih je da obožava knjige,listanje i gledanje slika,i pričanje priče na njen,originalan i maštovit način!

• Default avatar -
    malazana

Moja djevojčica u fazi odvikavanja od pelena.Vjerujem kada bi vidjela te simpatične svemirce u šarenim gaćicama,da bi i sama poželjela što prije riješiti se pelena i početi nositi gaćice .

Svemirci Gačoljupci baš su fora,
    zato bih željela da jednu slikovnicu dobije djevojčica moja.
    Razne zanimljive avanture i rime nudi nama ta posebna dječja slikovnica,
    koja bi moju malenu Laru jako razveselila!

• Default avatar -
    djurdjafilipcicgrgic

Moj sin je školarac od 7 godina, koji je započeo pravo istraživanje u čitanju slikovnica i knjiga njihovog uzrasta, a pošto ga inače zanimaju svemirci, tko su, od kuda dolaze, kako izgledaju, mislim da ovi Svemirci potaknuli još više interesa u njegovom daljnjem čitanju! Prava knjiga za njega!

gregori

Moj mali susjed koji je tek počeo pričati obožava slikovnica a njegov šestogodišnji brat svemirce
    jako bi se radovali ovoj slikovnici

• Default avatar -
    Pencilina

Bok...nemam svoje dijete, ali imam dvanaestero koje volim kao da su moja :) Radim u domu sa nezbrinutom djecom i sigurna sam da bi one najmlađe ova vesela i razigrana knjiga jako razveselila...

• Default avatar -
    angel_wing

moj mali cevapcic je u fazi otkrivanja slikovnica, jos je dosta mali pa se samo veseli okrecuci stranice a mama je ispala iz stosa sa slikovnicama pa bira one koje su njoj zanimljive. cini mi se da bi mu se svemirci svidjeli, ovaj, hocu reci da bi se mami svidjeli :) a tata bi valjda napokon skuzio gdje zavrse gace koje svako malo zametne :)

• Default avatar -
    zvjezdicaq

Pozdrav! Imam sina od 2,5 godine koji obožava slikovnice,iako ne zna čitati on meni kaže priču cijele slikovnice na trmelju sličica.Ova slikovnica bi mu bila bas zanimljiva,a možda nam i pomogne da pređemo na nošenje gaćica (baš imamo razgovore i pregovore oko korištenja " tute").

mary44

Moj sinčić je petogodišnjak, koji rado slikovnice čita.
    "Najviše od svega volim rime" to će reći tko ga pita.
    Veseli i razigrani "Svemirci gaćoljupci",
    nalazili bi se stalno u njegovoj ruci.
    Vjerujem da bi mu brzo postali najdraža slikovnica,
    i omiljena pred spavanje čitana priča-rimica.
    Široki osmijeh, sjaj u očima i pogled mio,
    zavladali bi na njegovom licu kad bi ju primio :)

• Default avatar -
    emi25

moj sin ima 5,5 godina i jaaako voli knjige i slikovnice,još kao mali je volio pričanje priča i čitanje.sada i sam pomalo uči čitati i oduvijek je slikovnica bila zanimljivija od legića.znam da bi bio jako sretan da pročita i ovakvu jednu zanimljivu avanturu.hvala!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani