"Svemirci Gaćoljupci", kakav originalan naslov, odmah upadne u oči. Moji klinci, sin od 2 godine upravo je u fazi odvikavanja od pelena i gaćice ga fasciniraju, što šarenije to bolje. Kći će za 2 tjedna navršiti 5 godina i polako, ali uspješno usvaja slova te sam sigurna da bi joj ova slikovnica kad bi je dobila bila na samom vrhu njezine top liste slikovnica koje rado prelistava i objašnjava braci šta sve tu piše. I naravno odličan dar za rođendan. Hvala i ugodan dan.
"Svemirci gacoljupci" prica je mastovita
likovi su svemirci, stvorenja duhovita.
Oni prema gacama neobicnu ljubav gaje
nije im vazno jesu li gace od Marka ili Maje.
I bakine ce gace sa susila zgrabiti cak
zabava s gacama posao je lak.
Pricu cete naci u knjizarama Skolske knjige
ima je i na web shopu, bez brige! :)
Za moga maloga Luku koji će mi za mjesec dana i službeno biti nećak. Koji je u bolnici ima dva dana, mislim da bi bio presretan kad bi je dobija. Voli te ujna Tamara.
ima skoro četiri god i mislim da bi mu jedna ovakv slikovnica sada super došla
Ja imam curicu od 15 mj koja obožava vaditi gaće iz ladica bile one mamine, tatine ili sekine svejednoje zgrabi čije prije stigne, a imam i curicu od 4 g koja obožava čitati i pisati i igrati se učiteljica i škole i ako sam ja slabovidna osoba a tata joj puno radi pa ima malo vremena ona čitanje i pisanjeuči sama kroz igru i fenomenalno napreduje zato mislim da bi joj ova slikovnica jako puno pomogla u njezinom samostalnom učenju i obrazovanju. Hvala!!!!!
jer imam tri sina različite dobi koji obažavaju knjige i slikovnice a najmanji je baš u toj fazi kada su ga počele zanimati slikovnice,trenutno nema ni jednu svoju nego uzme od brače pa bi bilo ljepo da dobije i svoju prvu slikovnicu
Mom trogodišnjem sinčiću sve nove dugačke riječi su strašno smiješne, a možete si misliti kako je reagirao na "Svemirce Gaćoljupce". Smije se već 5 minuta...A i moramo se još odviknuti od noćne pelene s "Gaćoljupcima":-))
Imam curicu od 4 godine koja obožava slikovnice i svaku večer prije spavanja pročitam joj dvije priče, nažalost većinu ih već i ja i ona skoro pa znamo napamet. Baš bi nam dobro došla jedna nova!
Imaam maŁog nećaka Bornu kooji obožava sŁikovnice.ii bio bi presretan da mu darujete jednu.:))
Nije za sina ali bila bi super slikovnica za tro i pol godišnjeg Frana od njegovog strica, koji su si najbolji frendovi!!!!
Osmjeh ja ne skidam sa svog lica ljudi,
kada vidim kakve super slikovnice Školska knjiga nudi.
Poučne i zabavne,šaljive i posebne.
Zato želim reći Vama da baš jako želim tu šaljivu slikovnicu,
koju kad bi moje dijete imalo,stalno bi se smijalo.
Gačoljupci baš su fora u gačicama šarenih boja,
zato voljela bih ja da jednu osvojim ja,
i da osmjehu nikada ne dođe kraj!
Djeca kao djeca obožavaju šarenilo, a ova slikovnica je koliko mi se čini puna šarenila, ludorija ... i mislim da bi moja mala seka bila presretna da ima ovakvu slikovnicu u svojoj zbirci ...
Ovo bi bio pravi dar za malog slatkisa koji tek uci citati i zahtijeva nesto zabavno kao stivo :)
bok,ja sam Vanessa i imam 3,5god.idem u vrtić i baš bi mi trebala jedna ovako suuper slikovnica da je mogu mogu pokazati svojim prijateljima u svojoj grupi koja se zove"delfini",ostavila bi je u vrtiću kako bi je svi skupa mogli listati i "čitati" jer obožavamo slikovnice. i znajte da ja sa svojom mamom redovito idem u knjižnicu gdje ona posuđuje knjige,a tamo je i kutak za nas malene,pa listamo slikovnice i sjedimo na malim stolicama,.eto toliko volim slikovnice...........................
Ma, rekla san ja davno da svemirci postoje. Eto, sad su lipo i u knjizi. Baš bi je volila imat, imam 4 godine i volim jako čitat. Je, stvarno, čitam ja M, S, I, O,.... a ovo drugo će mi mama ili starija sestra pomoć. A volim i crtat svemirce, samo nisam baš uvik sigurna kako izgledaju..jer nisu svi isti,znaš, ima ih svakakvih. A kad bi imala ovu knjigicu onda bi mi bilo super!!!
Pozdrav svima, imam 7 godina i idem u prvi razred. Naučio sam čitati i pisati ne treba mi mama čitat pročitat ću je sam. Jako me zanimaju svemirci i stalno ispitivam mamu dali oni postoje. A siguran sam da su Svemirci Gaćoljupci skroz zakon i jako smiješni!
Pozdrav,
s obzirom da imam dijete koje je veliki knjigoljubac i mislim da bi joj se slikovnica o Svemircima Gaćoljupcima jako svidila. Mislim da ona stvarno zaslužila ovu knjigu koja bi nju jako jako razveselila.
Lijep pozdrav u nadi da čemo osvojiti slikovnicu.
Mala smiješna bića koja se vole igrati s gaćicama? Da, zvuči mi poznato - gaćice preko hlača, gaćice na glavi kao neka čudna kapa, još kada se i kikice provuku kroz otvore za noge, gaćice od kojih se lutki veže dizajnerska haljina, mogu poslužiti i kao priručna torbica.... Jedino što to kod naše kuće ne rade svemirci nego 5-godišnje blizanke. Istina, ponekad se pitam nisu li možda i one zapravo svemirke, samo dobro zamaskirane u zemljane. Možda ako im pročitam ovu slikovnicu, možda mi odaju s koje planete su došle. ;)
moj 3-godišnji nećak je istražio već dosta podova, smatram da bi mu svemir bio granica, a možda i ne? ko zna? možda Svemirci Gaćoljupci znaju? lijepo bi bilo doznati :)
Moje ime je Luka imam još malo pa 3god.imam i malog brata Davida koji ima 8mj. volimo listati slikovnice i slušati dok ih mama čita ili još bolje glumi likove iz slikovnica,super bi bilo kad bi mama imala Svemirce Gaćoljupce jer mi se čini to baš za nas.U našoj kući je uvijek veselo pjeva se, glumi,pleše a bilo bi još zanimljivije kad bi nas posjetili Svemirci Gaćoljupci.Hvala, velika pusa od Luke i Davida
Svemirci Gačoljupci zelene boje,
u trenu su osvojili srce moje,
jer gačice razne baš im dobro stoje.
Mamine,bakine,djedove il tatine oni oblače,
i njima se uvijek jako vesele,
i kroz igru pišu rimu za nas malene,
čitat će je baš sva djeca od treće do šeste godine.
Pružite mi priliku da upoznam ta,
vesela stvorenja iz dalekog svemira.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji